torsdag den 25. august 2011

Distræt på et helt nyt niveau

Jeg får overblik og noterer mig tilfreds, at kundemøde i morgen betyder, at jeg får tid til research fredag. Indtil nogen siger, det er torsdag. I morgen er FREDAG! Men hvad blev der så af onsdag???

10 kommentarer:

Ole .. sagde ...

Det var der hvor du sov igennem... Fra tirsdag aften til torsdag morgen :)

Anonym sagde ...

Aha det er en konspiration - PRÆCIS det samme er sket for mig, altså minus kundemøde og research men plus en deadline = onsdag forsvandt bare!!! For €%(#& da også :/

Cecilie sagde ...

Der er noget galt med denne uge. Jeg har også miste 2-3 dage.

Topsi sagde ...

hahahaha :D din tegning gør ALT for den velkendte situation! :D

StineStregen sagde ...

Ole: Åhr mand, GID jeg havde sovet så længe. Men nej. Alt tyder på, at jeg var på arbejde...

Anonym: Det er SÆRT!!!

Cecilie: The plot thickens... Hvem filan tager dagene??? Sokkenissen?

Topsi: Du har også mistet ugedage??? Nøøøøj, det er mystisk!

Sif sagde ...

Jeg har onsdag. Læg 2 mio i enkroner i en Nettopose ved indgangen til herretoiletterne på Hovedbanegården, så returnerer jeg koordinaterne.

JL sagde ...

Så er der bare så meget kortere til weekend!

Anne sagde ...

Når du nu finder ud af hvem der har taget onsdag, kan du så ikke spørge vedkommende om han/hun ved hvor min sommerferie er blevet af og så forøvrigt alle lørdagene?

Cecilie sagde ...

Altså! Jeg har en teori om, at sokkenissen i virkeligheden er vaskemaskinen der SUGER strømperne ud under vask (og at der flyder rigtig mange strømper rundt i de danske kloaker). Tvivler dog på, at man kan beskylde vaskemaskine for dagstyveri

Anne sagde ...

Måske er onsdagen havnet det samme sted som alle nøglerne, strømperne og flybagagen? Der er to muligheder: enten er det det, der udgør ringene omkring Saturn (:-D) eller også er de det "andet sted" (læs Cecelia Aherns vidunderlig bog:"Et sted i nærheden" som på smukkeste vis beskriver hvor forsvundne ting bliver af) - men der stof nu godt nok ikke noget om "onsdage"