torsdag den 6. august 2009

RUNDSTYK!

Ups ups ups!!! Jeg er kommet til at sætte den forkerte dato på udgivelsen af jeres StineStreger i systemet, så nu er de pludseligt udgivet! Til dem, hvis tegninger ikke er på, eller som ikke har sendt endnu: De kommer på i morgen aften.

Det er bare mig, der er en klodrian.

Typisk ikke? Endelig må man lave indlæg på forhånd, og så f*cker det op første gang, man gør det :D

Men så kan i sidde og glæde jer til FLERE labre gæstetegninger i morgen. Og nu i er i gang, kan i jo glæde jer over, at i næsten helt sikkert har mere styr på alt teknisk end mig - og tillykke med det.

I øvrigt: Jeg har fået en del mails, hvor en læser bare ønsker mig tillykke med de 365 tegninger. Jeg har en fornemmelse af, at nogen kan have glemt at vedhæfte en StineStreg eller et bud på afstemningen. Please tjek, om det skulle gælde dig. Nu har jeg jo selv kaget rundt i alting, så i det mindste er det mindst pinligt at være dig. Send mig evt. StineStreg inden klokken 10 i morgen, så kommer den med!

Ingen kommentarer: