tirsdag den 2. august 2011

Alternative Fabelstiner

Fabeldyr kan fortolkes meget klassisk - og meget alternativt. Her er nogle Fabelstiner jeg i hvert fald ikke havde set komme, og overraskelser er jo altid labre!I virkeligheden burde jeg måske have diskvalificeret Kaja for hendes "Vildmands/woogie-Stine; ekstra saftig" for sådan ser jeg faktisk ud det meste af tiden, og det er jo ikke ligefrem et fabeldyr. Hvad? Hår på benene er da befriende...
Stine har tegnet "den lille Stine som fabeldyret supershopperen (der er da lidt dyrisk over at være så veludrustet fra naturens hånd til at shoppe."

Frk Fantastisk (der i øvrigt er en bloggerkendis ovre fra Superheltemor) har tegnet den her fabelagtige Kineserpige. Hvis jeg var så god til at tegne, da jeg var seks år, så... ej, nu skal vi ikke sidde her og tænke på, hvad vi KUNNE have drevet den til.
Christina har måske ret, når hun skriver: "En nøgen Stine-streg må være et fabel dyr! Du påstår jo at det aldrig sker eller findes!"Anna står bag endnu en realistisk FabelStine "Jeg har tegnet dig som en papvin, for da jeg var på Roskilde og så dig til tegneseriebeats, kom jeg over og hilste på dig. Du skålede med mig i i noget( for mit vedkommende) klistret sød papvin. Derfor for du en Liepfraumilch-Stine." Jeg er gennemskuet som papvin. Dammit.

2 kommentarer:

Cecil August sagde ...

PapvinsStinen er da fantastisk - kan det krydre oplevelsen lidt, hvis jeg supplerer med, at Liepfraumilch er forstadsdrankernes foretrukne?

superheltemor sagde ...

Haha, de er fede! Skal hilse og sige fra den 6 årige, at hun er strålende stolt over at hendes tegning er på din side!