søndag den 21. august 2011

Gratis overtro! TA 3 FOR 0,-

Er du bare ikke sær nok - eller mangler du overtro, neuroser eller bare det der lille touch af OCD til at peppe hverdagen op? Så er det din heldige dag, for jeg er ikke bleg for at dele ud.
1) Vi kan spå med musik. Jo jo, den er god nok. Hvis vi er i en butik, og de spiller det musik, vi hader, kan vi lige så godt gå igen. Det er et dårligt tegn, du vil ligne en indbundet skinke, uanset hvad du prøver på. Omvendt betyder god musik, at vi bare skal blive ved med at lede - i denne butik er en skat! På samme måde kan musik i iPod fortælle os, om det, vi er på vej til, bliver godt/skidt/sjovt/kedeligt.
2) Hjerter gælder! Uanset hvor vi finder dem - om det så er i strandsten eller kaffeskum. Dette betyder naturligivs held i kærlighed.
3) 11:11 og 22:22 og lidt 00:00 er magisk klokkeslet. Ork jo. Det betyder, at hvis folk ringer/skriver/siger noget/mailer til os på netop disse tidspunkter, har det en helt særlig betydning. Det er slet ikke usansynligt, at det er forbundet med held.

Held og lykke med at drive alle dine kære til vanvid med dine splinternye neuroser! Og føl jer endelig fri til at dele flere i kommentarfeltet - hvis man allerede har de her 3, må det være et skuffende indlæg.

36 kommentarer:

Nadia sagde ...

Hvis man kun tænker fornuftige og økonomisk forsvarlige tanker mens man krydser vindertal af på sin lottoseddel, så vinder man millionerne.
Det er åbenbart ikke lykkedes for mig endnu. Jeg prøver videre.

StineStregen sagde ...

Uuuuuh, det er en god en, Nadia. Så har man jo faktisk FORTJENT at vinde - det må skæbnen kunne forstå :D

Liv Oustrup sagde ...

Hvis man hvisker "jeg vil ikke drømme uhyg'ligt i nat" når man HAR lukket øjnene og har hovedet på puden, så drømmer man faktisk ikke uhyggeligt! Den er - med stor succes - afprøvet af både mig selv og begge mine børn!

(hvis man åbner øjnene er magien brudt - men man skal så bare hviske det igen og ikke åbne øjnene... det virker stadig!)

Louise sagde ...

Kan også anbefale tidspunktet 12.34.56 - også helt magisk :-)(virker naturligvis bedst på et digitalt ur)

Anonym sagde ...

'Det' går galt hvis man ikke når at passere X antal lygtepæle inden 'den' bil er kørt forbi... 'Det' forbliver uspecificeret og X'et erstattes af et antal som er opnåeligt men som man skal kæmpe lidt for. Ny tvangstanke indfinder sig umiddelbart efter man har fået pusten, fra sidste tvangsprovokerede spurt på typisk 50-100 meter...

Jullemor sagde ...

Jeg har tidligere omkring tallene 11.11, 00.00 og 22.22 sammen med en veninde ment, at man maette oenske (og at det saa naturligvis saa skulle gaa i opfyldelse- skete mest, naar man oenskede sig noget ret realistisk:) ). Sammen med en kaereste var aftalen, at man skulle kysse, hvis man var sammen paa de tidspunkter... Det sidste noedvendigvis ikke som saadan overtro:)

Anne Sofie sagde ...

At man kan få lyskurven til at skifte fra rød til grøn inden man holder helt stille, hvis man holder hånden frem og siger meget bestemt: "Skift!". Det startede, da min kæreste i tidernes morgen sagde: "Jeg er faktisk troldmand - se selv!", hvorpå lyset skiftede og min hormonsyltede hjerne tænkte: "Øøøøøj, hvor er han læææækker."

Selvom jeg jo godt inderst inde vidste, at det bare var en dum lille sensor og slet ikke magi...

Mai sagde ...

Når klokken eller et hvilket som helst inferiørt sportsresultat udgør datoen for ens fødselsdag betyder det også noget. Da der i Jylland endnu er nogen, der kan finde på at sige "10-4" om noget godt, er det heldigt at være født den 10.4. :-)

Rikke sagde ...

De arbejdsmails man læser 12.37 er de værste..så lad være med at læse arbejdsmails der. Og når man går i seng 22.38 og sætter vækkeuret der kan man ikke falde i søvn..

Anonym sagde ...

Aaahaha, hvor er det fedt jeg ikke er den eneste!
Engang da mig og min veninde var 13-ish, sagde vi altid, at hvis man tilfældigt kiggede på klokken lige i det den stod på 12:12 eller lign, betød det at nogen tænkede på en, på en underlig måde virkede det lidt omvendt, for det fik jo os til at tænke på den person (gerne et crush) istedet (:

StineStregen sagde ...

Liv: Men så har man jo sagt "drømme uhyggeligt" og så jinxer man :D Vores overtro clasher...

Louise: Oooooh, men den får man ikke øje på så nemt?

Stop: Jeg håber, du cykler :D

Julie: Aaaaaaaw, DET er fint! Jeg går 100% ind for, at det også skal være kyssetidspunkter!

Anne Sofie: Men for at være sikker, så få lige tjekket, om han er jedi ;)

Mai: Åh det er aldrig faldet mig ind før, men hvor HAR du ret! Den er totally føjet til min meget følelsesladede forhold til klokken. TAK :D

Rikke: Uhhh, du er meget specifik. Klædeligt!

Anonym: Nååååårh en fin historie :)

Sacha sagde ...

Åh...
Da jeg kørte som lørdagspost og før det: Avisbud.
Så blev dagen god hvis bestemte sange blev spillet i radioen der klokken kvart i kvalme.
Omvendt kom igen af de gode sange, så var dage dømt til at blive elendig.

Ellers er der fredag den 13., som jeg er overtroisk med - det er ikke en skidt dag, men der i mod dage hvor der sker rigtig gode ting for mig... eller det var tilfældet et par gange, så nu holder jeg fast på den.

StineStregen sagde ...

Sacha: Overtro om gode ting i stedet for uheld er også meget sjovere! Yeah!

Søren Bjerregaard Vrist sagde ...

Den er god den med iPod'en. Hvis man er lidt omhyggelig med playlisten kan man tage kontrol med ens humør :) Totalt "Nuets kraft"

StineStregen sagde ...

Søren: Men så er der altid den bedste og den dårligste sang på den playliste :D

Linda sagde ...

Det er dumt at spille Lotto og den slags, for hvis man vinder mange penge (og det skal være SERIØST mange)har man opbrugt hele sin kvote af livsheld.

Jamen, det er ikke mig, der laver reglerne, Stine.

Stinne sagde ...

vil gerne tilføje 23:45 og 22:55

Stine sagde ...

Når man i rulleteksterne har set, hvem der står for lyd og lys, skal man holde øjnene lukkede, indtil de (altså rulleteksterne er helt forbi, eller sker der noget dårligt.
Og: hvis AaB spiller(<3)kan man hjælpe spillerne ved hjørnespark og andre dødboldssituationer ved at holde hænderne for øjnene, så scorer de andre rådne hold ikke...

Stine sagde ...

indsæt evt. selv bogstaver og ")" i ovenstående fra mig. Flot Stine. Jeg kom nok til at åbne mine øjne præmaturt til en gang rulletekst.

Møgungen sagde ...

Genialt! ^^

Anonym sagde ...

Det var nu lige godt pudsigt. Jeg tegnede udkastet til et indlæg om 11:11 for en uge siden, som bliver udgivet på onsdag. Det ligner nu ikke ligefrem en kopi af din historie, men jeg ville nu alligevel lige give heads-up, så du ikke føler at der render en dansker rundt og ripper dine ideer til en amerikansk blog :)

/Nadia.

StineStregen sagde ...

Linda: Shit, det har jeg slet ikke tænkt på... Det er jo farligt :-S

Stinne: Uuuuuh, de er også fine. Men føles ikke heeeelt så magisk i min bog (endnu?) :D

Stine: Det virker besværligt med alt det lukkede øjne? Kræver det ikke en makker, der siger til (på den anden side er den bedste overtro tit den besværlige slags. Så lægger man sig jo i selen for skæbnen, ikke?)

Møgeungen: Tak :)

Nadia: Well, når et klokkeslet er magisk er det jo magisk - det kan hverken du eller jeg ændre på :)

hulebo sagde ...

Helt med på sange og klokkkeslet, der absolut siger noget om, hvor god ens dag bliver.
Og så selvfølgelig tværsummen af tallene på nummerpladen - altså på den bil, man kører bagved på vej på arbejde. Eller hjem for den sags skyld. Der ligger vigtige informationer i tværsummen på bilers nummerplader...alle ved jo, at især 4, 7 og 9 giver en god dag/eftermiddag. Straks værre med 2 og 7, uha. Sådan er det bare!

StineStregen sagde ...

Så 7 er god, men kun i den rette kombi? Sikke et fatalt tal... Jeg holder i øvrigt meget af 2. Det er pænt.

Anonym sagde ...

Når man kører over Langebro på vej mod Amager, så må hønen kun nå at lægge i alt otte æg inden man er ovre på den anden side... (OBS hvis man har været heldig og har en ung snavbar mand med sig på vej over broen, så skal man helst undlade at fortælle ham om pågældende neurose)

Lene sagde ...

Volumen på bilradioen skal have tværsummen 5 eller 8, ellers ender jeg i en frrrygtelig bilulykke inden jeg når frem til bestemmelsesstedet. SÅDAN ER DET!! At se på klokken (helt tilfældigt - det tæls ikke at sidde og vente på det) kl. 10:08 (fødselsdag) betyder at det bliver en god dag. 10:07 - så er dagen kun lidt off, mens 10:09 bare er helt forkert!

GB2 sagde ...

Oz, der virkeligt lider, har altså CDO, ikke OCD. Get it? ;D

sisse sagde ...

åh den med klokken er helt sikker - men der er mange tidspunkter, der er magiske. I går aftes var det fx. 22.33.44, som lige var der jeg lukkede øjnene (jeg VED at noget heldigt sker for mig snart!)
Desuden er det bevist (i min stue) at de grønne brikker (i et vilkårligt spil) bringer held og sejr - alt andet end grøn er det samme som usselt nederlag.
Desuden er der yndlingsblusen, som var på ved specialeforsvar og til 2x jobsamtaler med heldigt udfald - hvad gør jeg når den ikke er smart længere, det er jo KUN blusens skyld at jeg ikke er en fiasko???

Cecilie sagde ...

Du skal da have the Love Scannometer til din telefon!

http://geekgirlrevival.blogspot.com/2011/06/love-scannometer.html

Hannah sagde ...

Den med musikken må jeg tage til mig. Du glemte vist den med ikke at træde på stregerne og ikke at kigge ind i badeværelses-spejlet om natten. Jeg har også opdaget at når man cykler op til et lyskryds, så vil lyset naturligvis altid skifte til rødt før man når at krydse, MEDMINDRE man snyder lyset og lader som om man vil stoppe alligevel ved at række hånden op. Så tænker lyskurven "Ha! snydt!" og skifter til grønt...

StineStregen sagde ...

Hvor er det fedt at læse om alle dem, der har lignende neuroser :D Sku vi få filmet bloglands egen version af Gøgereden? Helle for at være indianer!!!

RikkeLeo sagde ...

Arh, tror bare jeg holder mig til min forbandede OCD. Men alligevel interessant at læse om alle jeres fælles og ikke fælles neuroser. :)

Stinne sagde ...

altså 22:55 - virker jo klart bedst på en på en klokradio

Balance sagde ...

Hvad med den, om at når man træder ind i et rum man ikke har været i før, skal lokalisere bestemte farver, før man kan føle sig tilpas..

Jeg kender et par stykker, som har den vane, og jeg kom selv til at snuse til den. Sort og hvid og sølv var mine, og sædvanligvis nemme nok at finde. De andre havde flere farver.. Og de skulle lokaliseres, ellers var det ikke godt. Hvis f.eks. farven rød var helt fraværende i et rum, så var den helt gal, og de kunne blive helt fraværende mens de indeni argumenterede for at orange godt kunne gå for at være rødt..;D

Stefan sagde ...

Når man spiller brætspil eller lignende, så skal man spille for sjov, ikke for at vinde. Så vinder man meget oftere når man ikke tager det så seriøst igen :D

Johan Ploug sagde ...

Men der er et klokkeslet som er blevet overset. Eller glemt. Faktisk er udeladt nok det rigtige ord.

13.37

Det er det mest magiske tidspunkt på dagen og kendt som: leet, l33t, 1EE7 og mange andre kærlige navne.
Det er hacker og programmeringssprog for elite. Nu er det efterhånden blevet mainstream.