tirsdag den 15. september 2009

StineStregen - også som fiktionJeg fik den ære at lave en lille serie gæstetegninger til The Daily Denada, da dens farmand René skulle på ferie (i en MÅNED, skarnsunge!). The Daily Denada er en blanding af fiktion og selvbiografi, så jeg besluttede mig for at prøve kræfter med at lave en mere klassisk serie striber i farverig fiktion med min egen kendte figur og så Renés. En udfordring, men det var skisme skægt. Gid, jeg havde tid til at fylde et helt tegneseriehæfte med sjove historier. Teksten på tegningerne virker nok lidt lille her, Renés side er i et andet format, men du kan trykke på den enkelte stribe for at se den større.

13 kommentarer:

rené sagde ...

Da-da da da daaa, I'm lovin' it! Ad hjertet tak for de fine striber. De var med til, at jeg kunne holde en hel måneds fri-fri. Du må meget gerne fylde et helt hæfte. Jeg skal nok købe det første eksemplar ;)

rené sagde ...

Jeg er i øvrigt glad for at det var fiktion.. der er ikke plads til både mig og en gorilla i min seng, og jeg skulle altså sove da jeg kom hjem i går ;)

CAPTCHA: minteric - som i 'min' seng, og 'TERifIC' strips ;)

Dorte sagde ...

De er bare superfine! Jeg synes også du skal udgive et helt hæfte -jeg ville købe det!

StineStregen sagde ...

I er søde er i, men der ER virkelig ikke tid til... well noget som helst (i hvert fald i projektform) det næste lille år...

StineStregen sagde ...

I øvrigt: René, prøver du at spå med de der captha, eller bare at få dem til at give mening?

rené sagde ...

Stine: Jeg synes bare det er nogen ret rammende CAPTCHA-ord man nogen gange skal skrive når man vil kommentere.. som om kommentar-systemet 'ved' ting ;)

(denne her gang er det 'oveing', som så ikke giver nogen som helst mening..)

Ravn sagde ...

Jeg var inde og se dem på The Daily Denada, og jeg synes, de var fantastiske. Det der pludselige ryk, som man tit får fra dine streger, fordi der sker noget uventet var stadig med her - bare mere tydeligt, fordi det netop var en stribe. :b

Maya sagde ...

René: jeg er så glad for at nogen deler min glæde over de der antirobotbekræftelsesord! Jeg forsøgte på et tidspunkt at skrive alle dem ned jeg fik i løbet af en uges tid... der er faktisk mange gode imellem.

Stine: jajaja, tid kan du få når du bliver gammel, kom nu bare igang med det hæfte :P

(nampi: Nam-nam PIctures (som i striber) okay den var lidt søgt)

Pia Valentin Lorentzen sagde ...

De er rigtig sjove, det ville være fantastisk, om du kunne få tid til et helt hæfte.
Men bortset fra det, så kommer dine fine daglige tegninger gennem det sidste over et år da i bogform på et tidspunkt?

Unknown sagde ...

Hvis der kommer en 100.000 der synes at StineStregen som fiktion skal udvides til et seriehæfte på Facebook er jeg med på det.

Din fantasi og måde at være fiktiv på minder mig faktisk lidt om Jakob Martin Strid, og det er altså en god ting i min bog. Jeg er rigtig glad for StineStregen, men jeg synes bestemt du bør arbejde lidt videre med det andet :)

StineStregen sagde ...

Ravn: Det er jeg virkelig virkelig glad for, at du skriver. Tak.

Smaa Ord: Jamen jeg er glad for, at du og René finder lidt mening så :D

Pia: Tak tak :) Der har været lidt snak i krogene om en bog, men nu må vi se... Jeg har ikke den store erfaring i at tackle folk fra forlag mv.

Lukket: ...så du gider kun læse et evt. hæfte, hvis 100.000 andre gør :D Ved du hvad, hvis der virkelig kommer en facebookgruppe med 100.000 mennesker, der for alvor mener, at jeg skal lave et tegneseriehæfte, som de gerne vil købe, så skal jeg sgu nok også få det lavet :D OG tak for sammenligningen med Strid, jeg er sådan fuldstændig næsegrus beundrer af ham. (Overvejede engang at skifte navn til Stine Strid, bare for at låne lidt af hans sejhed. Jep, jeg VAR virkelig en tåbelig teenager.)

rené sagde ...

Jeg er klar på at købe et hæfte nu - uanset hvor mange andre interesserede der er ;)

Ninjahævneren må i øvrigt gerne gøre det der forsøg #2 .. jeg troede jeg selv havde styr på situationen, men, nærmest obviously, havde jeg så ikke..

(jeg kom lige i tanke om, at jeg da vist skal have lavet den der tak-for-striberne-streg til dig.. *host*.. )

StineStregen sagde ...

Aaaw, du er sød René, og hvem ved - måske bliver der gjort et forsøg til. Indtil videre er det igang igang igang med at tegne StineStreger unge mand :)