mandag den 10. august 2009

Not so fintessqueenish

Den triumferende følelse ved at købe medlemsskab af et fitnesscenter fadede med lynets hast, da jeg midt i det hele opdagede, at jeg havde taget min kjole på med vrangen ud.

7 kommentarer:

Lois Lane sagde ...

Hvis du tager mig med, napper jeg stemplet som mest kikset. Og eftersom jeg går og døjer med mangel på muskler (og kropsvægt i det hele taget), kunne det vel egentlig være både sundt, praktisk og måske ligefrem hyggeligt...

StineStregen sagde ...

JA for søren Lois Lane! DET kunne det være (altså det sidste, du får seriøst svært ved at slå mig som mest kikset). Og Linda (the one, the true, the fitnessqueen) siger, at det er forbudt at dø undervejs, så det gør vi ikke :)

Anders VB sagde ...

fintess?

:p

StineStregen sagde ...

Fitness.

Anonym sagde ...

Stine åååh slap af :D .. jeg var en gang på vej op og træne uden sko (no biggie), dog så de næste par gange var jeg meget fokuseret på at huske sko... så fokuseret at jeg en træt morgen helt glemte mine bukser og min veninde måtte hive mig tilbage...

StineStregen sagde ...

Ha ha ha ha :D Uden bukser har jeg endnu ikke præsteret at forlade huset. Men jeg er oftest halvvejs fremme til alt muligt og må vende om, fordi jeg har glemt ALT det, jeg skulle have haft med.

Anonym sagde ...

Er der ikke noget med at synlige sømme på tøjet plus at man kan se hvilket mærke det er, er meget trendy?! :-P - så tror du ikke at han bare har troet at det var du - altså trendy og ikke kikset?