onsdag den 5. august 2009

I øvrigt så...

I øvrigt, den meget trofaste og opmærksomme læser kan måske huske Foreningen for folk, der elsker bagværk, men som ikke kan fordrage at røre ved dej - i daglig tale FFFDEBMSIKFARVD , som optrådte på StineStregen i septemper. Lidelsesfælle Anne blev ramt af tanken, og sandelig om den aktive dame ikke kreerede et våbenskjold til den imaginære forening. Voila:

NYDELIG! Og nu bør eftermiddagslæserne krydse fingre, for Anne skal til jobsamtale lige om lidt. Men hvem ville IKKE ansætte en dame, der lige hiver et våbenskjold ud af ærmet? Held og lykke herfra!

I øvrigt glemte jeg vist at sætte en slutdato på afstemningen om favorit-StineStreg. Den får lov til at køre til torsdag d. 13. august, så det ikke clasher med de fiiiiiine gæstestreger, jeg har modtaget.

I øvrigt har du helt til i morgen aften til at kreere en StineStreg og sende den ind. Keep'em comming.

I øvrigt ved jeg godt, at det her ikke tæller som et indlæg. Jeg skal nok smide "et rigtigt et" på i aften :)

5 kommentarer:

- Maiken sagde ...

Syns altså det er rart at der kan komme lidt andet end "bare" Stinestreger, i den originale forstand.. Misforstå mig nu ikke, jeg æææælsger stregen, det er mit daglige højdepunkt i perioder ;) Men fedt at se at der kan komme lidt andet at kigge på osse..

Og så vil jeg glæde mig til den næste streg på et senere tidspunkt idag ;P

Anne S. sagde ...

Der må være mange, der har krydset fingre for mig, for det gik godt til samtalen.

Hilsen Anne (våbenskjoldstegner)

StineStregen sagde ...

Maiken: Jamen det er da godt så :) Jeg er nu også selv glad for en undskyldning for at smække et våbenskjold på bloggen :D

Anne: Yay, fedt! Så godt, at vi skal ønske tillykke med jobbet?

Anne S. sagde ...

Stine: Nja, ikke helt endnu. Der skal lige 4 mere til samtale og så må vi se... Men de var helt vilde med mig og sang 'halleluja halleluja' halvvejs i mødet. Det er et godt tegn, ikke?

StineStregen sagde ...

Hvis de også kastede palmegrene efter dig, ville jeg være helt rolig :D