mandag den 22. august 2011

It's the tii-iiime of the season

Jeg elsker den her årstid!Endelig kan man hive de kulørte tørklæder frem, trække i uldtøjet, ting med hætter og folk stopper med at undre sig over, at man har sorte strømpebukser på hver dag.
Det dårligste ved den her årstid er helt klart, at den mest findes i mit hoved.

17 kommentarer:

StineStregen sagde ...

Snyd i øvrigt ikke dig selv for sangen, jeg så oplagt citerer i overskriften: http://www.youtube.com/watch?v=oc7b62El_fk

Amanda sagde ...

Tegningerne er jo så skønne! Desværre bevæger vi os væk fra sommeren, men efteråret er alligevel min næstyndlings årstid! :D

Møgungen sagde ...

Så sandt, så sandt! ^^

Stine K.A. sagde ...

Hø hø, jeg tænkte også lige på, at jeg i dag for første gang i lang tid har haft bare ben ;) Ikke helt så kompatibelt med diverse uldting, hæ.

SanneBogorm sagde ...

Efteråret kommer snart og vi vil nyde det :)

Kath sagde ...

Haha, sådan har jeg også gjort de sidste mange dage. Pakket mig ind i uldtrøjer og gummistøvler - og så svedt som aldrig før, blot en enkelt solstråle strejfede mig!

Anne sagde ...

Kan slet ikke følge dig - jeg HADER-HADER-HADER efterår. Det eneste forsonende moment er at julen kommer i oktober (:-D) og november og december. Januar er også slem - for der har vi heller igen penge, februar begynder at hjælpe lidt - det går mod lysere tider - i marts kan jeg bilde mig ind at foråret så småt begynder, april og maj: herligt, så kommer foråret, kastanierne blomstrer og mit humør stiger. "Efterår lugter af forfald og død" sagde min mor altid og jeg kan sagtens følge hende. Når vores nabos birketræ smider de første gule blade allerede i august kan jeg mærke panikken brede sig: "Åh nej - det er allerede slut og der er heller ikke flere jordbær". Jeg klarer mig igennem vinteren med en antidepressions-lampe og overvejer stærkt at forlade Danmark og flytte ned på den anden side af ækvator fra oktober til marts :-)

StineStregen sagde ...

Amanda: Tak! Jeg elsker alle årstiderne, men allermest elsker jeg, når de skifter :)

Møgungen: Du forestiller dig også?

Stine: Og nogen siger, det bliver bikinivejr i næste uge. Æv.

Pigen: Yes we can. Eller will.

Kath: Præcis, jeg har været totalt dehydreret i en uge nu :D

Anne: Åh jeg kunne ikke leve uden årstidernes skiften. Jeg bliver træt af dem alle sammen, og derfor ELSKER jeg, når det skifter. Når lyset bliver anderledes, når duften skifter, når luften skifter smag. Det bedste ved efteråret er det helt fantastiske lys, småkølige dage med dejlig sol, de utrolige mængder uld man endelig kan bruge igen, naturens farver, æblerne, farvel til insekterne, stearinlys indenfor... ok der er meget, der er det bedste :D Jeg håber, du holder fanen højt gennem den kolde tid!

Mette sagde ...

Selvom forår er min yndlings, elsker jeg også den årstid; kølige morgener og aftener, efterårsfarver og solen, der stadig luner om dagen - men den må godt lige vente til september ;)
Sikke meget, din streg har ændret sig. Det er som om, StineStregen ser lidt mere voksen ud i stilen (tegnestilen, forstås) med et mindre hovede (eller større krop) og flere detaljer. Er vild med alle udgaver.

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg har aldrig bare ben! Leggings og strømpebukser er mine venner selv når det er varmest. Det og faktor 50 solcreme så jeg er hvid med fregner.

Jeg glæder mig til efterår og vinter!

Charlotte sagde ...

Ha ha ha, er du mig?
For jeg render også rundt og kamp-sveder, fordi jeg insisterer på at NU er det efterår.

P.s. Jeg hørte i radioen at det bliver op imod 30 grader ved weekend-tid. Bare så du er advaret...

Cecil August sagde ...

Billede to er mig. Bare uden knold i nakken og så i øvrigt i shorts og t-shirt. Jeg er med dig, Stine, jeg kan slet ikke tåle varme :C

JL sagde ...

Jeg er stor fan af sorte strømpebukser (på piger altså! Jeg går ikke i dem selv). På den anden side hader jeg leggins. Ved ikke om det giver mening.

Årets bedste måned må være oktober - luften er frisk og jeg har (relativt) masser af energi. Men ellers er jeg ening i at alle årstider har deres. Man kan kun have ondt af dem, der ikke indser dette.

StineStregen sagde ...

Mette: Du har ret, stilen skifter faktisk meget når man ser det hen over tiden - og jeg aner ikke hvorfor :D Men jeg prøver ikke at bremse udviklingen og tegne på en bestemt måde, jeg prøver mere at "følge med" når det trækker i en bestemt retning. Fedt at se, at andre også bemærker det.

Kitty: Samme her! Intet kan sige et ondere ord end "bikini" eller "bare ben". Gys.

Charlotte: Åh det ved jeg sørme ikke, sidder du lige nu og svarer dig selv her? For så er jeg nok dig :D (30 grader... hvad har vi gjort dem?)

Cecil: Jeg er heller ikke god til det. Altså, jeg holder af en god sommerdag, så længe jeg må være i skyggen eller indenfor hele tiden :)

JL: Well, så er det ikke alle, der tænker "bleh" om mig og Kitty fra foregående kommentar :D Altså mht strømpebukserne. Og så tror jeg, at rigtig mange måske ville være gladere, hvis de lærte at elske de forskellige årstider på årstidernes egne præmisser... Eller flytte til evig sommer?

Liselotte sagde ...

I følge min læge er det såmænd ok at holde sig indenfor i det "varme" halvår. Man skal bare lige huske at spise D3-vitamin hver dag.

Jeg glæder mig også til efterår og ret til at have mere end et lag tøj på. Fredag sidste uge var der en frakke på banen, herligt. Fredag denne uge, sidder jeg og spiser D3-vitamin;-).

Anonym sagde ...

ÅÅÅÅhhhh, hvor skønt med en anden, der også elsker årstidernes skiften. Jeg har lige - som i lige - siddet til frokost og sagt til nogle kolleger, at jeg elsker alle årstider, men allermest af de skifter ... de troede seriøst, jeg tog pis på dem! En troede endda jeg sagde det bare for at provokere. Jeg savner altid en årstid lige præcis allermest lige inden den kommer - og når den så er der, så æææælsker jeg den bare SÅ meget. MMM ... efterår!

Juliette sagde ...

Jeg er HELT med - efterår har uld i mund! :D Og grøn-gul-røde blade og knitrende luft og lav sol og gyldne ansigter og bladdynger og smukke overfrakker og den første sne og-og-og JUL! Juhuul! Sommeren må sådan set gerne pakke sig NU - tak :)