mandag den 21. september 2009

Den kylling kommer aldrig langt

Når jeg kigger på indholdet i min pung, synes jeg egentlig, at verden har skræmmende stor tillid til, at jeg opfører mig pænt og voksent. Men når jeg så tænker på, hvor galt det kan gå, går det op for mig, at verden nok godt ved, hvad den gør.
Jeg mener, hvad kunne der ske? Jeg kan finde en bil med nøglen i og køre den meget forsigtigt ud i Ikea, hvor jeg kunne finde særligt nedsatte varer og få en gratis kop kaffe. På vej hjem kunne jeg kræve at komme indenfor en politiafspærring, hvilket jeg alligevel ikke ville turde, men så kunne jeg måske interviewe en skurk i stedet for - eller foreslå skurken en god bog eller en actionfilm måske, bare vi er tæt nok på en hæveautomat, så giver jeg. Men hvis skurken hellere vil til spinning eller spare penge på at købe stort ind, kunne vi også finde ud af det.

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

OK. Jeg er så lidt ældre, så jeg er betroet med lidt andre ting, men nogle af dem er lidt upraktiske. For det første skal vi lige et smut til Aalborg (håber mit gule sundhedskort eller mit Gouda rejseforsikringskort hjælper) med SAS (med mit EuroBonus kort), fordi jeg har et vaskekort til Q8 på Scheelsmindevej - jeg har godt nok kørekort men ikke nogen bil, men jeg har til gengæld et klippekort til Nordjyllands Trafikselskab. Så tager vi på "Behag din smag", så jeg kan få et stempel på rabatkortet. Nå, men tilbage til København, hvor jeg kan byde på øl (Danske ølentusiaster-medlemskort), chokolade (Chokoladeselskabet-medlemskort) eller måske lidt popcorn i en biograf (Biozonen guldkort). Jeg kan også lige nå et smut i Tivoli på mit årskort eller give lidt is i Paradis-is på mit rabatkort. Måske endda en lille tur ind i en Coop-forretning og hente Samvirke gratis på mit medlemskort og måske tømme både mit Mastercard og mit VisaDankort og rejse rundt i København på et 2- og 3-zoners klippekort.... Pyha. Min tegnebog er tyk, men det er ikke penge der gør det ;)

StineStregen sagde ...

...Du kan VIRKELIG godt lide at være medlem af ting og rabatordninger, hva? :D

Maya sagde ...

Hahaha. Indholdet af min pung rækker vist ikke længere end en tur i slagtehal 3 hvor der er billige øl selvom mit udløbne studiekort ikke længere udløser den slags.

...Til gengæld udlover jeg gerne et kaffeklippekort til meyers deli i kongens have, hvis nogen betaler porto - der går nok lidt tid før jeg selv kommer forbi igen... Der er købt to kopper kaffe, så hvis du køber seks selv, får du en gratis! (eller noget i den stil)

Uden Relevans sagde ...

Hvor kommer alt der skrammel i ens tegnebog fra????

StineStregen sagde ...

Det er svært at vide, når du ikke skriver, hvad det er?

spunky sagde ...

Jeg ved så ikke helt hvor jeg befinder mig aldersmæssigt???

For jeg forstår slet ikke hvorfor jeg har en pung, for indholdet kunne lige så godt opbevares i en stålesikret box eller sendes i kredsløb til eftertiden..

Indhold:

• Et halvhundrede gamle krøllede og ulæselige boner fra div. supermarkeder og vist nok en enkelt fra en musikbix..
• En licens til at drive automobil.
• Et visa til min bank, (jeg ønsker at rejse dertil snarrest).
• Noget der vist nok en gang havde min læges navn og telefonnummer påskrevet (det er hovedsageligt hvidt, med en anelse sart gul på midten af den en side, samt resterne af en mørk streg på den anden (jeg burde nok tage mig sammen og få bestilt et nyt)
• 5 Silvan-mønter …. Jeg anede ikke at jeg samlede på dem?
• En lille nøgle …… gad vide hvad den er til ….hmmmmm?
• En hel del telefonnumre dels skrevet på små papirlapper og dels visitkort..(gad godt vide hvornår jeg sidst har brugt et af dem?)
• 4 behandlingskort (læge, tandlæge osv.) med tider tilbage fra bl.a. 2007…. (ååååh guder)
• 13,50 kr
• Samt et kaffekort til Baresso

Jeg græmmes … men tak … nu fik jeg da ryddet op!

- Maiken sagde ...

Vil undlade at nævne alle de gængse kort som bio, kaffe mm.. Men istedet blot nævne at hvis nogen tager på biblioteket i Kaskinen i Finland, så må man gerne låne mit lånerkort..

StineStregen sagde ...

Spunky: Min pung ville SÅ meget ligne din, hvis det ikke var fordi, den var blevet stjålet to gange de sidste to år... Ét eller andet meget stort fjols har virkeligt mange små sedler med sære ting på OG min idébog, med sære idéer til alt mellem himmel og jord genereret over tre år :(

StineStregen sagde ...

Maiken: Noteret :D

Unknown sagde ...

Hvis jeg føler mig lidt fattig, så finder jeg mit Paradis-iskort frem, og så er der altid flere penge på, end jeg regner med ;)

vlatorn sagde ...

Har netop været nødt til at skifte til en større pung da den gamle bukkede under for presset. Jeg tænkte at så kunne jeg jo lige så godt finde en lidt større så der var plads nok, med det ene resultat at der bliver akkumuleret endnu flere ting.. blandt andet:

- Diverse "ID": kørekort, sundhedskort (hvorfor hedder det ikke sygesikring længere?) og visitkort
- Firma-visa og eget-visa (har ofte lyst til at udelukkende bruge det første...)
- Hele to årskort til Tivoli - de er ens og jeg kan ikke gennemskue hvilket der virker
- Pendlerkort, S-more plastik, city-pas og 2-zoners klippekort
- Plastiknølge til cykelparkering (der ikke gælder der hvor jeg har brug for det)
- Gavekort til Imerco, Magasin, og til en gang popcorn
- Guldkort til biozonen
- HM clubkort, som jeg iøvrigt glemmer at bruge
- Stempelkort til smoothiebar
- Og endelig visitkort til bla. min tandlæge.. ydrk.

Og så er der sgu også en ny halvtredser.. Tænk engang - en pung med penge i? Imponade