tirsdag den 22. september 2009

Jeg troede, jeg ville være anderledes

Det er mindre end tre måneder siden, jeg selv var journaliststuderende, der måtte kæmpe en brav kamp for at finde kilder og anden hjælp til opgaverne. Nu er det ikke mindre end tre timer siden, jeg sad i den anden ende og måtte sige "kære journaliststuderende, det har jeg simpelthen ikke tid til at hjælpe med". Æv.

4 kommentarer:

rené sagde ...

jeg siger absolut ingenting, udover en rigtigt god grund til at få ryddet op ;)

spunky sagde ...

he he ... vi er ikke så anderledes som vi gerne vil gøre os til...

heller ikke om vi så anstrenger os nok så meget og tænker "når jeg..... så skal det blive anderleses)...

for vi er jo nu en gang kun mennesker!

(og vi har det med at spejle os)!

rené sagde ...

Det er desværre altid sådan.. vi går altid og tror at vi får - åååh - så meget mere fritid når vi er færdige med uddannelse og har fået et rigtigt job, men nææ nej..

Uden Relevans sagde ...

Tsk tsk tsk :)