fredag den 14. august 2009

And ze vinner iiiizzz...

Såååå er der vindere af afstemningen om favorit StineStreg. De er:

Kirsten, Signe og Tobias. De har fået besked via mail.

Vinderne blev fundet således: Alle deltagernes navne blev skrevet op på et stykke papir med et lille nummer, og så udtrak True Random Number Service tre meget tilfældige tal.

Jeg vil gerne sige tak til alle, der har deltaget. Rigtig mange har skrevet personlige og fantastiske mails, og de varmer mit hjerte. De tre tegninger, der indtager top tre, er de eneste, der har fået mere end en stemme. Ellers er der blevet stemt på i alt 53 tegninger. De eneste tendenser, jeg kunne se, er, at mit hemmelige alter-ego, Ninjahævneren, er ret populær, og at jeg åbenbart lavede flest favorittegninger i november og maj. Så ved vi det, og lad os så bevæge os videre til en noget blandet top tre.


1. pladsen går til: "Han kan ej købes for guld", der blev præsenteret med følgende tekst: "Jeg ville gøre plads til et par håndklæder i skabet, da jeg fandt et par lettere anløbne herremagasiner, som min kæreste er så sød at opbevare for en af sine venner."

Den har angiveligt forsaget mange grin rundt omkring - og lidt røde kinder hos kæreste. Ikke mindst, da han snakkede i telefon med sin far og brokkede sig over vores problemer med at få plads til alle vores ting, og hans mor i baggrunden råbte "så kan du bare lade være med at holde ting for dine venner". Beklager svigermor, men her kan du jo se, at det altså var en populær tegning. En af dem, der stemte på den skrev:
"
Tænk at kunne afsløre en intim ting om sin kæreste og så alligevel gøre det med sådan en lune, humor og ikke mindst respekt! Tror alle følte med ham, og han fremstod bare så sød i den tegning!"
Jeg er glad for, at det skinnede igennem.


2. pladsen går til: "Farvel farmor", der blev præsenteret med følgende tekst: "Min farmor holdt af at sludre, få sig en lille snaps og at drikke kaffe. Hun kunne godt lide at genfortælle Joan Ørting-programmer, og hun mente, at Nikolaj Kirk lige var en mand for mig. Min farmor syntes, det var sødt, når håndboldpigerne giftede sig, og ingen kunne fortælle en røverhistorie som hende. I går lod min farmor være med at vågne. Jeg er verdens heldigste menneske, for hun var min farmor i 27 år og 357 dage. Mere kan man ikke bede om. Men jeg er alligevel ked af, at hun ikke eksisterer mere."

Det er nok den vigtigste tegning for mig selv. Det gør mig virkelig glad, at den gjorde indtryk på så mange af jer, faktisk var det kun én stemme, der skilte 1. og 2. pladsen. Flere af de mails jeg fik var med historier om fantastiske bedstemødre, og mere end en af dem fik mig til at sidde og snøfte. En enkelt fik mig ligefrem til at stortude, fordi den var så rørende og fin.3. pladsen går til: "Tak ko"
og den har vi næsten lige fået præsenteret for 2. gang sammen med en hyldestsangtekst, så scroll lidt ned på siden, hvis du ikke har set den før eller allerede har glemt teksten. Den fik noget færre stemmer end de to første, men alligevel mere end én eller ingen. Denne gang bliver den vist med Jeppes fine foto af en butik, der angiveligt findes på Gl. Kongevej i København. Kigger du efter, kan du se både koen og mig reflekteret i vinduet. SEJT! Nogen burde smække et meget stort klistermærke op lige dér! Og så går jeg ud fra, at jeg arver biksen sammen med en ko på et eller andet tidspunkt :)

17 kommentarer:

Jeppe sagde ...

Hvordan kommer t-shirtne til at se ud?

StineStregen sagde ...

Det er en surpriiiiiiiize, men de bliver forskellige og unikke. Hvis alt lykkedes. Ellers køber jeg nok nogle radisserne t-shirts og tegner Søren Brun om :D

Anders VB sagde ...

Tillykke til vinderne - jeg er SLET ikke misundelig...overhovedet ikke. Nix. Nej.

Og Jeppe: der ligger vist også en på Amagerbrogade, but I never made the connection. Godt fundet!

(captcha: lortr - cirka min tanke da jeg ikke vandt!)

Anne S. sagde ...

Stine kan du ikke lave en lille webshop med T-shirts???

StineStregen sagde ...

Jeg overvejer det faktisk lige nu, fik lige en mail med en opfordring til det. Hvis der er stor nok interesse, er det da ikke utænkeligt :)

Emil sagde ...

I'd buy one! :D

- Maiken sagde ...

!!!|----INTERESSE----|!!!

Er det stort nok??

Charlotte sagde ...

Jeg ville også gerne købe en t-shirt/top af dig, du tegner så skønt! (:

Stine Barselsfeber sagde ...

Der er også en STINE & KO på Østerbrogade :-)

Katrine M sagde ...

Jeg stemmer helt klart også for en webshop!

Charlotte sagde ...

Der er også en i Fiolstræde :)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

OK, byen er altså oversået med Stine og Køer? Sjovt.

Jeg syntes også rigtig godt om farvellet til farmor.

- og at du fortsætter ufortrødent.

Booyakasha!

StineStregen sagde ...

Så Stine og Ko er nærmest et imperium?

Jeg lover at tænke over det med t-shirts, men det skal jo ikke være sådan nogle sædvanlige kedelige nogen, så...

Anne/Undreland sagde ...

Jeg vil også lige råbe interesse til det med webshoppen!
Glemte at deltage i konkurrencen. Håber der bliver mulighed for at købe sig til en trøstepræmie. Vil bære den med største fornøjelse.

Toby sagde ...

Som en af de heldige vindere skal jeg gerne love at tage et billede af dem i brug og sende in til Stine, så kan det jo være de bliver vist frem på bloggen (mon ikke?).

StineStregen sagde ...

Det kan du godt regne med Toby :)

Anders VB sagde ...

En mulighed ku måske være Cafepress ( http://www.cafepress.co.uk/cp/customize/ ) eller noget lignende? Jeg ville da i hvert fald gerne ha' en StineStegen kaffekop/BBQ forklæde/hundedragt/hættetrøje.