onsdag den 23. september 2009

I apparantly rock!


Blogverdenen har sådan nogle små awards, som bloggere giver til andre bloggere, og så får vi det allesammen bedre med os selv. Jeg bilder mig fx ind, at jeg er særligt awesome, for jeg har fået den her af både Sifka og den fitnessqueen, jeg ellers forsømmer så meget for tiden.

Når vi bloggere får sådan en pris, lader vi som om, at betingelsen er at skrive ti ting om os selv - hvilket jo er såååå ærgerligt, for vi bloggere er jo ikke meget for at skrive om os selv.

Men så skidt da:

1. Når jeg bliver meget usikker i social sammenhæng, prøver jeg altid at gætte, hvad et almindeligt menneske ville gøre i stedet for bare at go with the flow.

2. Hver gang jeg har forsøgt at gøre det, som jeg tror, et almindeligt menneske ville gøre i stedet for at tænke mig om, går det op for mig, at almindelige mennesker bare ville gøre det, deres intuition siger dem og ikke forsøge at lege almindelige mennesker.

3. Hver gang jeg har indset, at almindelige mennesker bare ville følge deres fornemmelse, fortryder jeg, at jeg ikke bare fulgte min.

4. Når jeg så har fortrudt det i lidt tid, trækker jeg vejret dybt og skærer ambitionerne ned til bare at virke lidt mindre idiotisk.

5. Jeg har en tendens til at overtænke ting.

6. Mine fødder er både ret lange og ret brede og ret høje.

7. Ind i mellem overvejer jeg at gøre noget virkelig virkelig bitch-agtigt, og så bruger jeg bagefter lang tid på at skamme mig over, at jeg var tæt på at være næsten ond.

8. Når jeg ikke har nogen penge, går jeg altid og planlægger, hvad jeg vil købe, når jeg får penge, og når jeg så har penge, fatter jeg ikke, hvordan nogen nogensinde kan finde noget, de rent faktisk gider købe.

9. Jeg har stort set aldrig penge.

10. Ind i mellem kan jeg høre mig selv være bedrevidende og tromle folk, men jeg er ude af stand til at stoppe det, mens det står på. Bagefter opfører jeg mig så vildt underligt, fordi jeg har det dårligt med at tromle, men stadig mener at jeg har ret. Fik jeg nævnt, at jeg har det med at overtænke?

Man skal give prisen videre, men jeg tror i stedet, at jeg griber muligheden for at fedte for mine kvindelige læsere - den er til jer, ladies! Husk, at bruge den som undskyldning for at skrive om jer selv ;)

8 kommentarer:

Lise sagde ...

Åh Stine! Hvor elsker jeg bare din blog ^^
- og hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste der har tendens til at overtænke. :)

Line sagde ...

Jamen, den opfordring skal du da ikke komme med to gange, Stinchen!

1.Jeg bliver meget sjældent sur, men når jeg endelig gør det, er det fordi, jeg føler mig virkelig uretfærdigt behandlet.

2. Og så gør jeg som dig, Stine, og tænker på, om almindelige mennesker også ville føle, som jeg gør. Og hvordan de mon ville reagere. (derfor vender jeg det ofte lige med en veninde, før jeg konfronterer personer, der er offer for min vrede).

3.Det ender altid med, at min reaktion er lige så normal som ”almindelige menneskers”.

4.Når jeg så skal konfrontere folk med noget, kan jeg aldrig kan lade være med at tude. Og det er lige meget om det er en veninde, kæreste eller min chef.

5.Jeg er allergisk over for alt, der minder om en date. Jeg bliver enromt usikker og akavet og begynder at fortælle sære detaljer og anekdoter om mig selv, for at undgå pinlig tavshed.

6.Jeg fortæller også tit sære anekdoter, når jeg er fuld. Og tror, nogen mennesker undgår mig på grund af det.

7. Jeg taler med mig selv. Nogle gange kommer jeg til at gøre det,når der er andre tilstede.

8.Jeg elsker at synge og er tit lidt for ivrig til at gribe mikrofonen, når der er Sing Star eller karaoke i nærheden. Mit glansnummer er Mustang Sally (men jeg eeeelsker også ABBA :))

9.Når jeg køber bukser, skal de altid lægges 10-20 centimeter op for at passe i længden.

10.Jeg modtager med kyshånd enhver overspringshandling, der kan udsætte min ansøgningsskrivning. Så tusind tak fordi, du hver dag giver mig en af de bedste:)

Anne Lotte sagde ...

You definately rock, ingen tvivl om det!
Og fedt at du sender den videre, så alle vi skabsbloggere uden tid (eller overskud?) til at gøre noget ved sagen, får en mulighed for at luft os vores ekshibitionistiske side lidt (læs: MIG!)

Så her er 10 ting om mig:

1. Jeg kan ikke stave til ekshibitionisme selvom jeg er uddannet skolelærer med linjefag i dansk. (Måtte sgu slå det op i en ordbog)

2. Jeg synes at kreative mennesker er super cool, og ville selv gerne være sådan en, så med jævne mellemrum indkøber mine gode intentioner en hulens masse garn/stof/perler/broderiting/________ indsæt selv mere her, hvorefter jeg i lang tid snakker om det jeg skal i gang med, og ender med at arkivere i kælderen/give væk igen efter 6-12 måneders opbevaring.

3. Selvom jeg har uddannelse, to børn og er gift, føler jeg mig nogen gange stadig som hende på 18 år med store technobukser på og buffalo støvler, der ikke rigtig vil være voksen!

4. Jeg hører stadig mit 90’er techno i smug, så ingen skal opdage hvor utjekket jeg i virkeligheden er…

5. Jeg ville ønske jeg var bedre til at formulere mig, så jeg kunne skrive en blog nogen gad læse, men har erkendt, at det ikke kommer lige så let til mig, som til andre (selvom jeg er dansklærer), og bruger i stedet…

6. … AALT for lang tid på internettet med at læse andres blogs, ...

7. ... hvor blandt andet min indre hobbynørd bliver grundigt fodret med inspiration og derefter dårlig samvittighed!

8. Har tit dårlig samvittighed. Lige nu fx! Burde skolde flasker så min nyfødte kan få mad og burde ordne køkken, så min 2-årige ikke ender med madforgiftning, men jeg er stadig her!

9. Ville virkelig ønske at chokolade var en slankekur, og at ekstra graviditetskilo røg af, af sig selv! Det gør de IKKE!

10. Kan stadig ikke stave til ekshibitionisme og min stavekontrol virker ikke, derfor er der heller ingen garanti for resten af listen (selvom jeg er dansklærer; overvejer her, om det nu egentlig er det rigtige linjefag for mig ;-)

10½. Er hurtigt blevet kæmpe fan af Stinest(r)egen, og har den som numero uno på den lange liste af blogs jeg tjekker dagligt!

Michelle Munkholm sagde ...

Hej Stine, Kom lige helt tilfældigt forbi din blog, og vil bare sige: Woow, den er jo fed :) Glæder mig til at læse mere fra dig :)

Mange Hilsner fra Michelle

Michelle Munkholm sagde ...

Hej Stine,
Jeg kom lige helt tilfældigt forbi din blog, og hold da op den er spændende!
Jeg glæder mig til at følge mere med i den :)

Mange hilsner fra,
Michelle

StineStregen sagde ...

Lise: Fank you darling, og jeg er også glad for at vide, at andre er født uden mental pauseknap!

Line: Godt,du fik det ud, og godt at ABBA er på! WOOO!

Anne Lotte: Tilgengæld tyder alt på, at du har selvindsigten til at blive blogger, så måske er det bare nogle anderledes rammer eller et utraditionelt koncept, du skal bruge, for at blive en god blogger?

Michelle: Mange mange tak :)

J. Lorentz sagde ...

Høje fødder?

StineStregen sagde ...

Høje fødder findes...