onsdag den 24. august 2011

Min kamp #3

For første gang i laaang tid kommer Århus Festuge til at handle om andet end tislugt og larm for mig. Hvorfor, spørger du måske. Fordi jeg skal dele måtterfågging tegneprygl ud til Tegneseriebeats tirsdag aften kl 21 på Bispetorv (svarede hun med en arrogant snerren og spidsede sine blyanter til knivskarpe våben). Pls kom og gør det til en faaaab aften.

Hvis du trænger til at se programmet for "Rebeltown", hvor fejden går ned, er den her. Fantastisk fotoreportage fra Tegneseriebeats på Roskildefestival her. Jeg skal dyste mod de samme gode gutter, som jeg lammetævede i november - billeder her.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

HVORNÅR får StineStregen sin egen stribe?!

- Your no. 1 fan.

StineStregen sagde ...

Jamen jeg er jo lige her... Kan du bedre lide papir da? :)
(og det sker vel, når nogen gider betale for det = sikkert ikke)

Pernille sagde ...

Pis og lort. Tirsdag er jeg på rustur! Hvor er det bare mega usmart at lægge den lige oveni Tegneseriebeats (og i det hele tager oveni festugen. Hvad sker der lige for det?) Nå, håber jeg kan opleve dig en anden gang så. *meget sur og ked af det smiley*

Anders sagde ...

Vi vil have tegneseriebeats til København! Med Stine, Per V. og det hele! Nuuuu!

StineStregen sagde ...

Pernille: Kan I ikke lave rustur nede på Bispetorv? Jeg tror, der vil være en del telte...

Anders: Jamen hvad venter du på - arrangér det da :) Jeg kan ikke tale for Per V, men jeg stiller gerne op igen.

Cecil August sagde ...

Årh, pludselig ville jeg ønske, jeg boede i Århus (og jeg er københavner med stort K, så det sker virkelig ikke tit).

Potentielt set sagde ...

Hvis denne tegning blev en præmie i en konkurrence som jeg vandt ville jeg blive meget glad... Den er super fed!!
/S

Anne S. sagde ...

Overdrevet vild med Kånvørserne - eller er det sokker med pløs??