torsdag den 6. august 2009

Jeres StineStreger


Cliff (Henrik) har lavet StineStregen på syre, og jeg sidder stadig og måber over, hvor flot den er, og hvor afsindigt mange fine detaljer der er på den. Selv knolden er en helt lille historie i sig selv. Cliff, you blow me away! (Og det gør sovs tilsyneladende også)
Clemme er tilsyneladende blevet træt af at se på den lille dame med pandehår og knold, så hun har i stedet tegnet sig selv, der strikker. Det gør hun hele tiden, skriver hun, også selvom folk til Zulufilm kigger. Jeg er ret misundelig på Clemmes temmeligt lange hår.

Mobo må have is i maven, siden han har turdet fange dette dødelige scenarie. Helle for IKKE at være den, de er ude efter, bare se de drabelige blikke og de brutale våben. Ninja er det nye sort, i øvrigt.


Lois Lane kunne ikke stoppe sine kreative keramikerfingre og fik nallerne i noget cenit, "det fabelagtige materiale, der efter en tur i ovnen hærder så meget, at man kan bruge figurerne til køleskabsmagneter eller andre lyksaligheder", som hun skriver. Lois kender mig i virkeligheden, hvilket man kan se på yndlingskjolen og favorittørklædet. Arhemn ER det ikke en vidunderlig lille damefigur, der balancerer på den femmer?


Dorte greb nål og tråd og skabte verdens første broderede StineStreg. Det 15 cm høje kunstværk er übernuttet, og Dorte har endda lovet at sende det til mig. Er jeg for gammel til at sove med et broderi?
Kirsten har lavet sådan en fin og glad lille Stine med røde kinder og en særdeles klædelig sommerkjole. Jeg bliver altid glad for at se en tydelig stikning - man er vel i tidernes morgen uddannet dameskrædder.

Jos kan ikke vide det, men han har ramt det ret godt, det glade øjeblik før jeg letter fra min stol og flyver op i loftet af lutter begejstring og lettelse over, at jeg endelig har fundet på noget blogbart. På gode dage ser jeg sådan ud hele tiden.Lise har fanget, at det også handler om de lækre kjoler og det gode vejr. Jeg ville ikke tøve med at iklæde mig sådan en pixel-agtig sag, farverne ville uden tvivl klæde mig. Tegningen fik kæreste til at komme med et "NEEEJ så fint" udbrud....og så forlod vi dén 711!
René har ligesom jeg en passion for at sidde og tegne sig selv og smide det på nettet. Vi er på sin vis kolleger, så vi overvejer at mødes på en meget fimset måde. Man må for alt i verden aldrig gå ned på udklædning, og det er jeg glad for, at René forstår.
Lise tænkte "hvis den ikke skulle laves i 3D, hvad så?" - og hun er åbenbart en kvinde, der sætter handling bag ord. Jeg synes filt-stine er sådan helt spis-mig-jeg-er-så-namme-nam-fin. Dør man af at spise filt? Og kan man ønske sig sådan en i julegave?Louise er blevet inspireret af, at hun snart skal et år til Frankrig. Jeg tror bestemt også, jeg ville se så glad ud, hvis jeg var på vej dertil. Læg iøvrigt mærke til lækker detalje på kuffert og den fine fine hund.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

min... min.. post it stine..? :O

rené sagde ...

Sjovt! Og nej - jeg ville aldrig sætte mine fødder på en 7-11 (igen) - det strider så absolut mod min kunstneriske integritet ;)

(og gæstetingene kom jo op i dag (torsdag) - wee :))

Jeg er vild med både køleskabsmagneten og broderiet - skideflotte :)

Maya sagde ...

nooooooooo kan man slet ikke nå det mere? jeg har lige sendt min stinestregsmail afsted :( Jeg bør virkelig få styr på min døgnrytme igen, min idé om "seneste torsdag aften" er tydeligvis ikke den samme som alle andres... Men flotte tegninger, ellers :)

- Maiken sagde ...

"eg synes filt-stine er sådan helt spis-mis-jeg-er-så-namme-nam-fin." - Lige hvad jeg sad og tænkte da jeg så filt-Stine.. Ord for ord.!

Hvem der dog bare var så kreativ som alle dem som har sendt ting ind..

Frk Hagen sagde ...

Ihh, hvor er de fine ! Er især vild med Stine i filt og broderede Stine :)

StineStregen sagde ...

Simon: Jeg ved det, den er så fin og jeg LOVER, at den kommer på i morgen!!!

René: I know, de er topper virkelig lækkerhedslisten :)

Smaa Ord: I morgen i morgen kommer den på, det er bare mig, der er en spade!

Maiken: I know, jeg bliver helt bekymret for, at nogen vælter mig af pinden og overtager StineStregen :D

rené sagde ...

Smaa Ord: Du er ikke alene (derfor jeg afleverede min allerede i tirsdags, så jeg var sikker på at nå det ;))

Måske det er noget med, at døgnet slutter tidligere i Århus? Der går jo alle de der historier om, at man skal tage husene ind om natten osv.. (sagde jeg, som selv er fra den side af storebælt.. *host*)

StineStregen sagde ...

Nej nej, det ER bare mig, der har f*cket indstillingerne op!!! JEg sværger. Torsdag aften går til fredag morgen. Cirka.

rené sagde ...

Stine: Nu torsdag aften går til fredag morgen.. kan du så ikke også lige fikse det, så mandag ikke starter før tirsdag? PrettyPlease? :)

StineStregen sagde ...

Så snart jeg overtager verdensherredømmet sammen med min gode ven Jakob, René, så fikser jeg det :)

rené sagde ...

Stine: Yesss! Alle burde have en ved der hedder Jakob! (jeg har selv en, som jeg kører tværs over USA med lige om lidt.. vi skal lige se om det er noget vi gider at have med i vores herredømme ;))

I øvrigt, så er det måske ikke helt dumt at fordele gæste-striberne over to dage, nu der er så mange? Så i mine øjne er uheldet bare.. tjah.. heldigt? :)

StineStregen sagde ...

Jeg krydser en 8 - 10 fingre for, at andre har det som dig René, for jeg føler mig riiimelig fåret lige nu...

rené sagde ...

Stine: Skal vi til at tegne dig som får nu, eller hvad? ;)

mobo sagde ...

Nøøøj de er fede og der er mange! Godt initiativ Stine.

StineStregen sagde ...

Tak Mobo, jeg er også fuldstændig blæst væk over, hvor fantastiske bud, der er kommet!