onsdag den 2. september 2009

Man kunne nok godt kalde os stædige

Kæreste elsker sin absurd kæmpestore dobbeltdyne, mens jeg synes, at den er en genvej til at helvede af kuldebroer, sammenklistret nattehud og deleprutter. Så han sover med den alene, mens jeg sover med min egen almindelige og - lad mig lige tilføje - pragtfulde enkeltdyne. Fik jeg nævnt, at vores seng er lillebitte?

17 kommentarer:

blue-bird sagde ...

Nu er jeg godt nok aldrig blevet udsat for en dobbeltdyne, så jeg er ikke super objektiv. Men, jeg ser altså bare flere muligheder i to enkeltdyner...

Simone sagde ...

Åh sikke dog hvor jeg kender det....... bortset fra at jeg er på kærestes side! Ups!

StineStregen sagde ...

Blue-bird: Jeg er helt utroligt enig med dig!

Simone: Tsk tsk tsk... skæver du ikke til kuldebroerne? Det evige tov/dyne-trækkeri?

Anni sagde ...

Hvad er der med fyre og dobbeltdyner? Nej det er ikke hyggeligt! Derimod for varmt, for koldt, for irriterende, for upraktisk. Altså i hvert fald hvis man er 2 om den!

Anne Skovbølling sagde ...

Hahahaha Stine - fantastisk tegning med æslerne! :D
Og når det så er sagt, er jeg nødt til at erklære mig helt fuldstændig og aldeles enig med dig. Jeg ville aldrig få sovet det mindste, hvis jeg skulle ligge under forfærdelig dobbeltdyne. Kan slet ikke fatte, at man kan se fordele i det...!!
Ja undskyld, men med dobbelt/enkelt-dyne problematikken er det virkelig enten-eller og her er jeg bare uden tøven enten og aldrig i mine levende dage eller...

Ravn sagde ...

Min kæreste har også en dobbeltdyne, og der har været enkelte gange, hvor jeg har lånt den, simpelthen fordi den anden dyne ikke har været der. Men ellers ligger han altid alene med sin dobbeltdyne. :b

StineStregen sagde ...

Anni: Præcist. Hvis man sover med den selv, er det en ganske god ide, men det går bare ikke så godt med pladsen i vores lille 1.20 meter brede seng.

Anne: Jeg er glad for at høre, at du er lige så passioneret om emnet som mig :D

Ravn: Godt at høre, at du også sætter foden ned :)

Anne sagde ...

Altså - jeg har heller aldrig fattet ideen med en dobbeltdyne - og hvis vi i vores snart 30-årige samliv havde haft én - ville jeg have haft lungebetændelse med garanti - fordi jeg aldrig ville have haft en dyne over mig. han ville have snuppet det hele! Dobbeltdyne er for upraktisk og når man så vender sig med dynen krammet i armene hver for sig ville den jo med garanti blive revet midt over! :-). "Deleprutter"??!! - hm - den var god!! :-)

cyberzed sagde ...

Stine jeg er helt klart på din side her...enkelt dyne er vejen frem :D

- Maiken sagde ...

Jeg er med kæreste.. Jeg syns det er sååååå hyggeligt! :) (Ønsker mig i øvrigt sådan en.. Og en kæreste at dele den med.. *suk*)

Karen sagde ...

Ej,hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der hader dobbeltdyner. Det troede jeg faktisk. Har ikke hørt andre sige det gør nemlig...
Jeg kan slet ikke sove med den klistrede hud og varmen. Heldigvis har jeg været så heldig at have fundet en kæreste, der har det på præcis samme måde. :)

Johanne sagde ...

Jeg vil gerne være med: jeg stemmer for dobbeltdynen. Der er ingen fidus i at ligge hver for sig, som om det var to enkeltsenge, og slet ikke i en 1½-mands seng! Det er helt misforstået med en intimsfære, når man deler seng med kæreste.

Anonym sagde ...

"to enkeltdyner er jo fleksible - de jo godt samles til noget der minder om een dyne først på natten. Her i den sidste tid har vores alternativ dog været et enkelt dynebetræk uden dyne i. Det har fungeret fint nok fordi det har været varmt. Og deleprutterne siver så hurtigt ud af et dynebetræk at de ikke er noget stort problem."

Anonym sagde ...

hahahah I like :)

Uden Relevans sagde ...

Dobbeltdyne lugter SÅ meget af 40 års ægteskab.

Vibe sagde ...

Jeg holder med kæresten.. Dobbeltdyner er SKØNNE!

Minikat sagde ...

Wow- og pludselig har jeg været gift i 40 år...det gik godtnok hurtigt. Min kæreste tvangsindførte godtnok dobbeltdynen, men bortset fra når den er for kold om vinteren, er det da meget hyggeligt.Og yay for at kunne holde i hånd uden at komme i kontakt med verden udenfor!