søndag den 13. september 2009

Idræt, matematik og andre dødelige pinsler

Man glemmer det hurtigt, når man først har fået huen på. Men kæreste går på HF voldsomt mange timer om dagen, og når han kommer hjem skal han lave lektier i ALLE fag. Jeg kender ikke mange, der magtede at gøre sådan noget efter at have været væk fra skolen i over 10 år, så kæmpe bifald til kæreste herfra.

6 kommentarer:

Maya sagde ...

Herfra også! Jeg er ved at dø over to suppleringsfag på VUC, og jeg har ikke engang været ude af systemet i et halvt år... Det er saftsuseme sejt af ham! (jeg lærte engang af nogle svenskere, at det var vigtigt når nogen gjorde noget fedt, at klappe dem på skulderen og sige "good job!" med sådan en nuttet ung-svensker accent. gør det!)

Anonym sagde ...

også et "sejt gået" herfra til kæreste!! jeg synes, det er rigtig flot, når folk der har været væk fra bøgerne får lysten og energien til at dykke ned i lærdommen igen!
-Mette

Lene sagde ...

'Spekt til kæresten. Det må kræve en disciplin som får alle vores andres overspringshandlinger til at skamme sig.

Ravn sagde ...

Super flot! Jeg håber, han kommer derfra med gode resultater også, så han ikke føler, det har været forgæves. :D

Cecilie sagde ...

Den tegning passer perfekt til vores lille familie, dog har min kæreste noget mindre hår på hovedet og intet skæg og så er det 15 år siden han sidst har lavet lektier. Og han har netop skrevet sin allerførste stil. Tegningen skal hænges op herhjemme tror jeg...

StineStregen sagde ...

Smaa Ord: Det lyder som om, svensken har været dig en god Obi Wan :)

Mette: Enig.

Lene: Jeg virker også lidt slatten ved siden af, især fordi det stadig er ham, der laver mad - HVER aften.

Ravn: Jeg tror det med at se på resultater, kommer til at vente lidt. Lige nu er alt kaos og "kan du huske matematik?" "hvad fanden betyder det her kemi-noget?" og lektiehjælp.

Himmelblaa: Han lyder sej, din kæreste, også selvom han er mindre pelset. Kæmpe respekt herfra i hvert fald, det er godt nok en stor udfordring at kaste sig over! Jeg håber og tror på, at hr. Himmelblaa kommer til at klare det flot :)