mandag den 7. september 2009

Nu mangler jeg bare makeup og talent

Da jeg i et anfald af vovemod sagde ja til at spille rollen som "kneppegal dulle" i en lille reklamefilm, som arbejdsplads skal producere, tænkte jeg, at jeg nok ville havne i LIDT af en tøjkrise, da jeg skulle møde op i eget tøj. Men guess what, det KAN betale sig at have rendt rundt på en gammel nedlagt skole badet i sprit klædt ud som Joan Ørting. Jeg havde BÅDE nedringet i leopard og pink.
Og nej, jeg var ikke på fetich-lejr med andre Joan Ørting wannabes, jeg var såmænd bare rusvært på journalisthøjskolen, og jeg lignede i øvrigt mere en gal transvestit end en berømt sexolog.

Og nej, det er ikke en reklame til tv, som du får at se.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

ØV for de ville vi gerne se !! der må da være nogen, der kan hjælpe med at putte den på din blog, så vi kan få glæde af den : - )
- Mette

kyllyan sagde ...

Jep! Jeg vil osse gerne se!

Anne Skovbølling sagde ...

Youtube baby! :D

StineStregen sagde ...

Desværre yndige mennesker, men filmen blev aflyst i morges "iiih øv" :D

Jakob sagde ...

du var såååå hot som joan ø!!!

rené sagde ...

ai æv!

Voss sagde ...

Enig med Jakob, du var den hotteste sexolog ever! Hottere end den rigtige udgave!