tirsdag den 1. september 2009

Ooooog VÅGN!

Så sad man der på sin første arbejdsdag og opdagede, at hjerne IKKE gik i omdrejninger af sig selv. Jeg tror dog, at jeg fornemmede skyggen af aktivitet senere på dagen.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan du huske bare et navn efter din første dag på jobbet, så er du kommet langt.
Man bliver jo bombarderet med nye indtryk og navne på første dag. Jeg kaldte konsekvent Line for Lise de første 3 uger, og informationen om hvor kuglepenne og papir ligger, har endnu ikke fundet plads i min hjerne her flere år efter.

StineStregen sagde ...

Woohooo, jeg er kommet lnagt, jeg KAN huske et navn. Men har ikke den fjerneste anelse om, hvor der ville være kuglepenne...

Anonym sagde ...

Kuglepenne skal søde nye kollegaer ha´ placeret på din plads, når du starter...og så kan du om 3 måneder spørge, hvor det nu var, de var : - )
Hvis det kan trøste: Min hjerne er heller ikke vågnet efter ferien endnu - og jeg har været på arbejde siden 12. aug! Den skal TRÆKKES op hver morgen...og så er den kun virksom på ½ kraft føles det... Måske elastikken sku skiftes ud?
- Mette

Karen sagde ...

Det er ikke for at blære mig eller noget... eller jo, måske lidt, men jeg har lige været til semestrets første forelæsning i marketing, og min hjerne sagde bare POW og kørte, som på skinner! Det var en super oplevelse for en gang skyld at være klar. -At jeg så lige har brugt tæt på 1300kr på bøger, og stadig mangler nogen, har kun ødelagt lidt af glæden... :)

Anonym sagde ...

God start :D

JUBI internettet på efterskolen virker!

- Nu mangler vi bare vores bærbare, så vi ikke skal køre med de super gamle, dumme langsomme skrammelkasser af stationær computer!

Uden Relevans sagde ...

jeg vil oss have et nyt job

rené sagde ...

'arbejde'? hva er det? I am heller not so sure at I can husk' hvordan it is man taler that der 'daansk' læng're.. (sagt med udpræget påtaget amerikaaansk accent).

(deres reporter, fra et sted i Montana)

PS: fik jeg sagt tillykke med jobbet? Hvis ikke, så 'tillykke med det' ;)

StineStregen sagde ...

Mette: Der VAR skam kuglepenne til mig på min plads, da jeg startede :)

Karen: Good for you! Men tænk på, at jeg FÅR penge for at sidde og kære min hjerne i gear ;)

Simon: Sweeeet :) Hverdag uden internet = noooooo!

Uden Relevans: Så kom i gang :D

René: Arbejde er det, som du nok tænker på som vøøørk, der hvor du er nu. Og der er kaffe og splinterny Mac, så det er et godt sted! Med søde mennesker endda :) Og jeg kan ikke huske, om du har sagt congrats, men tak uanset!