torsdag den 27. august 2009

Att. skæbne - kan vi ikke bare allesammen være venner?

Det er pludseligt gået op for mig, at jeg kender virkeligt mange mennesker, der gør ondt lige nu. Kærester er for langt væk, hjerter er blevet knust, længslen efter at videreføre sine gener virker umulig, eksamener går galt, studierne viser sig altædende og skræmmende, ensomheden venter rundt om hjørnet, forventninger til fremtiden er afløst af tungsind og arbejdsløshed udløser panik. Jeg ville ønske, at jeg kunne redde hele verdens humør og sindsligevægt. Modtag hermed mental krammer, hvis du gør ondt lige nu.

19 kommentarer:

Louise sagde ...

Jeg ville også tit ønske, at vi allesammen bare kunne være venner! Men det er godt nok gennemført cute-stil – men det er vel også meget kendetegnende for din blog (dig?)! :-D

Anonym sagde ...

Du skal nok klare den Stine! Du er for sej!!

- Maiken sagde ...

Awwww.. Jeg takker mange gange for krammet :)

Anni sagde ...

Nårh det er pænt af dig!! Jeg modtager gerne et kram, da jeg er så heldig at stå uden job pr. 1/10. Men mon ikke det nok skal gå alt sammen!

Vi skal snart lige ses igen!

Kram

Linda sagde ...

Stine. Du er sgu bare et grundgodt menneske.

Emil sagde ...

Jeg vil svært gerne modtage et styk mentalt kram! Studiet lige om hjørnet er rykket uhyggeligt tæt på efter ankomsten af 10+ kg bøger...

Det hele er lidt lysere nu :)

Hummus-Hanne sagde ...

Tak! Du får også lige en tilbage, så du kan komme igennem køreprøven og jobstart...

Lise A sagde ...

Jeg ved ikke om det her hjælper. Men man kan jo altid prøve.

http://www.ommadawn.dk/design2.php?fkt=side&id=968

Anonym sagde ...

Du kender mig ikke, så måske det virker ligegyldigt, men du kan tit gøre mit humør bedre - når det hele driller kan en god StineStreg som regel alligevel få smilet frem.

KH Louise

Lene sagde ...

Tak. Virkelig.

StineStregen sagde ...

Louise: Ind i mellem er jeg også møgsure egodyr, men jeg har da mine nuttede dage :)

Anni: Shit! Held og lykke med at finde et nyt!

Lise: Den er jo fantastisk de første to minutter (jeg EEELLLLSKER sound of music) men så kommer dance rytmerne, og så er det pludseligt bare børn i et danseshow, og så bliver jeg en muggen gammel dame :D

Resten af jer: I har fortjent det kram, basta!

Ravn sagde ...

Selvom jeg er fantastisk heldig med det hele, føler jeg, vil jeg stadig gerne have et kram og give et tilbage. :D

StineStregen sagde ...

Det er sgu en deal Ravn :)

rené sagde ...

Jeg er altid med på en bytter. Det meste er ellers ok, men et kram passer til stort set alle størrelser og tidspunkter :)

(fra en køleskabsmagnet: "A hug is an ideal gift; One size, fits all")

Stine Barselsfeber sagde ...

Tak :-)
Det var lige hvad jeg trængte til!

Frederikka Magikka sagde ...

Tak kæreste Stine. :)

Helle sagde ...

Tusind tak, Stine.. :)

Herself sagde ...

Kære Stine,

Tak for krammet. Jeg har først set den tegning i dag, men blev rørt og taknemmelig. Især fordi tegningen er lagt på dagen efter, min ellers dejlige og fantiske kæreste gik fra mig. Jeg er stadig rigtigt ked af det, så krammet falder på et tørt sted.

Knus, Helene

StineStregen sagde ...

Stinestanker, Frederikke og Helle: Selv tak :)

Helene: Stakkels dig :( Det lyder som om, du har brug for en hel del flere krammere, og det håber jeg virkelig, at du har folk om dig til at give dig!!! Du får lige en mental krammer mere herfra, og så håber jeg, at det snart bliver bedre at være dig. Bare husk, at det ender altid med at blive bedre. Nogen gange tager det bare alt alt for lang tid :(