fredag den 5. august 2011

De sidste fabelstiner avec lø sørprises

Jeg kan ikke heeelt huske, hvorfor de første fabelstiner her på bloggen blev kaldt alternative, for det er egentlig ikke fordi, jeg har fået en eneste, der var "ok, oplaaagt, kedelig" i sit valg af motiv. Med så meget fantasi ude i det lille land, kan man godt blive lidt mere tryg ved det hele. Aaaah dejlig fantasi. Her er de sidste fabelstiner.
Marie er med helt uden at vide det (det er vel også en slags surprise). Jeg mukkede over at være blevet Nestor i en TinTin-test, og altid kloge og sjove Marie forsøgte at opmuntre mig på Twitter.
Stine overraskede mig ved at sende en dinostine ind EFTER konkurrencen var slut. Såååå hyggeligt. Jeg bliver ALTID glad for jeres tegninger, og hvis jeg ikke poster dem her, ryger de op i facebookgruppen (medmindre jeg får forbud mod det).


Rikke synes, at en sommerfugl passede lige til mig - sweet. Overraskelsen må være, at den har shorts på. Se DET er noget nyt for den små Stine.Ole har sørpriset ved at sende TO tegninger ind. Begge af fugle. Den her skulle sætte sang i mit hjerte (aaaaw).


Jeg er i øvrigt ret sikker på, at Ole for to år siden tegnede mig som et får, så måske er jeg steget i hans opfattelse???

Louise kastede sig over et gensyn med Snuden, men løb tør for tålmodighed efter at have tegnet hovedet - og hvem havde lige regnet med at se Snuden igen?Lea har tegnet mig som en bæver. Med noget, der ligner en narkotisk cigaret. Puff the magic Beaver? Symbolikken er chokerende :D

Kristine har tegnet mig som en sovende engel - og det havde jeg i hvert fald heller ikke set komme!


Det kan også overraske, hvor meget sommer, der faktisk kan være i en sommerfugl! Men måske er det bare Idas "thing"?Den sidste grande surprise er, at Carsten faktisk blev færdig med en tegning! Neeeej, nu driller jeg. Det er bare fordi, han er filosof og ind i mellem lover han tegninger, gnidrer med dem et halvt år og lader derefter som om, det aldrig er sket.

5 kommentarer:

Musseline83 sagde ...

Hvor er de fine alle sammen... Ville gerne have sendt en tegning til dig, men ved ikke lige hvordan den skal komme fra pennen ind i computeren endnu... Må finde ud af det... :D

Carsten sagde ...

Hey! Jeg havde INTET glemt. Jeg har bare haft lidt travlt de sidste 5-6-7 måneder. Nemlig!

Onkel Anne sagde ...

Sætter det ikke e kæmpe glæde i dit hjerte, at der er så mange, der faktisk gør noget for at gøre dig glad? Tænk lige hvor meget tid de har brugt på det? Jeg er simpelthen rørt på dine vegne! Og imponeret over, hvor dygtige din fanskare er til at tegne.
Stine selv om hjertet har svært ved at hele, så synes jeg du skal tale lidt med det om, at der er rigtig mange på den anden side, der ser det helt særlige i dag!

Stinne sagde ...

hey hey filosoffer kan altså godt færdiggøre ting - Vi skal bare lige have alle vinkler med jo ;-)

StineStregen sagde ...

Musse: Man må godt bare tage et billede med sin telefon, hvis man stadig har lyst :)

Carsten: Joooo, sådan er det jo at være arbejdsløs :D

Onkel Anne: Selvfølgelig gør det det! Er du gal mand!

Stinne: Arh ja, nuancerne :)