tirsdag den 15. september 2009

Folk VILLE altså også smide tissede ting ud

I Århus er der en herlig pengesparende tradition med at sætte storskrald ud på gaden, så alle kan få glæde af det. Alle andre end mig altså, for jeg har en underlig ting med, at jeg altid mistænker alt på gaden for at være dækket af tis.

8 kommentarer:

StineStregen sagde ...

Skulle man lige tage den i opløbet og understrege, at det ikke gælder mennesker og dyr større end ponyer...

rené sagde ...

Jeg har tisset på træer og græs og sten i 14 stater fra Massachuttes til Californien, men jeg ville _aldrig_ tisse på en sofa i Århus ;)

captcha: wiffe - A wiff of 'something' ;)

Emilie sagde ...

Jeg har det på sammen måde. Er særligt paranoid mht. bænke og busskure.
Tusind tak for en skøn blog, og god underholdning (:

StineStregen sagde ...

René: Men der er riiiigeligt med andre, der vil. Desuden smider de måske sofaen ud, fordi deres barn eller nogen til en fest tissede på den. Man ved ALDRIG!

Emilie: Ja, man ved som sagt aldrig! Og mænd tisser jo overalt med stor lykkefølelse! Selv tak i øvrigt :)

Karen sagde ...

ENIG! Om ikke andet er der altid nogle fulde mennesker, der synes, det er sjovt at tisse på møbler der bare står udenfor.

Minikat sagde ...

Jeg tror jeg ved hvor din paranoia kommer fra- min mor forsøgte altid at forhindre mig i at samle alt muligt mærkeligt op fra gaden ved at sige at der nok var tisset på det. Fra hunde og lignende (min mor indså nok aldrig at hunde kun tisser steder der lugter i forvejen, mens mænd tisser alle steder der IKKE lugter i forvejen. Men det kommer de jo så til!). Måske har dine forældre/pædagoger og andre velmenende voksne sagt det samme?
(Det hjalp forresten ikke- jeg samler stadig alt muligt mærkeligt op fra gaden. Måske er det derfor jeg så sjældent er syg?)

fasterfis sagde ...

hahahahaa jeg tænker altid om nogen mon har tisset på de fine ting man finder hist og pist.. hvorefter jeg alligevel gladt slæber det med hjem...
jeg tror også vi alle er blvet hjernevasket af tisseforskrækkede forældre!

udgang99 sagde ...

Jeg har engang fundet to gamle bærbare computere ved en container. Da jeg fik dem indenfor og tændt dem, virkede de ... men efer et stykke tid begyndte de at lugte af tis. Sååå .... :-(