mandag den 31. august 2009

Are you kidding me?


Jørgen hed virkelig Jørgen denne gang, og han overrakte mig den lille lap papir med ordene "det gik lige, du var meget nervøs", hvorefter kørelærer kastede sig ind i bilen og krammede mig med ordene "DU GJORDE DET HARRY POTTER!". Det virker altså lidt urealistisk, at jeg bare kan sætte mig ind i en bil og køre afsted uden, at nogen kommer løbende og råber "ER DU BLEVET VANVITTIG???"
Forvirret over Jørgen-reference? Se her
Forvirret over Harry Potter-reference? Se her

24 kommentarer:

mobo sagde ...

TILLØK! Husk dog at det først er nu du lærer at køre bil ;)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Tillykke Stine!!

Hr. Lange sagde ...

Stort tillykke :) NU skal du til at lære at køre i bil!

- Maiken sagde ...

Haha Sejt nok at han hed Jørgen :D - Og tillykke med det.. :)

Signe Lucie sagde ...

Ihjhiihh hvor fint , tillykke med det ;)- Synes bloggen er så lækker , den serverer mig altid et stort smil når jeg dropper forbi !
Knus Signe

Anne/Undreland sagde ...

Tillykke!
Kan se at jeg slipper for at være den første (og nummer to) der siger det der med at lære at køre bil.
Har du nogen som helst anelse om, hvorfor din kørelærer begyndte at kalde dig Harry Potter? Jeg er stadig forvirret. Men sådan er kørelærere måske bare. Min kaldte mig mest for klaptorsk. Godt gammelt dansk skældsord for folk, der ikke uden videre råber idiot efter andre. Selvom det er det de mener.

Sifka sagde ...

Jamen, stort tillykke da.

Fru Sommer sagde ...

yes da...

rené sagde ...

tillykke der! med lidt held har du fået nok erfaringstimer under skjorten (kjolen) inden vi vender tilbage til flade Danmark igen ;)

(er i Keystone, lige neden for Mount Rushmore lige nu.. der er bjerge her.. rigtige bjerge!)

Anne Skovbølling sagde ...

Fedt Stinepigen! Men jeg synes altså også, at det er lidt mærkeligt, at du kan køre bil nu... ;D
Knus og tillykke!

Julia Zahle sagde ...

Tillykke!!!

Det er bare stort!! :-)

Stine-Steg bag et rat. Har du så nogens bil, du kan drøne rundt i?

StineStregen sagde ...

Tak tak allesammen, men jeg tror altså ikke, at det er nu, jeg lærer at køre bil - jeg ved ikke, hvordan i alverden, jeg skulle finde en at køre rundt i :D

Anne/Undreland: Min kørelærer kan ikke komme sig over, at jeg har meget store briller. I hendes verden tror jeg, at jeg lige så godt kunne sidde og køre rundt med lysende spøg og skæmt-briller. Jeg kunne høre, at hun spurgte Jørgen, hvad han syntes om mine briller, og han sagde "ja, man vælger jo ikke at sige noget." Om jeg begriber, at et par briller kan være så provokerende på nogen.

René: Den eneste, der har tilbudt mig at øve i deres bil, er min svigermor, og hun bor helt oppe ved Hjerl Hede. (og er i øvrigt en meget tillidsfuld person, tilsyneladende :)

Anne S: I know! Kæreste og jeg snakkede om, at det kunne være, at jeg købte en bil en dag. Og så hylede vi af grin - jeg er tilsyneladende ikke typen, der lige køber mig en bil...

Anonym sagde ...

jeg vil oss sige TILLYKKE!!! godt gået og ja jeg er med i koret af "nu skal du så lære at køre bil" : - ).. men sådan er det. Og hvis man ikke får kørt regelmæssigt, så kan det anbefales, at tage en køretime i ny og næ! Det gjorde jeg efter adskillige år, hvor jeg ikke havde siddet bag et rat. Blev helt bange for at skulle køre i Århus igen, så 1½ time med en kørelærer, som tog mig igennem de VÆRSTE steder i Århus og med parallelparkering... så ku jeg køre igen : - )
- mette

Dorte sagde ...

Tillykke!!! Hvor er du sej! Kun to forsøg -det er sguda godt gået. Nyd det nu og få kørt en masse -det bliver kun sjovere fra nu af! Og husk -det er chaufføren der bestemmer radiokanalen :o)

rijaH sagde ...

Stort tillykke og som Hr. Lange siger, så er det altså nu du ska til at lære at køre bil. Så må ninja hævneren evt. stjæle en bil til dig så du kan hævne dig over den cykelsti som gjorde du ik bestod sidst ;)

Ravn sagde ...

Stort tillykke med kørekortet, det tager virkelig et stort pres af ens skuldre, når man først har bevæget sig ind i køretime-helvede. Jeg håber, du får mulighed for at bruge det engang imellem. Jeg har i hvert fald fået meget glæde af mit. :D

Little Miss S. sagde ...

Tillykke - hvad skal dit næste kort være? Jeg tror Stine-i-faldskærm ville være et hit...?

charlotte sagde ...

ej, sagde Jørgen virkelig "ja, man vælger jo ikke at sige noget."??
Det er da besynderligt.
Og endnu mere besynderligt at han stak dig en lap papir. Eller det gør man måske som en del af kørekortsritualet, spørger hende uden kørekort.
Tillykke i hvert fald!

Line sagde ...

Tillykke, Stinchen! Og nej, man behøver ikke nødvendigvis at lære at køre bil, selvom man har kørekort..det er to år siden, jeg fik mit, og jeg har ikke lært det endnu (især fordi min far ikke vil lade mig køre i sin...grrrr!) Fulgte du mit råd med plantedråber, eller klarede du den uden?

Alice M sagde ...

Uhhh Tillykke..

Og det der med min insider viden om diverse kørelærere er fra min studietid i Århus hvor jeg arbejdede på tanken på Europaplads som er utroligt mange kørelæreres tilflugtssted ;)

Frk Hagen sagde ...

Tillykke :D

StineStregen sagde ...

Dorte: Tak :)

Rijah: Det er da en uuuudemærket undskyldning for at stjæle en bil :D

Ravn: Ja, det bedste er virkelig, at jeg aldrig mere skal have en køretime eller til køreprøve igen. Slet næsten, det ER det bedste.

Little Miss S: OH my god nej, så ville jeg dø endnu mere af skræk, end jeg gjorde til køreprøve. Kan man ikke få nogle mindre farlige kort? Hamsterkortet? Gaffelkortet? Dynekortet?

Charlotte: Lappen var et midlertidigt kørekort, så det var såmænd ikke så sært :) Men jeg fatter heller ikke, at så mange mennesker kan blive så fornærmede over, at jeg har en anden smag i briller end dem.

Line: Tak :) Der er gået rod i mine dagpenge, så jeg havde ikke råd til dråberne, så jeg klarede den med nød og næppe uden.

Mims: Taark :)

Uden Relevans sagde ...

tjaeh jeg er stadig ikke sikker på at kvinder og biler går godt i spænd sammen.


Deeet gas teløgg!

Lisbeth sagde ...

Mange gange tillykke :-) Jeg har selv lige fået kørekort i dag. Både min kørelærer og motorsagkyndige hed Bjarne. Måske er det Københavns ækvivalent til Jørgen?