torsdag den 20. august 2009

Køb en blindestok eller stop det pjat. NU!

Den sidste uge har jeg set flere mennesker med solbriller på indendørs, end i hele halvfemserne tilsammen. Det får det virkelig til at klø i min indre ninja.

13 kommentarer:

Annika sagde ...

PIS - afsløret i at ikke gide skifte til briller når man kommer ind.

Alternativet til at pakke briller frem og solbriller væk er at lege muldvarp. Beklager hvis jeg ufrivilligt har provokeret ninjaen - nånej det kan ikke være mig, jeg er i en ganske anden landsdel end dig. Phew! Ninja away...

Anonym sagde ...

Folk kommer til at se uhyggeligt anonyme ud med solbriller. Det er næsten skræmmende.

fasterfis sagde ...

lige så meget som jeg elsker solbriller udenfor, lige så meget fortjener de at blive sparket af med et kæmpe ninja hug indenfor! go stine, go stine go stine!!

- Maiken sagde ...

Kan kun være enig med Inanna.. Nogle gange er der jo ligefrem en medicinsk grund til at man går med solbriller indenfor.. Og en seriøs sikkerhedsrisiko hvis man ikke gør :-O

Emil sagde ...

Er det ikke i samme genre som folk, der har briller uden styrke?
Fy føj!

Anonym sagde ...

Stine jeg er også HELT enig!! Hvorfor F gå rundt med solbriller på indenfor! op i håret med dem! OG hvis man skal være inde de næste 8 timer (som nogle af mine kollegaer), så skal de også UD af håret og ned i etuiet! For det er næsten lige så nederen!! Så Stine lad os gå sammen om de Ninja-spark! du kan jo!!
- Mette
ps Inanna føler med dig,been there done that - og endte med kontaktlinser

KirstenK sagde ...

Nemlig, lad ninjaen sparke de solbriller med det vuns...

Uden Relevans sagde ...

TÆnkte faktisk det samme i metroen igår.

sidder i en pivmørk tunnel med store solbriller :)

Er du retaderet??? :D

Sara sagde ...

Kan ninjahævneren ikke også banke lidt fornuft ind i de unge piger der går med UGG støver om sommeren?

StineStregen sagde ...

Inanna + Maiken: Altså hvis man lige skal igennem en fodgængertunnel i fem sekunder, eller hvis man har en eller anden sygdom, er der selvfølgelig ingen, der har lyst til at tæve solbrillerne ind i krydderen på folk. Men når man ser 30 mennesker om dagen, der tåger rundt inden for med solbriller, er der enten tale om en temmelig trist epidemi, eller noget med at folk synes, det er herre nice at tåge rundt med solgitteret nede inden for, for så er de seje.

Anonym: Nemlig, lidt som om de allesammen er Olsen-tvillingerne, og har brug for den anonymitet, ellers vil folk bare plage dem og deres hotte udseende dagen lang.

Sara: Jo, det kan vel ikke gøre særligt ondt, hvisde sparker igen med den såkaldte "bamsestøvle" :D

Jer andre: Godt så, vi tæver dem :D

Line sagde ...

Jeg har lagt mærke til, at det hovedsageligt er kendte mennesker, der går med solbriller på inden døre eller når det er overskyet..Ved ikke, om det også er kendte, der går med hue inden for og selvom det er varmt...eller går med hue, der ikke dækker ørerne. Det synes jeg altså også er åndssvagt!

Malene Amalie sagde ...

Hahaha flad af grin..
Det er lige så nedern som dem som har solbriller på inde på natklubber, ARH STOP DET!

Linda sagde ...

Muahaha... :D