søndag den 2. august 2009

StineStregen er i mål

Hej med dig. Nå… så kom vi så langt, hva? 365 tegninger. Bortset fra lidt slinger i valsen til at starte med er det blevet til en tegning om dagen i et år. Målet er nået.
Dengang jeg startede for et år siden brugte jeg time efter time på hver enkelt tegning. Nogle blev tegnet om op til ti gange (med rentegning og det hele), før jeg indså, at hvis jeg skulle blive ved med på den måde, ville jeg ikke have tid til at lave andet end StineStregen overhovedet. Ih guder, hvor var det grænseoverskridende første gang, jeg lagde en tegning på, som jeg ikke var helt tilfreds med. Jeg gik i flere dage og ventede på, at en eller anden usynlig hammer ville falde.
Ikke mindst fordi, at min måde at tegne StineStregen på dengang var usikker og omskiftelig – og jeg var dødsensræd for at blive til grin.
Det kunne jeg måske have sparet mig, for der var fire faste læsere den første uge, jeg satte counter på. I dag fortæller Blogtoppen mig, at jeg i denne uge har haft omkring 4.000 unikke besøgende. Nu ved jeg ikke, om du sidder med en af de blogs eller tegneserier, der kan sætte et nul efter det tal, men jeg er fuldstændig blæst væk over så mange læsere. Mit bud på en læserskare, da jeg tegnede den første tegning, var syv daglige læsere.
Men det vigtigste er ikke, hvor mange i er, men hvor fuldstændigt fabelagtige i er. Jeg får så mange fine kommentarer her, på mailen, på facebook og i fangruppen på facebook. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK, fordi du læser med, og TAK fordi du er så rivravruskende fantastisk en læser. Jeg ved ikke, hvor mange lortede regnvejrsdage der er blevet til sejlture i solskin af muntre, betænksomme eller kloge kommentarer – men det griber om sig. Ind i mellem er det også bare rart at vide, at man ikke er Stine alene i verden.
Samtidig er jeg blevet dybt forbløffet over, hvor meget godt, der kan komme ud af en blog. Den har blandt mange andre ting skaffet mig gode venner, et job (fra september) og en meget sej Ninjahævner-vagtvest.
Nå, tilbage til jubilæumstankerne. Sagen er jo den, at jeg kun ville lave StineStregen i et år. Den er tidskrævende, mest fordi jeg har en milliard dogmer for mig selv. Jeg må ikke producere forud, jeg skal have en ny kjole på hver dag, jeg skal selv optræde på alle tegningerne, der skal være tekst, tegning og overskrift – for bare at nævne nogle. Ind i mellem har jeg bandet StineStregen ad helvede til, når jeg måtte stæse hjem fra en hyggelig sammenkomst for at nå at lave dagens streg.
Så en del af mig, er virkelig lettet over, at jeg nu har sat mig selv fri.
Men det er kun en lille del af mig. For helt ærligt, så tror jeg ikke, at jeg kan stoppe igen. Jeg giver StineStregen et år til - men det bliver uden dogmer af nogen art.
Og skulle vi så ikke tage at være sådan lidt fejre-jubilæumsagtige? Jeg synes, det kunne være sjovt at vide, hvilken StineStreg du bedst kan lide. Så derfor vil jeg gerne opfordre dig til at sende mig en mail (se adressen i venstre side) med dato og titel på din favorit. Blandt dem, der sender ind, trækker jeg så lod og finder tre, man med rette vil kunne kalde vindere. De tre får så en håndlavet one of a kind StineStregen t-shirt.
Nu hvor der er frie rammer på bloggen, tænker jeg, at jeg godt kunne tænke mig at se, hvordan StineStregen ser ud i DIN hånd. Så hvis du har hænder, synes jeg, at du skulle lave din version af den lille dame med det store hoved på papir/skærm/modelervoks/vatrondeller, og så scanne/fotografere den/det og så sende mig din version på mail. Gerne inden på torsdag, så kan den nemlig komme på bloggen fredag. Jeg skal nok linke til din blog/hjemmeside fra din tegning.
Jeg håber, at vi ses i morgen på den nye gamle StineStregen. Tak igen, fordi du læser med, ikke mindst til de fire, der læste med fra starten – hvis de da stadig hænger på.

63 kommentarer:

Stine sagde ...

Fra en Stine til en anden:
Tillykke med at målet er nået!

Line sagde ...

En 'første-hilsen' fra en læser (eller hva' man nu kalder det), der har nydt alle dine streger det sidste år. Hvor dejligt at du fortsætter - tak for det, Stine!

lille t sagde ...

Aaaah men Stine, TILLYKKE :o)
Både til dig, og til os, fordi du fortsætter endnu et år - det havde næsten ikke været til at bære, hvis alt det sjove skulle stoppe nu!
Ser frem til endnu et år med god underholdning og skæv humor :o)

Charlotte sagde ...

TILLYKKE :)

Du kan ikke forestille dig hvor mange gange jeg har været oppe til midnat bare for at trykke f5 indtil der kom en opdatering fra dig. Har virkelig nydt at følge med i din blog :)

Mads Prip sagde ...

Tillykke med...målet! Har læst trofast med det sidste lille år og det har altid været hyggeligt, sjovt og spændende at følge med. Så nu stikker jeg lige hovedet frem og siger - TUSIND TAK! :)

Thominous sagde ...

Fedt, at du fortsætter. Jeg vil stadig besøge din blog hver eneste dag fremover. Den er helt unik og godt skruet sammen.

Desværre opnåede jeg ikke min hemmelige drøm om få en optræden i en af dine genistreger, men nu har jeg et helt år mere at håbe i.

Mon ikke de fleste læsere af StineStregen har samme drøm?

Helene sagde ...

Åh stort stort tillykke det er så stærkt gået og hver evig eneste har været nydt herfra (også på trods af jeg ikke er gammel læser men har læst alle igennem på kort tid) Må indrømme nogle gange har de lysnet en ellers trist dag fordi det enten har givet udtryk for det gode i mennesket eller man (nok desværre) ikke er det eneste uheldige menneske i verden.
Jeg forbliver trofast læser indtil du vælger ikke at gide mere (en dag vi nok er mange der håber aldrig kommer) og glæder mig til at se mange flere tegninger.

Anonym sagde ...

Tillykke med de 365 tegninger og nej for Søren - du må ikke stoppe!! Det er jo bl.a. din blog med dine små finurlige kommentarer, der af og til redder dagen for en gammel kone som mig, selv om jeg er en hel jernalder fra dig i alder - så er der alligevel meget genkendeligt (selv om jeg nu aldrig er blevet overfaldet af en langbenet psykopatfreak :-))

Hilsen fra en trofast læser på 51 år

Anne

Linda sagde ...

Jeg melder mig til koret: Tillykke og tusind tak for gode grin, kloge ord og ærlige indblik i dit liv.

Du er sgu en en'er, Stine.

J. Lorentz sagde ...

Congrats - job well done!

Frk Hagen sagde ...

Vil også lige joine de andre og sige, at din blog er fantastisk ! Elsker bare tegningerne ! De får mig altid i godt humør :) Er glad for at høre, at Stinestregen ikke stopper her.

Maria

- Maiken sagde ...

Åhhhh kan man kun vælge én eneste yndlings at deltage med?? *River mig selv i håret i galskab* Øøøøøjjjjj det blir svært at beslutte sig!!!

jos sagde ...

Tillykke med du nåede i mål Stine.

Rigtigt dejligt at høre du fortsætter, så kan jeg fortsætte med først at gå i seng efter den daglige dosis Stine'stegen' ;O)

HEP!

Kathrine Ejdum sagde ...

Hurra, for at du fortsætter, Stine - du er blevet en del af den daglige tjek mail og faste sider-rutine, men det er aldrig kedeligt på rutinemåden at kigge her forbi :-)

Der er mange gode streger at vælge imellem, men enten "Rigtig kunst har omkostninger" eller "Måske er det et råb om hjælp" - begge fra september. Ellers stemmer jeg på alle dem, hvor ninjahævneren er med!

Kh Kathrine

Lene sagde ...

YAY!Hurra! Et år mere med StineStregen og med Stine. Det glæder jeg mig til og vil også lige sige tak til dig. Total yndlings-blog og fast grin-leverandør. 'Spekt.

Den gæve nordjyde Lise sagde ...

Stort tillykke med dit jubilæum, Stine! Og kan fortælle at den lille mand der bor i min mave hoppede af glæde, da jeg læste at du fortsætter!! :D Der er kun et ord af sige: FANTASTISK!

StineStregen sagde ...

Åhr hvad, det er en god dag, når man er en sucker for glade kommentarer :) Tusind tusind tak allesammen!

Thomas: Du og alle andre har jo chancen for at tegne dit selv ind i en StineStreg inden torsdag...

Maiken: Jep kun en, ellers bliver det jo svært at se, hvilken tegning, der er favorit. Indtil videre har alle stemt på noget forskelligt :D

Carina sagde ...

Hvor er jeg glad for du blliver 365 dage endnu - tak :)

Favorit: Han kan ej købes for guld...

Både hændelsen, tegningen og din tekst - helt forrrygende!

Karen sagde ...

Uhh, jeg blev lige forskrækket, da jeg læste, at du havde nået et år. Og jeg tror, at det ville tage mig 100 år at lære at lade være med at klikke ind på stinestregen hver morgen/formiddag, når jeg tændte min computer. Så derfor TAK TAK TAK for at du fortsætter et år mere! Jeg glæder mig allerede! :)

Stine sagde ...

Tak fordi du fortsætter! (selvom det måske ikke bliver helt på samme måde som før) :D

Dyveke sagde ...

YAY hvor er jeg glad for at du fortsætter! (jeg var lidt bekymret for at du ville stoppe når målet var nået) Nogle aftener sidder jeg og venter på mit daglige fix af StineStregen inden jeg kan ligge mig til at sove... Ikke bare er tegningerne rigtig fine, du har også en dejlig og inspirerende måde at skrive på.. Tillykke med de 365 tegninger!

Sifka sagde ...

Tillykke med stregerne. Jeg er rigtig glad for, du fortsætter. Herligt:)

Nina Berth sagde ...

Tillykke med målet til dig og tillykke til mig (og alle andre glade læsere af StineStregen) for at vi har stregen endnu et år. Juhuuu. De skæve vinkler som på en gang er helt unikke og samtidig så genkendelige, det er helt skøn læsning og det jeg glæder mig mest over. Godt jeg fandt din blog!

fasterfis sagde ...

hej, jeg har næsten lige opdaget dine sjoveste lille streg, har måske læst med i 14 dage, så da jeg læste det her indslag igennem, troede jeg det ville ende med farvel. Hurra for at det fortsætter! du kommer straks på min blogliste!
seje streger lille dame!!!!!!

Maya sagde ...

Tillykke! Uh hvor jeg glæder mig til at lave min version af Stine-med-knolden - hvis jeg altså tør... :S Tak fordi du bliver ved!

rené sagde ...

Ehrm... ca hvad de andre sagde ;)

Jeg er gået i gang med den umulige opgave det er finde een stribe der er den absolutte favorit, og jeg må desværre melde, at jeg gav op halvvejs igennem, og har overdraget opgaven til en fokusgruppe bestående af Dolph, Captain Cup og Killer-Cupid.. uhm.. ja, det skal blive spændende at se hvad de når frem til ;)

Sascha sagde ...

Tillykkeeeeeeee!
Tror ik jeg har tal på de dage hvor StineStregen har reddet mig fra en skod dag - TAK! :-)
Kram fra den ene blege til den anden blege, der glæder til endnu et år med stregen ;-D

Unknown sagde ...

STINE, for satan!
Jeg elsker dig. Vitterligt!
Jeg har ikke tal på hvor tit dine finurlige streger har trukket mine mundvige og humør et nøk opad!

Tillykke med dit fabelagtige jubilæum - selvom det lyder bizart er jeg på en mærkelig måde stolt af dig!

Længe leve Stine, Huraaaa

cyberzed sagde ...

Tillykke med året :) jeg var lige ved at gå i panik da jeg læste det...lige indtil du skrev at du giver den et år mere. Der er godt nok en del interessante oplevelser du er kommet igennem.

Dagens streg giver bare en noget at smile af hver dag :D ikke mindst når dine freak-magnet evner slår til.

Anonym sagde ...

Tillykke! Og, tusind tak fordi du fortsætter - det ville have været en stor mangel i hverdagen at undvære den daglige dosis Stinestregen.

Sidsel

Ninapb sagde ...

Sikke en lettelse! Jeg var helt ondt-i-maven-agtig ved tanken om aldrig mere at skulle ha' en streg!! (altså...)

Tillykke med sejren. Og tak for en masse dejlige grin.

Valdemarsro sagde ...

Wow, hvor er du bare go´ altså! Det er så første gang jeg kigger forbi, så linket til dig på en anden blog. Men nu ryger den dag af min barsel og børnenes søvn på at kigge alle dine flotte tegninger igennem herinde. Kan godt sige allerede nu at jeg bliver fast læser fremover :)

Annika sagde ...

1. Tillykke til dig med året
2. Tillykke til os med at vi får et mere

Elsker dine tegninger, må se om jeg overhovedet kan finde en favorit...

frk. Bibo sagde ...

Sidder her med klaphat og jubler: JUBIIIII, StineStregen fortsætter. :-D Skønt at starte dagen med et smil - taaaaaaaaaak.

StineStregen sagde ...

Se selv, jeg HAR de sødeste læsere på hele the interwebs!

Jeg kommer til at stråle som en sol hele dagen med alle de søde kommentarer, TAK igen!

Og til de, der ikke helt ved, om de tør bidrage med en version af Stine: Jo du gør :) Lav den i din computers crappy tegneprogram, byg den af bagværk eller snit den i et egetræ, hvis du ikke kan lide at tegne. Det er jo bare for hyggens skyld :)

Lars Chrois sagde ...

Kan det passe ... er der virkelig gået et helt år nu ?

Tilykke med det - jeg har altid vidst det nok skulle lykkedes dig og du har gjort et flot stykke arbejde!

- En af de første 4 :)

Helene V sagde ...

Hvor dejligt at du har valgt at fortsætte. Glæder mig til at følge med i de kommende streger :)

Nanna sagde ...

Tillykke :D

Jeg nåede lige at tænke "Åh nej.. stopper hun nu?". Men så læste jeg videre og mit humør blev godt igen, for din blog er jo fantastisk! :)

Dorte sagde ...

Juhu! Jeg var så bange for at du helt ville stoppe med at tegne til os -og det ville bare være sååå ærgeligt! Jeg elsker din serie -den er så unik og fin, så bliv endelig ved! Så tak for den, Stine. Du har skabt noget virkeligt fint her.

Natasja sagde ...

Ih, hvor er det altså¨dejligt, at du lader StineStregen fortsætte på trods af at have nået dit mål. Det er jeg og garanteret alle 4.000 glad for.

Anonym sagde ...

Jammen dog, er vi nået så langt..?

KirstenK sagde ...

Tillykke med at målet er nået...Men nej, du må ikke stoppe nu, hvis bare du vidste hvor megen moro din streg forårsager i mit hus...

Anonym sagde ...

Hvis jeg vidste hvor den skulle sendes hen, så røg der sgu en flaske champus i din retning!
Det er da ugens bedste nyhed at Stine og stregen fortsætter WUHUU

Og så også lige et tillykke med det første år, og tak for mange mange gode øjeblikke og sent om natten grineflip :-D

Anne Sofie sagde ...

Juhuuu - det er ikke slut!!

- AS

Anonym sagde ...

JA JA JA, tillykke og tak! Fordi du spreder grin og godt humør og ikke mindst fordi du fortsætter... så fortsætter jeg med at læse og grine;)

Mette sagde ...

Fedt, at du fortsætter! Elsker StineStregen.
Helt fint, at det bliver uden dine dogmer, så det ikke bliver en sur pligt.

linestanker sagde ...

Tillykke, er blevet helt afhængig så håber da ikke du stopper:)

Alice M sagde ...

Ihhh.... Jeg ELSKER at du fortsætter. Elsker elsker elsker..

Tak søde Stine.

mobo sagde ...

Tillykke Stine

Cool at du fortsætter. Nu må jeg igang med at søge de mange tegninger.

Mumrikken sagde ...

Tillykke med jubilæet!
Og hvor er jeg glad for, at du fortsætter!

Jeg vil straks gå i gang med at finde min favorit (selvom det jo nærmest er en umuligt opgave!) Hvor lang er fristen/hvornår trækker du vinderne?

Julie sagde ...

Tillykke! Som mange andre har jeg (det sidste halve års tid) været fast læser af Stinestegen hver dag, og jeg blev helt ked af det, da jeg forleden talte mig frem til, at de 365 snart var nået. Tak, fordi jeg ikke skal undvære den daglige tegning! Og tak for en virkelig underholdende og original blog. Hver dag checker jeg mail, vejrudsigt og StineStregen :-)

Charlotte sagde ...

Tillykke! jeg blev lige nervøs et øjeblik, da jeg så overskriften; hvor ER jeg dog glad for at du fortsætter - med eller uden dogmer!:o)

StineStregen sagde ...

Tak tak TAK allezusammen. Jeg tror, mit hoved lige er vokset endnu mere :D (og Anonym, jeg tror, jeg kan findes i telefon... altså med det der champs der... he he)

Signe sagde ...

Ihh, jeg nåede lige at blive helt ked, da jeg læste overskriften... Men det vendte lige med det samme da jeg så at DU FORTSÆTTER! Fantastisk...

Jaaaaaah!

Gry sagde ...

Det næste års daglige fix er i hus - yay! Tak for det, Stine :)

Mona sagde ...

Jeg havde frygtet når der var gået et år. Især fordi jeg ikke har fulgt med fra start (men har dog læst tilbage, så alt er kommet med), så tiden med stinestregen har ikke været længe for mig. Men jeg er tonseglad for at du fortsætter bloggen! Jeg glæder mig til endnu et år.

Dieuwke sagde ...

Ja, lige som alle de andre (blev først forskrækket, så lettet og glad).. Og synes du er for sej! Det er så fedt at du kan finde ud af både at tegne det helt rigtige og komme med den rette kommentar til, så alle situationer bliver interessante og underholdende.. Jeg er flere gange blevet helt inspireret og har selv forsøgt, men har indset at jeg bare ikke ER lige så sjov som dig! :-(
Jeg har dig som hurtig-klik i min browser, så glemmer jeg aldrig at gå ind og se dagens tegning ;-)
Hurray for StineStregen!

Anonym sagde ...

Desværre Stine, hverken Krak, DGS, Eniro eller lign. kan finde frk. Spedtsberg. Men har så fået læst mange af dine fine Metroexpress artikler istedet :)
Sjovt nok så har Ninjahævneren heller ikke en adresse :D, så jeg må lægge champusen på køl :(

StineStregen sagde ...

Det var dog mystisk, men kære Anonyme, jeg er sikker på, at du i virkeligheden fortjener de boblende dråber mere end jeg (ikke mindst hvis du har siddet og kæmpet dig igennem mit journalistiske repetoir) :D Nyd dem!

Tina sagde ...

Seeejt gået Stine :) Og bliv endelig ved. Du kan ikke sådan lave pusher virksomhed her, ved at lade os smage med i 1 år og så bakke ud ;)
Jeg har fulgt med ca. halvdelen af året og jeg regner med at blive hængende!

Unknown sagde ...

Hurra! Du ville blive svær at undvære :-)

Emam sagde ...

TILLYKKE!!!!

Tak for en fantastisk blog! :D

Og er suuuperglad for, at du forsætter! :D:D

Senza Scrupoli sagde ...

Heey Stine. Tillykke med det. - Har fulgt dig hele vejen :o)

Min yndlingsstreg er klart den, hvor edderkoppen formaster sig til at lege din svævene sengekammerat. Den har jeg grinet af et utal af gange...
Er glad for at du blir' ved endnu et år.
Big up's herfra!!!