mandag den 17. august 2009

Keder mig? Hvorfor spørger du om det?

Selvom jeg undlod at bruge ordet "henrivende", var det absolut forbudt at tage et billede af kæreste på vej til første skoledag på HF i morges, ligesom jeg ikke må pakke hans penalhus om med de mest nuttede små overstregningstuscher.

16 kommentarer:

Natasja sagde ...

Ham kæreste er da heller ikke spor skæg. :(

Kathe sagde ...

Det er da også herre ondt at mobbe folk, der starter på en ungdomsuddannelse. (...selvom din kæreste måske er lidt.. gammelung.. til at starte sådan et sted.) Min første skoledag i 1.g for en uge siden var ihvertfald skræmmende.

... Tænk hvis hans HF-sted (det må vel så være et gymnasium) også har sådan en introfest, ligesom vi har, hvor klasserne er klædt ud efter temaer. haha. så skal han drikke cult sammen med 16-årige. :D lucky him!

mobo sagde ...

Han ser ellers skæg ud! :)

Spøg til side, har du husket at smører en madpakke til ham Stine?

StineStregen sagde ...

Kathe: Kæreste er så forudseende, at han er startet på VUC, så han er ikke engang den ældste i klassen :) Men de har skam noget intro-bar både torsdag og fredag, dog tror jeg ikke, de skal klædes ud.

Mobo: Jeg har kraftigt overvejet madpakke, hvor alle madderne er hjerteformede og fine. Men det er noget med, at det ikke er pænt gjort at behandle sin kæreste som en 11-årig pige?

mobo sagde ...

madpakke takker man aldrig nej til.

Selvom hjerteform giver pigelus galore!

- Maiken sagde ...

Du skal da ikke lave hjerteformede madder, men istedet give ham sådan en alt-for-putte-nutte-seddel med.. (Noget ala "Hej søde bassemand, nyd din madpakke, den er lavet med kærlighed. Husk mælk. Kyssenysse Stine") Gerne en post-it i en KRAFTIG farve, så alle lægger mærke til den ;)

StineStregen sagde ...

Måske sådan en, der springer ud af madkassen (med små biler på, uh eller Peter Pedal), når man åbner den sammen med en masse pastelfarvet konfetti?

Lene sagde ...

Kunne være hyl - hvis han altså gik på Hogwarts :)

StineStregen sagde ...

Hvilket ville være SÅ meget sejere end VUC!!!

Sundancekid sagde ...

Haha min kæreste startede også på HF sidste år og vi jokede med om jeg skulle følge ham i skole.
Det endte med at han farede vild, kom en halv time forsent og jeg måtte guide ham vejen over telefonen - skulle jeg måske bare alligevel have fulgt ham i skole ?

The Blogless Sister sagde ...

Har han ikke et af den slags nydelige gammeldags penalhuse, du ved de aflange runde af læder, som man kan skrive på? Sådan et havde jeg, og der kan være meget skriv (+ en stinestreg eller 2) på sådan et...

KirstenK sagde ...

Synes fa´me ikke det er i orden, at joke med de "gamle" der går på VUC...overhovedet ikke :-)

Emilie:D sagde ...

De der små nuttede overstregningstusser? havde de ansigter? :D for sådan nogle har jeg, og de er altså noget nær det sødeste jeg nogensinde har set!! :D

StineStregen sagde ...

Kan man få dem med ANSIGTER??? OMG!!! Hvor?

Anonym sagde ...

http://www.promotionalproducts.net/highlighter_happy_highlighter.htm

http://www.wah-hung.com/Highlighter.html

http://www.serico.no/pdf/02%20highlighters-NODK.pdf

StineStregen sagde ...

Jeg tror virkelig, at kæreste ville blive arrig, hvis han åbnede penalhus til det der :D