lørdag den 15. august 2009

Whyyyyyyyyyy....

De måneder, hvor mest julemusik knager rundt på indersiden af min skal: Februar og august/september.

12 kommentarer:

Infotainer sagde ...

og jeg har så "gå glad i baaad, syng jubidu-wæih, gode vaskevaner varer ved" på hjernen. kunne give hende kandis en hård knytnæve mellem øjnene. tæskehold søges.

StineStregen sagde ...

Uh det er en rædsom sang! Julesangene afløste i øvrigt "Kig forbi" med Johnsen, der har huseret min hjerne i flere dage. Så det er ikke KUN skidt med julehymnerne...

Anne sagde ...

Neeej - her troede jeg, at jeg var den eneste med det underlige problem! :-)
Men måske har jeg løsningen? Så "Phantom of the Opera"- filmen (den engelske udgave) forrige weekend og siden har sangene fra den afløst Jingle Bells og "Gå glad i bad" - og her gik jeg og troede at jeg var den eneste med den åndsvage julesang på hjernen!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Husk at alle sange kan skubbes ud af hovedet med Hodja fra Pjort (og den er ikke så slem som mange andre)

StineStregen sagde ...

Anne og Jeppe: Men hvor længe holder de løsninger? Er det ikke stadig sådan, at når man mærker vinden blive lidt kold, kommer til at tænke "snart vinter" så VÆLTER hele arsenalet af julesange ned over én igen?

Lene sagde ...

Aaaaiimmm dreaming of a waaaaaaaiiiit Christmas.
På repeat.
Der er løsninger, men de er midlertidige og så vender julesangene tilbage til mikrofonen. De står bare og venter i baggrunden, mens de smiler hånligt overbærende.

Anders VB sagde ...

Skidetak. Så sidder de fast.

StineStregen sagde ...

...indtil ko-sangen bliver indspillet Anders, indtil da vil julesangene hjemsøge dig!

KirstenK sagde ...

For den da, jeg har aldrig nævnt det for nogen før, men julesange sidder og kværner i min skal næsten hele året kun lige momentvis afløst af Siv Malmkvists Sånt er livet...

Lois Lane sagde ...

Ohhh - her gik jeg og troede, at jeg var den eneste med den smertefulde pinsel at have Gå glad i bad sangen rungende i hovedet, når jeg - nå ja - går i bad.
Kun nu, hvor andre står frem, tør jeg stikke snuden ud af brusekabinen og indrømme det. Alligevel håber jeg af hele mit hjerte, at den überpædagogiske ode til hygiejnen en dag vil blive slettet af min indre harddisk - nogen, der ved, om der findes terapi på området???

Anders VB sagde ...

@Stine: Så kan jeg vel lære det. Ris til egen røv. Straffen til giraffen.

Jeg finder et studie - hurtigt!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Husk nu, Børn: Hodja fra Pjort!

Det slår aldrig fejl.
Den har gentagne gange nedslagtet Barbie Girl, Last Christmas, Over My Shoulder, Axel F, Reseppten og mange andre tunge ørehængere.

Hodja fra Pjort FTW!!