søndag den 30. august 2009

Mit martyrium


Ind i mellem tror jeg, at jeg er ret meget en røv at bo sammen med.

11 kommentarer:

lille t sagde ...

Næh!! Det er intet mindre end rimeligt, at kræve noget retur!! :o)

StineStregen sagde ...

Vi er sååå meget på samme bølgelængde her, lad os håbe, at skæbnen aldrig med et grumt twist gør os til roomies :D

Anonym sagde ...

Puuuh det ku' ha været mig, du havde tegnet der. Og det værste af, at man så ikke altid synes, det er okay, at kæresten kræver noget igen for hans spontane indsats med en skuresvamp (og endda uden at sige det direkte), "for det er jo altid mig, der gør det meste alligevel".. ak ak hvor kan man være ynkelig engang imellem.

Anonym sagde ...

Puuuh det ku' ha været mig, du havde tegnet der. Og det værste af, at man så ikke altid synes, det er okay, at kæresten kræver noget igen for hans spontane indsats med en skuresvamp (endda uden at sige det direkte), "for det er jo altid mig, der gør det meste alligevel".. ak ak hvor kan man være ynkelig engang imellem.

Sille sagde ...

uh... den der tegning tror jeg nok jeg må indrømme rammer et lidt ømt sted derinde.. Jeg er så meget en røv at bo sammen med nogle gange..

rené sagde ...

.. lige nu bekymrer jeg mig bare for, om de steder vi bruger penge tager Mastercard eller American Express - lækkerhed! (.. om 14 dage kommer jeg dog nok hjem til kreditkort-regninger der siger spar to.. )

Kira sagde ...

Oohh I can relate.
Der er intet så grumt, som når man kommer til at se sig selv ude fra og opdager, at man opfører sig som en urimelig kælling :) Hvilket jeg synes sker alt for ofte.

Unknown sagde ...

det er total YingYang effekt . . man SKAL være en røv og en urimelig kælling, alts¨- bare en gang imellem . . :D

eller noget!

Mette sagde ...

Bare en lille tak for en super fin blog. Nyder dine tegninger dagligt. Nu vil jeg hente mandends tøfler og lave hans mad - så er jeg da ikke en kælling så længe....

/Mette *skrap roomie*

StineStregen sagde ...

Auch, det lyder til, at der er en del danske mænd derude, der har en barsk hverdag :D Måske skulle vi allesammen gøre som Mette? Bare en enkelt dag (og så prøve at lade være med at lave "kan du huske den dag jeg BÅDE lavede mad og hentede dine tøfler? SÅ KAN DU OGSÅ GODT VÆRE DEN, DER BLIVER GRAVID!!!")

Tak for de rosende ord i øvrigt :)

Sisse-Sofie sagde ...

ny yndlingsstreg stine.
du ramte mig lige i hjertekulen her.
(og desuden har jeg gjort det mens jeg havde kvalme/var sur/var lige kommet hjem fra hård arbejdsdag/havde ondt i musklerne osv. berettiger selvfølgelig også en stor omgang massage og pylren)
specielt med den der med at blive båret.