torsdag den 13. august 2009

Vi ses i bussen

Den dårlige nyhed er, at jeg kørte ind på en cykelsti. Den gode er, at jeg huskede at tage vandfast mascara på.

40 kommentarer:

rené sagde ...

Sludder! Du er ikke et fjols. Du er en hel erfaring rigere! (sagt på bedste så-så-det-skal-nok-gå facon.. som jeg desværre ikke mestrer supergodt).. uhm.. kage?

CAPTCHA: medisi - det er jo næsten 'medicin', og kage er en fremrangende medicin.. uhm..

Anonym sagde ...

Så ved du at du ikke laver den fejl næste gang :)

Ringgren sagde ...

Hej Stine -

Som fast læser af din blog og mange timer foran skærmen med gode grin synes jeg det er synd for dig at du dumpede. MEN - Jeg har faktisk den perfekte (synes jeg selv) silver lining! Jeg har pt. haft kørekort i omkring fem år. Og så sent som i søndags kørte jeg forkert og endte på en cykelsti! Det sker for selv de bedste. :D Op med humøret.

Håber det kan hjælpe lidt på det. Ellers vil jeg bare sige, keep up the good work. Dine tegninger er fantastiske :D

Venlig Hilsen, Tinne

Anne Skovbølling sagde ...

Nej æv dumpede du? Nå men det er jeg ihvertfald et levende eksempel på, at man godt kan gøre et par gange... og så alligevel ende med at få kørekortet til sidst! :)

Mikael Jensen sagde ...

HA HA HA HA HA HA HA det gad jeg godt have set!!!!

Signe sagde ...

Jeg dumpede også til min første køreprøve. Og jeg græd også. Og i øvrigt var jeg heller ikke specielt vild efter at få det eller med at køre bil i det hele taget.
Men jeg bestod anden gang og da var der sne på vejene og det gode ved det var at min kørelærer fik lejlighed til at fortælle mig masser af dumpehistorier, herunder den om kvinden som dumpede 18 gange.
Du får det næste gang :)

Anonym sagde ...

Du er hverken den første, eller den sidste der har dumpet en køreprøve. Og noget fjols er du ikke, se bare hvad du har skabt her på bloggen!
Jeg dumpede også første gang, fordi polipanseren i passagersædet mente, at en rundkørsel burde traverseres på en anden måde, end jeg havde gjort.
STORT ØV, men jeg fik mit kort i næste forsøg, og det vil du også.
I mellemtiden, så må du nøjes med lidt positive tanker, og et enkelt trøstekys herfra, håber det finder frem til Århus, hi hi.

Anne/Undreland sagde ...

Pis! Øv! Gøgl!

...Og få så den hat af. Du er ikke et fjols. Når du inden længe har fået dit kørekort, er der stadig en masse fjolser i biler, som ALDRIG vil lære at tegne, skrive og ninja'e som dig.

Pernille sagde ...

Altså det kunne ha været meget værre, du kunne ha kørt nogen ned? og det gjorde du jo ikke... hvis du havde kørt nogen ned havde det ikke været nok med vansdfast mascara, men det var det idag! aka succes!

Mange gange tillykke med at du ikke kørte nogen ned! jah!

Sacha sagde ...

Well... Hvis man er uheldig så dumper man første gang og det er helt normalt.

Men alligevel er det noget BS at gøre.

Op med humøret, nerver er naturligt.

Anne S. sagde ...

Op med hovedet, Stine. Jeg har lige nørdet lidt og har fundet ud af at i 2007 endte knap 40 % af alle århusianske køreprøver til alm. bil med beskeden 'ikke bestået'.

Ergo: Du er ikke den første eller den sidste - og du er blevet nogle erfaringer rigere til næste køreprøve.

Karen sagde ...

Alle rigtige billister skal have dumpet mindst een gang! Jeg dumpede med op til flere fejl (jeg nævner i flæng - hø.vigepligt, ikke at kunne følge et gult/sort pil vejskilt, ikke kunne mit motorrum godt nok osv osv)..2. gang var jeg oppe med en sød motorcykelbetjent, der snakkede og snakkede, så jeg helt glemte at jeg var til køreprøve og det gik super! Idag 12 år efter er det mig der er chaufføren i huset ;) Og som min far altid sagde dengang - man lærer først at køre bil når man HAR fået kørekort!
Og forresten pænt goddag - en hemmelig stor blog beundrer er jeg, nu trådt frem fra skyggen!

Anonym sagde ...

Hed censor Jørgen?

rijaH sagde ...

Bare rolig du er ikke den første der er dumpet.. jeg bestod først da jeg var oppe 3 gang :( så kan kun gi mit bedste råd videre.. Slap af og sørg for at snak med den køresagkyndige om løst og fast så lige pludselig er tiden gået og du er et kørekort rigere ;)

- Maiken sagde ...

Vandfast mascara - Hverdagens helt!

(Sorry, men du får med garanti såååå mange "hvor er det bare syyynd, og på hesten igen"-kommentarer, at jeg ikke gider bidrage med en osse.. hmmmmm...

Dorte sagde ...

Som en anden pointerede tidligere: Det er bedre at dumpe i test, end i den virkelige verden... Du skal nok få det næste gang! Og husk -40% (!) af alle, der tager kørekort i Århus dumper første gang, så du er ikke alene om det :)

Suzanne Eben Ditlevsen sagde ...

Var det ikke bare en meget smal vej med cykler på??
Pøj-pøj og på den igen.

Anne Sofie sagde ...

Jeg dumpede også første gang. Jeg lavede åbenbart noget der kaldes en "krydsblokade", ved at komme til at køre en meter ud over stopstregen i et lyskryds. Det må man ikke. Man skal også lade være med at gå i stå mere end en gang. Så bliver de heller ikke så glade.

Sagkyndige var meget sød. Trøstede mig og gav saftevand indtil min kørelærer kom og tilbød at køre mig hjem, så jeg ikke skulle bag rattet igen selv.

Men jeg bestod anden gang - med SAMME sagkyndige.

Op på kæphesten igen - det er ikke verdens undergang. ;)

Nana sagde ...

Alle de gode dumper den første køreprøve!

Ninapb sagde ...

Jamen det skal man da! -For ellers har man jo ikke fornøjelsen af at opleve køresagkyndigpersonlighedsskiftet!! Min Jørgen, som vist nok hed Michael, var den onde ved første prøve. Anden gang, da samme mand skulle vurdere min kørsel, var han nærmest slyngvenindeagtig. Kunne bedst li' ham ond, men kører åbenbart bedre bil med veninder!

Karen sagde ...

ØV! Bedre held næstee gang! :)

lille t sagde ...

Motorsagkyndige er bare så nærtagende - hvorfor fanden må man nu ikke køre på cykelstien? Det er som regel dér der er bedst plads!!
Tsssk...

mobo sagde ...

op på hesten igen! yehaaa

KirstenK sagde ...

Nej du er da ikke et fjols, den køresagkyndige kunne altså ikke bestikkes med tegninger, så ved du det...

Anonym sagde ...

Åhh... Så er der altså rigtig mange fjolser derude, Stine!
Nej, hvad er en optræden uden en generalprøve?
Find alle dine fine gæsteindlæg frem, og husk på hvor frygtelig mange der syntes du er for sej!

Og hvis den motorsagkyndige hedder Dumpe-Antonsen til din næste køreprøve,så bliv ikke bange! Han lever heldigvis ikke op til rygtet, men er en rigtig hyggefætter og meget sympatisk:)
(ikke mindst super sød til at minde en om, at lyset er grønt, når man selv glemmer at kigge efter, og ikke fatter hvorfor alle dytter)

Pernille

StineStregen sagde ...

Altså, det er næsten en fornøjelse at dumpe med så mange fine kommentarer. Tak tak tak TAK!

Min Jørgen hed iøvrigt Jens, han var mægtig sød og havde ladet mig bestå, hvis jeg ikke var kørt ind ad cykelsti (seriøst RET bred af en sti at være). Så det er vist mest nerverne, der skal arbejdes med indtil næste gang.

Iøvrigt mht. til fjolshatten, så ved jeg godt, at det er helt ok og menneskeligt at fejle - det gælder bare ikke rigtigt for mig. Ikke lige i øjeblikket, hvor det sker, i hvert fald. Men efter at have vist veninde gerningsstedet og fået det opmuntrende "der havde jeg HELT sikkert også kørt ned" og bagefter komme hjem og læse de her kommentarer, er det sgu ok. Jeg får det nok... engang... :D

Jeppe Morgenthaler sagde ...

De der trøster dig med at de selv gør sådan noget - til trods for at de HAR kørekort - har misforstået pointen, synes jeg.

Men flertallet har ret: Det er ingen katastrofe. Tværtimod ret normalt.

Jeg har selv intet, men det er fordi jeg er en forklædt hippie der hellere så 99% af alle biler skrottet...

Nysgerrig Århusianer sagde ...

Må man spørge hvor gerningsstedet er? Hvilken cykelsti på hvilken vej?

Anonym sagde ...

Jeg kan anbefale at gå til køreprøve i Nykøbing Mors.
Det er en hel del nemmere end at køre rundt i Århus midtby!

Infotainer sagde ...

Men det er sgu da også skidesvært at sidde der i en bil uden sin kørelærer. I hvert fald for mig, der var så tæt på at meje en cyklist ned, at censor måtte have fat i rattet og bandende vige udenom hende. Havde der været modkørende i den anden vejbane ville der være sket noget grimt.
Fik kortet en anden god gang. Har ikke kørt bil siden. Trafikken er jo herrefarlig!
(PS - får pludselig lyst til at ringe til min motorsagkyndige Jørgen og høre om han egentlig var ålreit efter min første køreprøve...)

Blomst sagde ...

Øv! Op med humøret, og tænk på at ja du er ikke den eneste, jeg dumpede altså også første gang. kh blomst

cyberzed sagde ...

Fra en artsfælle af arten Bilus Prøvus Fejlus kan jeg kun sige bedre held næste gang :)

StineStregen sagde ...

Jeppe: Du ville vist blive overrasket over, hvor mange jeg kender, der har kørt på cykelsti...

Århusianer: Jeg prøvede såmænd at krydse græsset på Ingerslevs Boulevard et lidt for tidligt :(

Anonym: Jeg tror dig, men man kan ikke flytte den til Mors, kan man?

Infotainer: HED din rent faktisk Jørgen? Sejt. Jeg glæder mig også mest til at få kørekortet ud af verden, så jeg kan slippe for at køre bil igen :D

Blomst og Cyber: Jeg kommer vist til at indrømme, at vi er en del, der dumpede første gang. OG det er da meget rart at vide, at man ikke er den eneste.

Anonym sagde ...

Arh Ingerslevs Boulevard er også en bitch... Hvad skal alt det græs til for??? Det er kun til for at forvirre!

Anonym sagde ...

Kære Stine! som ny læser på din blog: den er super-fin : - ) og sjovest fordi jeg har hilst på dig in real live i VORES (det er jo også dit nu : - )) fitness center..

Til din - og andres - oplysning så er Ingerslev et af de motorsagkyndiges YNDLINGSsteder, fordi folk nemt klokker i det (et andet er omkring Ankersgade)..Jeg har insideviden da ex er motorsagkyndig (og nu vi er ved det: de er nærmest ALLE motorcykelbetjente, så de behøver ikke bekymre sig om cykelstier! dem napper de bare, når der er brug for det! hvorfor må vi andre så ikke hva `?).. og derfor ved jeg også: godt du ikke forsøgte bestikkelse, for det straffes med mere end en dumpe-seddel..Min Jørgen husker jeg ikke navnet på (altså ikke ex´en men ham jeg var til køreprøve hos!),men jeg havde fornøjelsen af ham 2 gange. Anden gang stak han først hovedet ind i bilen og sagde "vi har da vist truffet hinanden før?"... jeg blev tomatrød i hovedet og hjertet dunkede... men han fulgte det op med "jeg ved jo du kan køre, så vi tager bare en kort nem tur" : - ) og jeg bestod (ramte et sidespejl på en dårligt parkeret bil på smal vej første gang - da vi NÆSTEN havde nået politigården)..

Så held og lykke næste gang - Århus ER svær at bestå i, til gengæld har du fordelen af, at du ikke bliver bange som nogen af landliggerne, når de skal herind!

vi ses i fitness : - )
- mette

StineStregen sagde ...

Anonym: I know! Og det er græsset med VILJE! Hmpf!

Mette: Ih så hyggelig en kommentar :) Jeg synes egentlig at hele prøven bare bestod af steder, hvor det var nemt at klokke i den. Hvilket jeg så gjorde. Næste gang er jeg (7-9-13) sej lige som dig! Vi ses :)

Tomrummet sagde ...

du skulle bare ha givet den max gas, så havde han (måske) aldrig opdaget det var en cykelsti.... og hva dælen, bilerne er jo også ved at være så små efterhånden så cyklerne kan jo sagtens komme forbi alligevel ;-P

jos sagde ...

Rolig nu, du har lidt vej endnu

http://ibnlive.in.com/news/south-korean-woman-fails-drivers-test-775-times/85987-13.html

Anonym sagde ...

Det er jeg virkelig ked af stine..
godt for dig du kan tage det igen, tænk hvis det kun var one chance som det er til de fleste skoleprøver :O

Glæder mig SÅ meget til jeg kan tage mit kørekort. Daam! et år tilbage DAAM!! + forlængelse hvis jeg dumper :O

Julia Zahle sagde ...

Argh. Husker godt min første dumpede køreprøve. Svedte tran, havde den onde, onde hjertebanken og der gik bare så mange ting galt. Gik blandt andet i stå flere gange - een af gangende fordi jeg glemte at gå ned i gear i et sving.

Ellers var jeg så nervøs gennem hele prøven at det sikkert ikke var sundt for lille Ellen, der på det tidspunkt lå inde i maven.

Dagen efter blev hun født. Det cirkus ville hun ikke være med til anden gang!!

Jeg bestod uden een eneste lille bitte fejl anden gang. Og kvitterede så med at lave en parkerings-skade i siden på en travl jule-shopping-dag.

Ingen ulykker siden. Som altså ikke var min skyld. :-)

/Julia.

P.S. Det er SÅ sjovt at sidde i bilen helt alene; og bare køre en tur. Glæd dig!