fredag den 28. august 2009

Fairy makeup artist godmother, hvor er du?

Midt i alt-for-travlt-hed går det op for mig, at det er så længe siden, jeg sådan rigtigt har været i byen, at jeg simpelthen har glemt min se-nogenlunde-pæn-ud-rutine. Hvordan er det nu? Man tørrer sit hår, tager et håndklæde om sig og... stikker hovedet ned i sin makupkasse og gurgler?

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

ja det er super irriterende, at makeup'en ikke bare selv hopper på ansigt, kinder øjne etc. 5 min før man skal ud af døren om morgenen og afsted til kontoret. Ville elske sådan en make-up maskine som Milla Jovovich har i Det 5. Element..hvis nogen kan huske den..fra Chanel;-)

StineStregen sagde ...

Jeg har faktisk tit tænkt på det samme, selvom den gerne må lægge en tand mere diskret makeup - den der sorte streg hen over øjnene er nok flot, men også reeeet statement-agtig :D

Fie sagde ...

Jeg kom til at tænke på dig og denne tegning da jeg stod med hovedet i min make up box i dag (dog ikke for at tage make up på, men for at rydde op og smide ud)