lørdag den 29. august 2009

A few of my favorite things

I formiddags sprang jeg ud af skabet overfor en noget chokeret og næserynkende kæreste, så nu kan jeg lige så godt gøre det offentligt. Here goes - døm mig ikke for hårdt.

Jeg er fuldstændigt blæst væk over månen hardcore vild med Sound of Music (i filmversionen med Julie Andrews).

Min sparsomme armbehåring rejser sig som på kommando ved lyden af "The hiiiills are aliiiive with the sound of muuuuuusiiiiic", jeg drømmer om at tæve nazidrengen (han må mindst være 80 nu, burde være nemt) en dag og jeg ville virkelig ønske, at man kunne gøre forældreløse børn glade igennem ved at iføre dem gamle gardiner og opfordre dem til sang.

23 kommentarer:

Anne S. sagde ...

Jaaah, jeg er ikke den eneste! Eeelsker "The Sound of Music" og det er det hele ved den film, der er fantastisk: Sangene, historien, personerne, naturen, gardinerne - simpelthen ALT!

Little Miss S. sagde ...

Jeg melder mig i koret af lovprisere - alene musikken (som ligger på min computer og bliver hørt fra tid til anden, ja tak!) får mig tilbage i tiden til jul, min mor og mormor og råhygge... Ihh, alene tanken om filmen virker også, kan jeg mærke...

Karen sagde ...

wohoo jeg er såå enig! Så den altid som barn når jeg var hjemme syg (ligesom Annie stod højt på ønskelisten!)

Martin K sagde ...

Efter denne tegning tror jeg snart du får brev fra Disney-koncernen.

Enten fordi de sagsøger dig for at kopiere et af deres legendariske værker. Eller også fordi de har brug for en ny tegner til at tegne deres kommende filmhit "Askepot 2"

Tina sagde ...

Hahaha så tør jeg også godt springe ud ;) Den er da bare SÅ gooo!!!

- Maiken sagde ...

Orv, vi er mange!! :D Jeg ser ALTID frem til juledagene, hvor de sender den.. Og skulle jeg af en eller anden grund misse den, har jeg den med på DVD (er altid hjemme hos de gamle i juledagene) .. Æææælsker den :D

fasterfis sagde ...

hehehe... jeg har ikke set den så mange gange, men holder så meget af den der sang med reindeers and whiskers on kittens at jeg så mig nødsaget til at købe soundtracket på vinyl... og har det nok lidt på samme måde som dig med en anden musical, Grease gør mit hjerte helt blødt og tilpas. hurra for musicals åbenbart!

Anonym sagde ...

Jep det ER bare en julefilm - selv min (meget snart) 18 årige elsker den og har været vild med den i årevis.. så vi har den også på dvd! : - )
- mette

Anne D sagde ...

Me too. Men også "Singin' in the rain", "Meet me in Saint Louis", "My fair Lady" osv, osv, osv.

StineStregen sagde ...

Hmmmm, åbenbart ikke så in the closet-agtigt ensomt at falde på halen over den film, som jeg troede. Men jeg er vist ikke så meget til musicals i det hele taget, men jeg har selvfølgelig heller ikke set så mange af dem, fordi jeg jo ikke er til musicals :D

Søren sagde ...

billedet hedder "stine-von-trapp.jpg" :D

Kirsten sagde ...

Jamen, der er da basis for en skabs-fanklub her :-) Melder mig straks ind, for jeg ææælsker også den film.

Har selvfølgelig også (trods næserynken og bekymret mine fra manden) købt den til mine piger. De SKAL bare kende den film! ;-)

Uden Relevans sagde ...

NAzidrengene har vel også ret til at være der? :)

Sille sagde ...

Hurra!!! Jeg er helt med dig her!!

StineStregen sagde ...

Søren: ...æhm, noget SKULLE det jo hedde :D

Kirsten: Jaha, det skal de da!

Relevansen: Har du SET Sound of Music? Den lille satan fortjener altså TÆV!

Sille: High five!

Flora sagde ...

Høhø - dette er spot on. Så sent som i formiddags stod jeg foran spejlet og skrålede "do re mi...".
Fantastisk, at jeg er ikke er ene om at elske den film!

Jakob sagde ...

Stine, jeg elsker den film - når vi overtager verdensherredømmet, så SKAL børn gå i tøj af gamle gardiner og være glade for det!


jeg kan kun finde den på volapyksprog:
http://www.youtube.com/watch?v=rSfCFtxlxak&feature=related

StineStregen sagde ...

Flora: Nemlig.

Jakob: JA! Ja, sgu da! Det gør vi. Sangen er i øvrigt sært flad på volapyksprog, det forbyder vi. Skal vi ikke snart se den film badet i asti? Og sushi?

Unknown sagde ...

Sejt - endelig et sted på nettet, hvor jeg tør skrive, at jeg bliver fugtig i øjenkrogene, når jeg hører "My Favourite Things" :)

Unknown sagde ...

Med fare for at miste al strædekrede måjeg skamfuldt melde mig under fanerne. S.O.M. er et pragtværk!

Mette sagde ...

Elsker forklædet :) Kunne straks se, hvem du var klædt ud som!

Jakob sagde ...

stine, det er en deal - men vi skal have indtaget tilpas meget asti, når dukkerne kommer på, så vi begge to kan jodle med!

Sara sagde ...

Jeg var engang ven med en sød cockerspaniel der hed Bilbo, eller Lille Dildo som en veninde døbte den i en brandert. Bilbo var vild med The Sound og Music. Når jeg slog armene ud og sang “The hills are alive with the sound of music” hoppede hunden op på mit skød, lagde hovedet tilbage og sang med. Det var så smukt, at jeg for tåre i øjnene af at tænke på det. Se det ville have været et godt nummer til Talent 2009, tag den Jokeren…