søndag den 28. august 2011

Skynd jer, jeg trænger!

Kære iværksættere.
Jeg har ikke ligefrem opløftende reslutater med at sælge opfindelsessidéer gennem siden her (hvor er forlystelsesfitnesscenteret og alkolåsen til ivrige danseben måske?), men altså den her er nem: Tømmermændscafé! Med bacon, sofaer, tv-serier og omsorg! Ååååååuuuh jæer!

'

(Idéen er gratis og SÅ hyggelig, at den er i sepia!)

9 kommentarer:

Kristine Sejr sagde ...

haha, jeg sad lige og tænkte på at jeg virkelig gerne ville have en kat, fordi så var der nogen der kunne få gavn af min omsorg. Jeg sætter straks noget i gang. Og bacon, åh hvor vil jeg gerne have bacon lige nu.

Signe sagde ...

Den burde være lige til højrebenet!! :D Jeg ville komme der - hvis den ikke lå for langt væk... :/

StineStregen sagde ...

Kristine: Du kan evt kombinere? Så kan jeg pleje både tømmermænd og katteskrukhed på din café!

Signe: Det burde ikke være umuligt...

G. sagde ...

Åh Signe - man kan altså godt lige få et gedigent søndagscrush, når foreslår sådan noget her: Opvartning, mandschauvenisme-tv OG bacon... jeg er solgt!

Helene sagde ...

Lav en afdeling i København og så kan jeg være leder indtil kæresten kommer hjem... mangler en at forkæle så sidder i stedet og planlægger chokolade og kager til andre, og ender med at give massage til andre (mine venner elsker nok at min kæreste er væk indtil jul xD ) Eneste jeg kræver er en okay løn :D

StineStregen sagde ...

G: Du får et crush på Signe af at læse min blog? :D Interessant, fniiis.

Helene: Du bliver jo milliardær på det her koncept. hurtigt endda!

Stine Barselsfeber sagde ...

Jatak - I'll be there!

Sophiesnation
sagde ...

Det er faktisk en hammergod idé! Sådan helt seriøst! Den skulle have åbent fredag, lørdag og søndag fra kl.12-20 og byde på fedtede retter, dyner, sofaer, colaer, brækspande, panodiler og reruns af seriesøndag!

Og så skulle den selvfølgelig også have åbent dagen efter helligdage.

JL sagde ...

Ikke for at være lyseslukker (og så alligevel), men er det ikke en kende usikkert at basere sin forretning på en målgruppe som a) har brugt alt for mange penge i går, og b) knap nok orker at række ud efter en fjernbetjening?

Det er ikke lige gruppen som man kan regne med flytter sig fra sofaen og hiver penge op af lommen...

På den anden side, hvis personaleuniformen inkluderer søde sorte strømpebukser, så kigger jeg helt klart forbi. Tømmermænd eller ej :)