mandag den 3. august 2009

Mening ønskes

I går nat drømte jeg, at kæreste og jeg fandt nogle tegneserier fra 2. verdenskrig i et fly. De fleste handlede om lyshårede stewardesser, og så var der lige den, jeg har forsøgt at gengive her. Den, synes kæreste, var rigtig sjov, mens jeg overhovedet ikke kunne få nogen mening ud af den. Hvad laver koalaen der? Og hvorfor er der hul i kjolen ved måsen? Nogen bud?

26 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha, hvor er det dejlig syret! Forresten er det fantastisk, at du fortsætter bloggen :)

rené sagde ...

Hahaha.. eh.. er han ved at barbere koalaen eller hvad? (den slår helt klart mine drømme ;))

StineStregen sagde ...

Tak Anonym. Og ja, René, damen har en panda bundet om livet, som manden er i gang med at barbere...

Ravn sagde ...

Hullet i kjolen skyldes, at hun prutter meget, og hun derfor ikke vil have lugten op igennem kjolen, men ud gennem hullet. Koalaen er der, fordi hun overhørte, at hendes mand ville barbere hende på maven, så hun tog den på, fordi hun ikke ville barberes der. Desværre troede manden bare, at hun gik i søvne, men hun var helt vågen og bevæbnet.

.. Det lyder da meget rigtigt, ikke? :b

Ravn sagde ...

.. Det kan også være, koalaens ven bed hul i kjolen, da hun prøvede at fange den første koala.

cyberzed sagde ...

Søg læge? :)

Anonym sagde ...

Som jeg forstår den, så er det historien om manden der tændte på at barbere noget (spørg mig ikke hvad) Det finder konen ud af og laver så en hævn action. Ved at spænde en koala på sig, som kan barberes og har køllen klar til når han bliver opdaget ...

Jeg føler mig langt ude, af at få digtet noget ud af det ...
...

StineStregen sagde ...

He he he he, Ravn, det er skisme et godt forslag :D

Cyber: Måske har du ret

Simon: Jeg ved, hvad du mener. Og hvorfor lige en koala? Det er en SÆR tegning, min underbevidsthed har fabrikeret.

My Messy Blog sagde ...

"To see a koala in your dream, represents your link the physical world, the unconscious, and the spiritual realm. The koala also symbolizes security, nurturance, protection, and/or feminine qualities. You may be expressing a desire to regress back into infantile dependence and escape from your daily responsibilities/problems."
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/k.htm

My Messy Blog sagde ...

"To see someone shaving in your dream, indicates that there is some conflict in your self-image. Perhaps what you portray or project does not match who you really are inside."

"To dream that there is a hole in your clothing, indicates that there are some flaws in your thinking or thought process. You may need to undergo an image makeover."


Kan drømmen hænge sammen med at du netop nu gør status over Stinestregen og tilsyneladende lægger stilen i striben lidt om?

My Messy Blog sagde ...

jojo... det giver mening: Noget med en image makover... og det foregår i en tegneserie, altså handler det om Stinestregen. Og at barbere en koala handler vel om at skære noget nuttet væk. Din underbevidsthed vil simpelthen have at Stinestregen i fremtiden skal være mindre nuttet.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Det ligner noget Crump!
Både i streg og tanke.

Jeg tror du må have læst nogle af hans tegneserier på et tidpsunkt, og så dukker de pludselig op til overfladen.

Wallin sagde ...

Haha. "Hvad laver koaleren der?" Ingen ved det.

KirstenK sagde ...

Hmm. måske manden skulle tage og barbere konen på benene når han er færdig med koalaen...Hullet på måsen, ja det tør jeg slet ikke tænke på hvorfor det er der....

J. Lorentz sagde ...

http://home11.inet.tele.dk/pverum/drbrkass.htm

Trine Louise sagde ...

Du fortsætter?!?!?! Jubiiii!!!

StineStregen sagde ...

Så hvis man skal lægge alle de sidstkommende bud sammen, ser de fleste ud til at være enige med My Messy :D

Men altså, jeg har ikke nemt ved at tegne mindre nuttet - denne stribes udseende er jo kun fordi, det var sådan, den så ud i drømmen. Crump-agtig ville jeg næppe kalde den, han er waaaay sejere end det.

Men det kunne godt være, at jeg som Lorentz foreslår, skulle sende den ind til en drømmebrevkasse - bare for at være sikker...

mobo sagde ...

Skål for dogme-frit år (og sjove drømme) ;)

Anonym sagde ...

Ha ha, jeg så en mis ikke en koala. Det giver tegningen en helt anden dimension, også med tanke på hullet bag i kjolen ;)

StineStregen sagde ...

Men en mis ville give lidt mere mening i sådan en humor-stribe, ville det ikke?

My Messy Blog sagde ...

Jeg vil lige tilføje at alle tegneserie-stewardesserne i drømmen naturligvis handler om dit forhold til den blonde Stine-figur i tegneserien. Er det mon et tilfælde at drømmen får dig til at tegne din første Stine-stribe uden Stine figuren? Eller er det noget din underbevidsthed har planlagt?

- Maiken sagde ...

Hmmm.. Striber fra 2. verdenskrig.. Alså i 1940'erne.. Var mænd (og kvinder) overhovedet bevidste om at der var noget som skulle barberes væk dernede? Koalaer eller misser går vel ud på et.. (Og koala + 2. verdenskrig = ????) Jeg må konkludere Stine.. At du har nogle UNDERLIGE drømme.. Men sejt nok at du kunne huske nok til at kunne gengive striben..

StineStregen sagde ...

My Messy: Tja, det er sgu et godt spørgsmål...

Maiken: Jeg sprang også ud af sengen, da jeg vågnede (MEGET ulig mig) og skyndte mig at tegne en skitse, så godt som jeg kunne huske det.

My Messy Blog sagde ...

Glemte helt fly-delen af drømmen:

"To see an airplane in your dream, indicates that you will overcome your obstacles and rise to a new level of prominence and status. You may experience a higher consciousness, new-found freedom and greater awareness....

To dream that you are flying an airplane, suggests that you are in complete control of your destination in life. You are confident and self-assured in your decisions and accomplishments."

Jeg synes de forskellige symboler i den drøm hænger overraskende godt sammen.

StineStregen sagde ...

Så for at opsummere, så trænger jeg til at skære noget af det nuttede på min blog væk, hvilket vil resultere i et image-makeover, hvilket vil lykkedes glimrende og i fuld kontrol? Interessant :D

My Messy Blog sagde ...

Det her får mig næsten til at ønske at jeg kunne huske mine egne drømme, udover ca. to gange om året. Umiddelbart virker det meget nyttigt og informativt.