fredag den 4. september 2009

Og så er det, at man bander


Man tænker "det har været en hård uge, måske ville det være ok, hvis jeg snaskede ud med en burger." Og som tænkt, så gjort. Man pakker den ud, lidt skamfuld, mest glad. Åbner munden på vid gab og tager en bid. Tygger. Tænker "det var dog en spøjs smag, nærmest lidt sur i det." Man dissekerer burgeren. Dressingen smager fint. Tomaten også. Løgene er fine. Kødet godt. Osten kedelig men ok. Salaten ser pæn og grøn ud. Sært. Man tager en bid til. Den er ok. Lettet tager mad tredje bid, som er endnu værre end den første. Man Løfter bøffen og opdager, at nok er salatens yderste kanter nydelige, men inde i midten er det brunt. Helt blødt, nogle steder ligefrem flydende.

20 kommentarer:

Anne S. sagde ...

Aaaaad!!! Bvadr! Kan du fortælle os andre hvor det er vi IKKE skal købe burgere henne??

Malou Klidmoster sagde ...

Hmm, lad mig gætte: 'Byens burger'?

Morten S. H. Gregersen sagde ...

Add... :( Det må de da have set, da de lavede den, ville man da tro.

Anne D sagde ...

Aaardr!

Anonym sagde ...

iyee, advr, bvadr og hvad man ellers kan finde af mishagsytringer!! FØJ for den lede din stakkel! (burgeren var helt velfortjent!).. måske du skulle overveje at skrive købssted, så vi kan undgå stedet ?!
- mette

mads sagde ...

Alt imens de griner ad dig og det, der sker på deres gigantiske Sony Bravia TV derhjemme.
Køb aldrig mad dér igen. Ellers ville markedet ingen kræfter have overhovedet og det hele (alt det med penge) ville være lige meget.

Sifka sagde ...

Puha, det er styg læsning en lørdagmorgen inden morgenmaden:(

spunky sagde ...

aaadddr ... føj for en ulykke, jeg håber da at du fik en bytter!

StineStregen sagde ...

Jeg ved ikke rigtigt, om det er fair at hænge dem ud for en enkelt dårlig oplevelse, men på den anden side har jeg ikke lige tænkt mig at gå derind igen... Bøfferne til burgerne lå færdigstegt på en tallerken og så kom de lige i ovnen, mens vi ventede. Så selvom salaten havde været frisk, ville det stadig være en trist burger. Men nå, fair eller ikke fair, den hedder noget i retning af Deli de Luxe og ligger på Bruuns Gade.

Og Klidmoster, jeg har faktisk aldrig oplevet andet en friske råvarer på Byens Burger...

Og hvis nogen her i kommentarfeltet kan fortælle mig, hvor man kan få gode burgere i Århus, så ville det være herrrrlig public service :)

GiSP sagde ...

Oksen fra Søren E på Holme Ringvej i Viby kan anbefales. Og hvis nogen skulle være meget sultne, så findes der også Mega Oksen. Jeg har set store mænd knække sammen i kampen med den ... :-)

Karen sagde ...

De allerbedste burgere får du efter min mening på mackies. Jeg er ret sikker på, at du kan få dem to go. De har også nogle ret gode pomfritter. :)
Og den burger du fik der lyder rigtig ulækker! Lidt underligt fra Deli de Luxe synes jeg, jeg har kun hørt gode ting om det... Men det kunne være man skulle genoverveje det igen.

JP sagde ...

Man skal helt sikkert ned på Havnens Perle - lige der ved Mols Linien - de har rigtig gode råvarer og er heller ikke dyrt! Helt sikkert Århus' bedste burgers!

Men ærgelig oplevelse - jeg har været på deli deluxe et par gange, og det har altid været tip-top (men det har så heller ikke være for at spise burgers).

Anders VB sagde ...

Fredes Flyvende Tallerken har normalt haft en bragende god burger. Den sidste jeg fik var dog blevet skamstegt, men jeg går ud fra det var en enkeltstående brøler. Deres kartofler er også rigtig gode!

Ellers har jeg ikke haft fantastiske burgeroplevelser i Århus - ej heller pizza do. Har du nogen af dem? Går ud fra du ikke vil af med din private pizzamand!

StineStregen sagde ...

GiSP: Har hørt meget godt om Søren E, men også at deres burgerer næsten er for store :D

Karen: Det er længe siden, jeg har fået en derfra, men det er faktisk rigtigt, at de er pænt labre. Mon de bringer ud?

JP: Jeg tror kun, at jeg har fået pølsemix på Havnens Perle, men den var overraskende god :D

Anders: Aldrig prøvet det, men jeg vil gerne give dig ret i, at det er ret sjældent, at snaskemad i Århus er rigtig godt. Min eks-pizzamand bor (ligesom man ikke kunne forestille sig sin skolelærer lave noget ikke-skolerelateret, er jeg sikker på, at pizzamand aldrig laver andet end pizza) på Alo Pizza på Silkeborg. Ikke noget mirakel af en lækker pizza, men helt ok til prisen. Ellers er det vist kun D's, der har lavet mig en god pizza i Århus. Den med grillede kartofler er lækker. Og så mindes jeg Mackies burgere med glæde, selvom jeg havde glemt det, inden Karen skrev.

GiSP sagde ...

Årh, Alo er også min eks-pizzamand. Han er fantastisk! Nr. 22 mmmmmhh.

StineStregen sagde ...

Er det den med broccoli? Den med broccoli er goood!

GiSP sagde ...

Nej, det er den med salat. Pyh, må da vist hellere vende bilen en tur forbi i løbet af weekenden. :-p

Anonym sagde ...

Sharks Diner er super, har man først fået en burger derfra, er man solgt, og spiser næppe burger andre steder. Søren E KAN være god, men deres success lader til at give dem problemer, jeg har nu flere gange fået en burger med hjem hvor bøffen var rød indeni, formentlig fordi de har haft for travlt, og det må en hakkedreng bestemt ikke være.

Sean sagde ...

Jeg spiser jævnligt på Deli de Luxe og har ALDRIG haft noget at klage over, tværtimod, deres mad er forrygende god og prisen sammenlignet med portionen er yderst rimelig.
Så Jeg tror simpelthen ikke på dig Stine! Det er også underligt at du kan smage salaten er dårlig i midten efter første bid. Din mundmå være enorme!!

StineStregen sagde ...

Du har ret Sean, jeg har lavet det her indlæg fordi jeg er en ond og nedrig person, der holder af at svine burgere til i offentlighed. Det er sådan noget, der holder folk som mig kørende. Det, og så den berusende følelse af magt, når vi siger "nej" til børn, der spørger, om de godt må komme forbi inde i Kvickly.