søndag den 27. september 2009

Vi fandt aldrig vinklen

I virkeligheden er det nok bare Lise Solbær og mig, der er for pragmatiske. Jeg er sikke på, at mange andre kan få rigtigt meget ud af utydelige portrætter af mennesker, der selv synes, de ligner Dronning Magrethe.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

mine forældre kan stadig fortælle om dengang i min ydmyge barndom, hvor de tænkte jeg hellere måtte introduceres til Århus Kunstmuseum (det skal siges mine forældre ikke er sådan kunstmuseums-folk selv)... de måtte skynde sig ud med mig efter kort tid, da jeg blev skræmt fra vid og sans af uhyggelige billeder, incl. de non-figurative... det tog MANGE år, før jeg skulle på museum igen!
- Mette
ps så nej nok ikke kun jer : - )

spunky sagde ...

jo jo den er god nok... jeg har også et portræt hvor jeg ligner Johnny Margrethe!

StineStregen sagde ...

Stakkels Mette!

Og Spunky, hvis det ligger på indernettet, så skal man dele med link, så der er til alle :D

spunky sagde ...

det gør det heldig vis ikke! ;-)