torsdag den 20. august 2009

Hvad svigermor sendte


Svigermor nåede ikke at være med i afstemningen, men hun ville også have stemt på vindertegningen, fordi den viser, hvor sød kæreste er. Hun er overbevist om, at min salig farmor også ville have moret sig gevaldigt over tegningen fra sin plads i himlen, og den situation har hun da "sådan bare lige" broderet. Er det ikke fantastisk?

19 kommentarer:

Anne Skovbølling sagde ...

Neeej hvor er det fint!! Ûbercool svigermor!! :D

Gry sagde ...

Fantastisk. Intet mindre end fantastisk <3

Ibs sagde ...

Dejlig sviger, du har dig der!

Natasja sagde ...

Årh, hvor er den altså bare fin. Det er rart med sådanne svigermødre. :3

Ditte sagde ...

Ih, hvor er det et fint broderi!

Du er heldig med både kæresten og svigermor!

Er desuden stor fan af kærestes skæg. Mums.

StineStregen sagde ...

Jeg ER heldig, endda med begge svigere ser det ud til :)

Og Ditte: Jeg er også voldsomt glad for skæg. Og briller.

C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S. sagde ...

Åhh din svigermor gør mig også glad :D:D

Dorte sagde ...

Super, superfint! Får helt lyst til selv at kaste mig over flere Stine-broderier :) Men først skal juletræstæppet laves færdigt!

- Maiken sagde ...

Jeg forstår simpelthen ikke den fascination der er af skæg.. :S Someone please explain?? (Det er ikke kun her jeg har set den.. På en anden blog jeg følger med i, kunne de ikke skrive om andet i et par uger) - Til gengæld forstår jeg helt sikkert svigermor.. Og hendes evner.. Fedt broderi :D

StineStregen sagde ...

Jamen kan man forklare den slags? Jeg synes bare, det har det der Je ne sais pas :) Mmmmm-hed, kunne man kalde det?

Pernille sagde ...

Sej svigermor :)

Ditte sagde ...

Maiken: Jeg ville ønske, jeg kunne uddybe, men må simpelthen ligge mig op af Stine's mmmm-hed som værende den bedste forklaring. :S Mmmm :D

fasterfis sagde ...

sej broderi dame!!!!!!!!

cyberzed sagde ...

Stine jeg tror ikke på at de er så glad for dig...det er ren frygt for dit alter-ego der gør det :)

Anne Skovbølling sagde ...

Skægfetish = barndomsforelskelse i Kaptajn Haddock? ;D

StineStregen sagde ...

Cyber: potato potarto ;)

Anne: Nej nej NEJ, for himlens skyld nej kvinde. Men vi har faktisk snakket om, at kæreste burde være kaptajn Haddock til en udklædningsfet engang, men jeg gider ikke være Bianca Castafiore-kranen, og der er bare ikke særlig mange damer i Tintin...

Ræven sagde ...

Hvad er der nu galt med at være Terry?

The Blogless Sister sagde ...

Svigermor fortjener at komme med på en tegning!

StineStregen sagde ...

Terry kommer bare til at virke lidt velvoksen ved siden af kaptajnen :D

Og TBS, hun ER med lige her:

http://www.stinestregen.dk/2009/07/de-havde-mad-med-og-gav-middag-nye.html

- selvom den ikke kun handler om hende.