torsdag den 4. august 2011

Der kommer altid en Stine og en havfrue til

Den fantastiske Nadia nøjedes da ikke med at sende een tegning ind til konkurrencen, næ, hun biksede lige en hel stribe sammen, mens hun tegnede sin livshistorie på få dage. Stakkels hendes håndled. Eller hedder det poteled på gravhunde? (Nadia tegner sig selv som en gravhund, det bør man måske vide, inden man bliver forvirret af min tur i laboratoriet med en farmaceutstuderende kæmpegravhund).
Hi hi hiiiiiii, jeg elsker den stribe, TAK Nadia!!! Hvis du stadig ikke følger med i Nadias tegnede blog, så er det kun dig selv, du snyder. Du kan stadig følge med i hendes dyyyybt charmerende livshistorie, kapitel 1 HER!

5 kommentarer:

KGaardsted sagde ...

Haha, den er genial!! :D

Xenia sagde ...

Haha, før jeg så den lille gravhundelomme troede jeg lidt det var en pølse. Jeg blev da også helt forvirret, da du så spiste den - så måtte jeg lige scrolle tilbage! :D

rijaH sagde ...

Nadia er skøøøn :D

Stine sagde ...

Hehe, ligesom Xenia så jeg det også som en pølse ;)

Nadia sagde ...

Ha! Det kunne være, jeg ikke skulle have tegnet den rød!
(Og altså Stine, du er simpelthen så sød. Igen!)