onsdag den 3. august 2011

FabelStinen fra havet

Der er mange, der har ladet sig inspirere af min feminine mystik og ynde, og har tegnet mig som en havfrue. Hvad? Hvad mener du med, at det handler mere om, at de er kolde og fiskede? Det vælger jeg at ignorere! Her er yndighederne:Sofie var den første, der sendte ind til konkurrencen og fjernede min paniksvedige angst for, at INGEN ville lege med. Og altså... fabeldyr OG Beverlyreferencer? Du gør mig rørt, Sofie. Det er fanme kunst!


Mettes tegning "StineStregen havfrue der møder Puff "den magiske drage" får mig til at tænke lidt på Lucy in the Sky with Diamonds. Er det hele en sammensværgelse om stoffer? I så fald er det en pæn en.
Hvis du kan lide mad, kan du også lide dronningen af savlvækkende madbloggeri; Klidmoster. Og det er da HELT fair, at hun både kan lave mad, der får smagsløs til at fare til himmels, OG tegne og farve så fint. HELT fair. Hmpf.
Liv har virkelig fanget den! "Det oplagte fabeldyr: havfruen! Mystisk, egenrådig og lokker alle mænd i fordærv! Lyder det ikke godt?" Jo det gør sgu så, Liv! (Og en ud af tre er vel også en slags bingo...)

Man forstår måske godt, hvorfor bloggeren Superheltemor har valgt at kalde sin 9-årige for Krea-Girl. Jeg mener, ud over at det er pænt - hvor mange fine fine fabelstiner kan man så ikke spotte på den her tegning? Sa-weet!Eva er et af her beskedne mennesker, der påstår, at hun overhovedet ikke kan finde ud af at tegne. Du tager helt fejl Eva, alle kan da se, at det her er en ged. Ikke sjovt? Nej? Det var bare pjat, Eva. Den er virkelig virkelig fin.

Og til alle husarerene: Nu har der været TO tegninger med babser. Happy?

8 kommentarer:

rijaH sagde ...

Hahaha hvor er den med Stine-Donna geinal! :D Det afsnit husker alle fra vores generation kun for godt ;D

Onkel Anne sagde ...

Åh elsker Evas tegning. Specielt forskellen på brysterne!

Malou Klidmoster sagde ...

*Spuletude* Tusind tak for de søde ord, hvor er jeg glad for dem. Du får en baconsmåkage næste gang jeg ser dig!

Anonym sagde ...

Evas tegning er fantastisk. Jeg har helt lyst til at printe den ud og hænge den op på den tomme væg i mit køkken. Og nej, jeg er ikke en gammel brystfikseret mand - jeg synes bare tegningen har køkkenkunst-potentiale.

Camilla

Cecilie sagde ...

Hvor er de fine alle sammen

StineStregen sagde ...

De ER fine. Og en del af mig har faktisk også lyst til at printe Evas tegning ud og hænge den op på køleskabet :) Sammen med de andre, hvor store køleskabe kan man få?

Klidmoster: Jeg må advare dig om, at det er farligt at love mig mad. Jeg E L S K E R mad!

Eva sagde ...

Ups... Havde ikke lige tænkt på, at brysterne ikke var lige store - og nu kan jeg også se at de HÆNGER... Undskyld Stine...!! :-D

Anonym sagde ...

Stine-bryster for president!