tirsdag den 9. august 2011

Lidt af det løse

Ovre på facebook er der ind i mellem konkurrencere. Denne her var, at man skulle skrive, hvad der ville ske, hvis man hang ud med mig en dag. Og så trak jeg lod blandt de nogen-og-halvtreds bud og tegnede vinderne. Det gik liiiidt langsom med at få dem tegnet (det med at tegne nye mennesker efter billeder - phy (og så at tage sig sammen til det - dobbelt phy)).
Nadia tegning: Vi sidder på en bar og du ævler løs om alt muligt indtil du indser hende den søde som står ved siden af dig er helt døv - hvad gør stine nu?

Stines tegning (den anden Stine): Vi er 'par' i Hammerslag på DR1 og gætter virkelig overhovedet ikke rigtigt.
Julies tegning: Hvis jeg skulle tegnes med dig så ville scenariet være: Dig og mig i en lille jolle ude på vandet. Jeg er oprindelig fra Thyborøn og kan have lidt hjemve efter sejlture herinde i Århus C. Så skulle vi have fiskestænger og sidde i hver vores ende af båden med en lille gummiand spændt efter:) Mågerne flyver i horisonten og og et fyrtårn kan skimtes:) Det ville bare være den fineste stribe:)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg elsker bare de ting du laver.
Rikke
http://www.vegafashionmom.blogspot.com/

Stine sagde ...

Åh altså hvor er jeg glad for min tegning! Og de andre er så super fine også.
-Den anden Stine

Hybel sagde ...

Hvorfor skal man højre klikke og åbne dine kommentar i nyt vindue?
Er det med vilje eller?

StineStregen sagde ...

Vikke: TAK :)

Stine: Det er jeg glad for. Og snart er den oven i købet i posten.

Hybel: Skal du det???? Det skal jeg ikke på min computer. Mystisk.

Hybel sagde ...

Men det skal jeg pludseligt ikke mere. Det må være blogger som fåkker...

Anhyways sender du med snail post eller alm. post?