torsdag den 17. september 2009

90'er-quiz med Stine 1

Sååååårrrrr' det quiztid! Spørgsmålet er, hvilken frisure, jeg var så heldig at redde mig på et tidspunkt i 90'erne. Her er tre smukke valgmuligheder:

A. Jeg fik naturligvis håret nulret sammen til lange pølser, så jeg kunne skilte med autentisk etnisk look a la efterskole-elev.

B. Jeg faldt for den topmoderne poptøse-frisure og prøvede at gøre den punk med nogle rester af kinky hårfarve.
C. Britpoppen vandt over mit hår.

Eneste præmie er et walk down memory lane med mig - men det vigtigste er også at dele sjove minder om DIT modehår i halvfemserne i kommentarfeltet. Rrrrr, baby! Iøvrigt synes jeg, at det er usportsligt at svare, hvis du kendte mig dengang eller bare har hørt beretninger om håret.

30 kommentarer:

Maria Bang sagde ...

Jeg faldte selv i fælden med det trælse poptøse'hår - med langt pandehår og pindsvine kort bagi - TILFØRT et blandet farvemix..
så satser på at du gjorde det samme ;)

MAB sagde ...

Jeg gætter på poptøs med punk! Dem så man nemlig en del af. Selvom jeg var barn, bar mit hår dog også præg af halvfemserne, det havde en sjov og udefinerbar a-form, som ligesom var lavet af en underlig blanding af hestehår og krøller. Lyder mystisk, men er bare grimt.

- Maiken sagde ...

Jeg er overbevist om at det er B .. For hvem faldt ikke for dén bommert? :S

- Maiken sagde ...

Jeg er overbevist om at det er B .. For hvem faldt ikke for dén bommert? :S

Sune sagde ...

Jeg gætter på B!

Jeg havde selv den der herlige frisure hvor det kun er pandehåret der er oppe med voks. Men nu var hele min barndom jo i halvfemserne - så der har da været andre dejlige frisurer. Kan blandt andet nævne gele-perioden :)

Sune sagde ...

Jeg gætter på B!

Jeg havde selv den der herlige frisure hvor det kun er pandehåret der er oppe med voks. Men nu var hele min barndom jo i halvfemserne - så der har da været andre dejlige frisurer. Kan blandt andet nævne gele-perioden :)

Julia Zahle sagde ...

Jeg er med på C. Britpop-håret!

Jeg havde dog selv meget varierende frisurer.Jeg nævner disse: B´eren - dog med rødt "pandehår". Kelly-frisuren. Op-i-nakken-page. Forsøgte mig med grunge-hår en periode - fedtet, uklippet hår, jeg ville ønske kunne filte noget mere på den seje måde. Det blev bare klasket på den ufede måde.
Der var sørme også ko-slik-håret, hvor pandehåret var sprayet så voldsomt til i hårlak, at bølgen stadig var der om morgenen.

Pernille sagde ...

Mit gæt bliver også B. Selv var jeg lidt hippiewannabe med langt hennafarvet hår :)

Anonym sagde ...

BBBBB!!!: - )
mit halvfemser-hår? jeg havde en periode i begyndelsen med permanent - mit datter RÅ-griner, når hun ser de billeder...
- mette

Sifka sagde ...

Jeg aner ikke, hvordan du har med den slags, men jeg har lagt en udfordring til dig på min blog.

C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S. sagde ...

Svaret må være B!
poptøøøøøzzz

Sara sagde ...

Jeg gætter på A, de to andre alternativer er bare for kiksede.

Ravn sagde ...

Jeg har jo højest været ni år i halvfemserne, og min mor har været meget beskyttende overfor mit hår. Desværre gjorde hun det ikke altid lige godt, så jeg har haft det der lange pandehår, der blev delt i en midterskilning, som om det var gardiner. Nå ja, og de kæmpe brede reflekser. :b

Klejs sagde ...

Du var da en britpoptøs!

Jeg var såen en med alt for langt leverpostegblond hår med partisanertørklæde, afghanerpels og lilla fløjsbukser. Jeg er vokset op i den forkerte årti. 60erne ville være den rette årti.

spunky sagde ...

jeg ved ikke hvorfor men jeg har en sær fornemmelse af at det er C.

Annika sagde ...

Hey, B da! Og det var ikke en bommert. Jeg havde det også :-D Selvfølgelig!

Havde desuden også en lang periode med 1/3-del barberet hoved. I den ene side og bagtil som om jeg aspirerede til en hanekam, men ikke blev klar. Jeg elskede det hår. Savner det faktisk stadig lidt!

Det værste ever, var "totten", den der hvor man havde kort hår og så en tot i nakken som frisøren så ud til at have glemt. Gys! Eller da vi piger havde strithår.

Dorte sagde ...

Jeg bliver nødt til at sige B... Om ikke andet fordi det var sådan noget hår jeg selv fik mig lige før min konfirmation... Dog bare med lyse striber i det forreste... Et par år efter fik jeg lavet undercut og var heeeeelt skaldet og lyserød inde under mit meget mørke hår... Det var ømt! Tror faktisk først mit hår var normalt igen da vi forlod 90erne :o)

Kirsten sagde ...

Jeg følger min første indskydelse (åbenbart samme som alle andres), og siger B.

Mit var lilla... Ydrk!

Karen sagde ...

Jeg tror det er britpoppen. Jeg kender dig ikke, men jeg tror, at du gerne ville skille dig ud fra pindsvinefrisuren. Og jeg tror ikke du er flippet nok til at få de der wannabe dreadlocks... Men måske. Tror mere på de to muligheder, end den alle andre tror på. :)

Tina sagde ...

Jeg tror på poptøsehåret med kinky hårfarverester ;)

Clemme/Trine sagde ...

Uh, 90'er-hår! Jeg havde allerede den gang langt hår, så konsekvensen af farve og stritpandehår var for stor til, at jeg kunne overskue den. Til gengæld røg jeg med på den dille, hvor man mega touperede sit pandehår og redte det op i en stor bølge, hvorefter det fik en halv dåse hårlak. Så sad det fast et par dage, og hvis jeg lagde albuen (ja mit hår er så ret langt) i mit hår på bordet, rykke hele bølgen med - du godeste hvor så det ud :D Min far hadede det som pesten, men jeg syntes jeg var smart :)

Hald sagde ...

Hm hmm... synes det er svært - men sætter mine penge på rulle-nulre håret a la efterskole-elev.

Jeg har glemt (fortrængt?) mit 90'er hår, men tror, der var noget langt glat kommune - der blev afløst at noget kortere kommune a la page.
Men vent! Nu husker jeg det. Slut 90'erne bød på kort,stram, symmetrisk page a la Kleopatra, afløst a lidt lal - der afslutningsvis blev til helt (som i HELT) kort lettere strittende hår - i postkasse rødt... Jæs - det var tider...

Line sagde ...

Jeg hælder mest til A og C. Nok mest A :)

Susie sagde ...

Er jeg den eneste der tror "A"? Den første halvdel af 90'erne havde jeg langt lyst hår, med sorte totter alá Duff fra Guns n Roses. Den anden halvdel havde jeg helt pixie kort hår:)

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.dk

Anne Skovbølling sagde ...

Hehehe synes jeg har et billede fra en Midtfynsfestival et sted i 90'erne, der afslører det rigtige svar - så jeg tror vist bare, at jeg holder min mund... ;D
(Imens kan du jo lige tænke over den her: "Gem et lille smil til det blir gråvejr..." Og forresten også fuldeKaspers: "JEG SLOG EN POPTØS IHJEL - FORDI HUN IKKE KU KLARE SIG SELV!")

Anne Lotte sagde ...

Dreads er for besværlige, og tager for lang tid at få helt cool. Man skal VIRKELIG ville dem... !

Og britpop håret, tjaa, jeg kan bare ikke se det for mig ;-)

Jeg satser på poptøse hår. (Som jeg iøvrigt selv var offer for fra 1997 og nogle år frem!)

Anne Lotte sagde ...

PS. Kan se en del har skrevet om deres farver i poptøsefrisuren, og vil da endelig ikke holde mig tilbage her.
You name it, og jeg havde det. Alt fra store brede, alt for lyse striber i det lange pandehår, til sort/lilla ... Stod det på farvehylden i matas, har jeg prøvet det.
Det var sgu tider dengang :-) haha!

ouafa sagde ...

Jeg fortjener sgu ikke engang at gætte med på pinligheden - har nemlig selv været (den dengang stolte, nu flove) indehaver af frisure A,B og C.
Og så har jeg foresten også kørt samtlige farver polycolor nogensinde har blandet.

Regitze sagde ...

Jeg gætter på a :o)

Frk Hagen sagde ...

Jeg tror det må have været C... Som den eneste måske :P