tirsdag den 2. august 2011

De to vindere

Den store tilfældighedsgud (http://www.random.org/) har talt, jeg trak lod og det kom der to vindere ud af: Malan og Maja. Vil I ikke sende mig en mail med jeres adresser, og hvilken af fabelstinerne I helst vil have? Hvis det er den samme, trækker jeg bare lod igen.
Malan står bag Mumistine, der totaltsmeltede mit hjerte. Suk, hvem der bare var Mumi! (Men hey, siger du, jeg er tyk?)http://www.random.org/ har åbenbart en ting med M, for den anden, der har vundet er Maja, som står bag de her øreringe, som får mig til at spasse ud i glædesdans.

Til jer, der ikke vandt: Tusind tak, fordi I ville lege med. Jeres bidrag er fantastiske, både streger og opfindsomhed har blæst mig helt omkuld. Jeg viser de andre bidrag drypvist her på siden, for de fortjener lidt plads i stedet for at blive vist i én stor bunke. Igen - TAK! I er de bedste!

5 kommentarer:

mhegelund sagde ...

Jubii! Hvis der er noget jeg godt kan li', så er det at vinde - rigtig dejlig start på en ellers lang ventetid til næste sommerferie :)

Malan sagde ...

Jææh, jeg vandt! Det var en dejlig tirsdags-overraskelse :-D

Anonym sagde ...

Haha jeg ELSKER mummi-stine! blød og rar!!

og så er fik jeg alligevel min vilje med en nøgen Stine-streg på bloggen ;)

-Åst

Nadia sagde ...

Jeg synes også MumiStine er for sød! Lige parat til at blive gift med Mumrikken.
Øreringene... Er de ikke lige til en StineShop?

JL sagde ...

Er jeg den eneste der synes mumitroldene er vildt skræmmende?