tirsdag den 3. marts 2015

Den dag jeg fortalte hele internettet, at jeg har en depression


...blev den bedste dag længe. Hvis nogen har mistet troet på menneskeheden, skulle de smutte forbi kommentarfeltet. Tak for ord, likes, mails, kommentarer, tankekram og alt det hele. Det er overvældende vidunderligt.

32 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du får lige en ekstra krammer og ønske om god og snarlig bedring - fik ikke skrevet ved dit forrige indlæg, men tænkte på, hvor modig du er :)

Anonym sagde ...

Du fortjente intet mindre! Hvor var det sejt gjort at trodse de tanker og komme ud med det alligevel! :)

Anonym sagde ...

Søde Stine, husk at de der skriver de mange negative kommentarer har det højst sandsynligt værre end du, så giv dem en "krammer" det vil afvæbne dem og de vil selv få det bedre.

MEN DET ER DEJLIGT AT STINE ER PÅ VEJ TILBAGE :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

8 Smileys 8om er et kinesisk lykketal, min søde kone er kineser <3

Cici sagde ...

<3 Jeg håber du ved, at du gør en forskel. Ikke fordi du skylder det, eller det er forventeligt. Men fordi du tegner og siger det højt, og fordi du med dine smukke evner har skabt dig en skare af mennesker, som holder af det du laver og læser det. Du tør også dele noget af det du er; når det er lykke, fejltagelser, overraskelser, erkendelser, stress og depression. Det er stort og modigt, og det er godt. Jeg lærte selv din stribe at kende, da min veninde sendte mig et link til dine tegninger om stress, og hun skrev: "jeg tænker på dig, og nu kan jeg måske forstå det lidt bedre".
Depressionen er en dødsyg lort, som rykker ved alt det, vi troede vi forstod og vidste, og ved vores plads i verden. Jeg kan ikke den gyldne løsning - forsøger selv at holde lorten i strakt arm (min kom af langvarig stress), og at lukke døre når den titter frem; men jeg ved den rammer mange, og at vi ikke er komplet tåbelige. Nogen gange tror jeg bare, vi mærker og tænker og forsøger at følge med og leve op til. Og så kan der ske et eller andet oppe i hjernen, når det er blevet for meget. Masser af god bedring herfra. Take your time :)

Anonym sagde ...

En kæmpe krammer herfra også. Depression er en kamp som ikke må ties ihjel, stor respekt for du deler din situation med os. Håber der kommer endu flere af de gode dage! *hugs*

Louise sagde ...

Uuh, hvor er det godt at se dine tegninger igen <3 Jeg har sådan savnet dem :-) Og ærligt talt været bekymret for dig. Det er mærkeligt at tænke på når jeg ikke kender dig.
En lang, grå og våd vinter er snart slut. Så kommer blomsterne, lyset og forhåbentligt det gode humør :-)

Mette sagde ...

Fantastiske tegninger :)

Anonym sagde ...

Ekstra stor tankekrammer herfra! Har selv været der - har ingen kloge ord at sige, andet end at jeg kender det... Dejligt at det blev så positiv en oplevelse at sige det! :)

Karen sagde ...

Kære Stine
Du er så mega sej!!!
Jeg kender dig ikke personligt, men har ofte tænkt på, at du virker som et virkelig dejligt menneske. Ikke på trods af den sårbarhed, usikkerhed og følsomhed som du udtrykker men på grund af den!
Jeg snakkede lige med en dejlig mand forleden som sagde: "Jeg tror ikke, at jeg kunne blive sådan rigtig interesseret i en kvinde, som ikke havde haft en depression". Og jeg forstår ham godt. Depression er pisse mega lorte svært og noget fanden har skabt. Men det kan også give noget erfaring og dybde som dejlige mennesker genkender og holder af.
Kram i læssevis

Trine sagde ...

Jeg har ikke noget særlig fornuftigt at sige.... Men denne tegning rørte mig, fik mig til at smile og gav mig våde øjne. Så jeg var nødt til at sige et eller andet. Tak for den!

Anonym sagde ...

Kære Stine.
Menneskeheden har fået så travlt med at jagte "det perfekte liv" at de fleste mennesker helt overser skønheden i det uperfekte!
Tak for din geniale streg om at være menneske - det er skønt at læse med om at være... Et menneske❤️
Livet byder os op- og nedture. Håber du fortsat vil tegne om det hele! Og rigtig god bedring - eller vending til bedre om man vil!
Kh Freja

Anonym sagde ...

Tak for din ærlighed krydret med din altid skønne streg. Håber du snart er tilbage igen <3

Anonym sagde ...

Kære Stine
Jeg fik aldrig skrevet en kommentar til dit sidste indlæg, men jeg har virkelig tænkt over det. I denne her forgængelige internet-verden har det sat spor - på den gode måde.
Det har sat spor for dit mod. Dit mod til at turde fortælle om bagsiden af glansbilledet og dit mod til at være med til at bryde et tabu.
Kæmpe thumbs up til dig, og en endnu større virtuel krammer! Jeg håber og tror på snarlig bedring for dig.
Bedste hilsner
Luna

Unknown sagde ...

VI ELSKER DIG OG DIN BLOG UANSET HVAD

Miriam sagde ...

"Du ser tyk ud i den depression."

Jeg elsker dig fandme.

Anonym sagde ...

Jeg sender dig en masse kram og gode tanker - jeg håber du kommer godt ud af det <3 <3 <3

foxyroxylaban sagde ...

Hej Stine

Jeg kender det alt for godt. Det med at smide depri-bomben og endda midt i et konkurrencepræget arbejdsmiljø.

Og har jeg stadige dårlige dage. Desværre!
For der dukker min mørke skygge op og stjæler mit mod

Min omgangskreds kender godt til min depression, men oplever at de ikke rigtigt tror den er rigtigt.
"For det er jo bare noget jeg forestiller mig"
:-/ "og jeg skal bare "snap out of it"

Det er fedt at høre at du er på vej ud af det grå landskab.
Glad for at du får hjælp til at komme på ind på en god vej, med støtte fra kæreste og hele din læserskare. :-)

Og er det rart at se dig og flere åbent fortælle om deres "rejse" ud af depressionen.
Det giver mig mod til at tro på alt det bedste.
Både for dig og for alle os andre, som betvivler verden omkring os vil have noget med os at gøre.

Glæd dig til de dage, hvor følelserne er en del af dig igen og ikke blot en frakke man tager på.

Anonym sagde ...

Hårh du er kraftedme pissesej jeg tør ikke engang sige det til mig selv. Det er en fæl sygdom, det værste jeg har oplevet og ikke til at holde ud. Jeg står op og venter på at klokken bliver 22 så jeg kan gå i seng igen. Hvis jeg altså gider stå op. "Nattøjsdag" er blevet til hverdag. Jeg håber vi bliver raske og sprudlende og glade igen, kram til Stinepigen og ha' det godt❤️❤️❤️

Karla sagde ...

Du er ikke alene og du er så pisse-sej!

Rutsje sagde ...

Vil sige det samme som Miriam ! :D

Og : <3

Kirsten sagde ...

Tak - for tegninger og for at dele andet end 'alt er vel'.

Anonym sagde ...

Flere kram og alt godt til dig :-D
Så godt at sige det højt.Tak fordi du gjorde det.
Glæder mig til nye streger når de er klar.

Unknown sagde ...

Man kan elske dig ubetinget uden at kende dig.
Hverken bibelsk eller noget.
Kærlig hilsen
Din Fan # liggende ottetal

Timian sagde ...

Kære Stine. Midt i din depression, gør du noget så fantastisk, som at gå foran i åbenhed omkring et problem de fleste ikke tør tale om. Tak fordi du er dig :) <3 Oh...jeg fik helt tårer i øjnene af din tegning af alle "hjerteflapperne" :D <3 <3 <3

Anonym sagde ...

Det er flot, at du er åben omkring det og deler ud af dit allerinderste på sådan en fin måde. Jeg elsker dine tegninger. Masser af positive tanker og et stort virtuelt kram herfra.
Kh. Maria

Skrumle sagde ...

Jeg vil også gerne lige flyve en mega-krammer i din retning.
Jeg har også selv været der, og bliver jævnligt mindet om at det ikke slipper en let.
Jeg bliver gang på gang imponeret over din ligefremhed i skildringen af din oplevelse af hele situationen med stress og depression. Og jeg absolut elsker at du tør give os så meget af dig selv, også selvom det er meget sårbart for dig - du ligger jo på huggeblokken med blottet bryst.

Endnu en krammer i din retning... Og en til... og en til... oooog... en til. Og flere, hvis du mangler.
Og ønsker om alt godt.

KirstenK sagde ...

Du får sg også lige en megakrammer herfra...godt brølt løvinde...

Anonym sagde ...

En brækket hjerne-arm...... Wow!

Og se bare: Sig det højt og du bliver blæst omkuld af omsorg og kærlighed. Det kan vi andre lære noget af.

Tak.

Anonym sagde ...

Jeg sidder i min sofa, med min te, min depression og mine tårer, og kigger på denne fine tegning igen. Det giver mig håb for at jeg også vil møde forståelse et eller andet sted. Tak.

Kathrine sagde ...

Stine, du tegner og beskriver virkeligheden som ingen anden. Tak, af hjertet tak <3

Anonym sagde ...

Kære Stine, tak for at vi må lære dig at kende, du er meget modig - og virker som en man også rigtig gerne ville kende "rigtigt". Alt det de andre også siger, og tak for tegninger og tekster. Kram, kh Anette

Miss Overballe sagde ...

Næsten et år senere giver dette indlæg mig stadig tårer i øjnene ❤️ Du udtrykker dig så smukt gennem din streg 😊