torsdag den 3. september 2009

Resten af tiden skal jeg bare sove


Man kan godt blive lidt småbalret af lang arbejdsdag efterfulgt af tre timers skole. Jeg håber, at jeg snart kommer op i gear, for det er min virkelighed 2 - 3 gange om ugen de næste 10 måneder.

8 kommentarer:

Gustavo sagde ...

sehr shön!
ich sprache keine Danisch, aber die Bild ist so gut.
Das ist ein anzeit für deine blog im meine blog.

schüss

Gus

Maya sagde ...

Hvor er jeg dog glad for ikke at være den eneste med den slags dagsprogrammer... Men er du ikke færdig som journalist? Hvad for en slags skole går du så i? (Sagde hende som troede at man var færdig når man havde taget den der famøse videregående uddannelse... please sig at der ikke er mere på den anden side!)

StineStregen sagde ...

Gus: Vielen dank :)

Smaa Ord: Jeg er startet på et reklameburaua, så jeg går på aftenskole i reklame ved siden af. Det er mit fjerde skift i retning af "hvad skal jeg være", jeg tror, at de fleste andre tager den lige vej og har rigeligt med fritid :)

Thomas sagde ...

Hejsa!

Første kommentar, men har fulgt med et stykke tid... Den aften jeg skulle orientere mig i hele bagkataloget af streger var jeg vist ikke særlig spændende at være sammen med, så opslugt som jeg var.

Nå, men det jeg ville sige var; gik den lige vej gennem uddannelsessystemet, har ikke skiftet spor, og har langt fra rigeligt med fritid! Så der må jeg desværre briste dine illusioner en lille smule...

StineStregen sagde ...

Jeg tror ikke, at du opmuntrer frk. smaa Ord nu, Thomas :)

Anonym sagde ...

ohhhh din stakkel ...men flot med det jobz på reklame ting...og føj en hård en med jobz og aftens shit... Minder om da jeg tog kørekort og stod i kokkelære samtidigt arghhhh...
Fat mod kvinde !! vi er mange der står bag dig... :-)

Linda sagde ...

Ses vi så først på kontoret (=Baresso) om 10 måneder? *snøft*

StineStregen sagde ...

Tak Ann, jeg regner nu med, at det kun er så hårdt i starten, indtil jeg vender mig til at lægge så mange kræfter i tænkearbejde igen :)

Linda: Absolut ikke! Der blev sagt sjusser, gjorde der ikke? Det tror jeg bestemt, der gjorde. Og kaffe. Vi skal vist bare have den virkeligt skarpe planlægningssabel fremme.