fredag den 7. august 2009

Flere fabelagtige gæste-Stiner

Nu er det spændende om dette indlæg kommer på, når det skal - eller juleaften 2039. Jeg havde ikke engang nået at skrive en intro til de fuldstændig fabelagtige bidrag, jeg har modtaget. Så nu skal du lige lukke øjnene og tælle til to, og så læse denne indledning, som om alt er gået, som det skulle:

Hold.Nu.KÆFT i er dygtige og seje derude! Jeg havde besluttet mig for at tegne et bidrag med venstre hånd (den har i princippet ikke bidraget til bloggen før), hvis der nu ikke var nogen, der sendte noget ind. Men der gik ikke mere end en time, før jeg modtog det første indlæg. Og siden har jeg egentlig bare siddet og måbet over de überseje versioner af StineStregen, der er tikket ind. Jeg er blown away over jeres evner og jeres kreativitet.
Tænk lige på, at hvis det er rigtigt, at Danmark skal overleve og markere sig på kreativitet i fremtiden, så er der blå himmel og solskin forude for vores lille land, så længe i hænger på.

Her kommer de sidste, men på ingen måder mindste gæste-Stiner:
Simon har lige slynget en verden af sejhed sammen og lavet en fuldstændig fabelagtig post-it-Stine. Trofaste læsere vil vide, at jeg har et meget passioneret forhold til postitter, faktisk forlader jeg sjældent hjemmet uden. Simon er iøvrigt voldsomt dygtig til at tegne - det kan bare ikke have været nemt at lave så stor en tegning af en tændstikdame. Hatten af.

smaa ord skriver: "Af en eller anden grund har jeg altid forestillet mig, at stinestregens små øjne var et forsøg på at dække over, at Stine i virkeligheden har ekstremt store øjne... Altså for at hun kan beholde sin hemmelige identitet som helt almindelig århusianer."
Nu skal jeg ikke afsløre, om smaa ord har ret, men jeg kan da fortælle, at jeg engang mødte en gut i byen, som blev meget betaget af mig, og som valgte at gemme mig i sin telefonbog under "store øjne", fordi han kendte for mange Stiner.
Tegningen er iøvrigt fantastisk, hvem kunne have vist, at sådan en fin ramme ville klæde mig så godt?Torben, nok bedre kendt i dette forum som "kæreste", har også givet et bidrag med. Er den ikke fin? På en ukendt skole i Århus vil børn helt uden at vide det dele klasselokale med en StineStreg inde bag malingen. Tilsyneladende skal man male den slags over, når man bliver betalt for at male en skole. Hmpf.Troels har rygte for at være sjov, og det lever han elegant op til med denne stribe, synes jeg. Hvem mærker ikke den der varme smilende følelse i maven, hver gang man ser en ninja? Det er lidt som med kattekillinger, bare med mere blod og flere våben.

4 kommentarer:

Helene sagde ...

haha jeg kan faktisk rigtig godt lide den "kæreste" har lavet.. du kommer til at virke lidt superhelt grundet "s"et på maven... og det er jo lige hvad du er når du redder dagen med dine tegninger (eller disse dage med seje gæstetegninger)

StineStregen sagde ...

Jeg synes også, at kærestes maleri har de helt rigtige tanker bag sig :D Og nu bliver han glad, fordi han har fået en kommentar. Det har han kigget længe efter...

Helene sagde ...

Yay så er jeg kærestes superhelt for en dag eller noget haha... ej men jeg ville være beæret hvis det var mig der havde fået lov at dele klasseværelse med stinestregen... Alle de heldige unger der fremover kommer til at sidde i det lokale (må jeg gå i folkeskole igen) bare for en uge for at komme til at sidde ved siden af stine) XD

hmmm håber også jeg er så heldig at møde superhelte stine når jeg skal til Århus om et par måneder (jo jo jeg har planlagt at printe en fed streg ud og hvis jeg ser dig bede om din autograf) :D

StineStregen sagde ...

Helene for søren, nu rødmer jeg...