tirsdag den 2. august 2011

Feriemodus

Jeg har sommerferie for første gang i to år. Indtil videre er jeg ikke specielt god til det.

6 kommentarer:

KGaardsted sagde ...

Det er virkelig også for dårligt, at mad aldrig kommer af sig selv!!
Men det er nu dejligt at have ferie :)

StineStregen sagde ...

Fritid mangler en god frokostordning :)

troels sagde ...

Pearl Harbor er min ferie-frokostordning.

Onkel Anne sagde ...

Hmm hvorfor ringer du ikke til Anne og beder hende tage noget med? :)

Cecil August sagde ...

Åh, procrastination, findes der noget bedre?

Anonym sagde ...

Stine, du har totalt lige redet min dag! Jeg kender dig ikke personligt, men ville ønske jeg gjorde. Så ville jeg give dig verdens største knus og et ordenligt smækkys. Dine tegninger gør mig glad indvendigt, så er det sagt. Jeg er så taknemmelig for at du bruger og tager dig tid til at lave tegninger og lægge dem ud på nettet til glæde for Stine-fans som mig. Jeg håber at lysten dertil aldrig ender.

Stort kram og smækkys fra Louise