fredag den 18. september 2009

90'er-quiz med Stine 2

OMG OMG OMG! Quizzen fortsætter. Det er jo vanvid. Eller, måske ville nogen tænke sådan, hvis det ikke var blevet varslet. I dag kan man gætte på, hvor kikset jeg var for enden af mine ben i en kort periode. Tadaaaa, tre valgmuligheder:

A. Af en eller anden grund blev det meget smart at gå rund i jogginbukser med trykknapper hele vejen ned, H2O eller Puma-strømper og en fræk H2O-badesandal. Og hvem skulle jeg være, til at modstå moden?

B. Jeg var allerede omkring 1.75 høj i 6. klasse, men hvorfor lade det stoppe der? Med et par buffalos kunne jeg virkelig tiltrække opmærksomhed OG tjekke folk ud oppefra.
C. Nogen modedille var det nok ikke, men hvad gør man ikke, når man elsker cowboys, og cowboystøvlen udkommer i en sko-version - altså uden skaft.

Igen er der ingen præmier, men rigeligt med mulighed for at dele minder. Husk, hvis du kender svaret, fordi du kender mig, så SSSSCCCCHYS!

17 kommentarer:

spunky sagde ...

C, må det være .....

Tina sagde ...

Jeg skyder på A :) Jeg har selv været igennem både A og C hahaha oh gru!!! :)

rené sagde ...

Helt klart C..

Anne Sofie sagde ...

Jeg skyder på B, for der tronede jeg selv med mine, i forvejen, 1.78 cm. Det var ømt. Samtidig var det i den periode hvor jeg var særligt teenagebesværlig, så øgenavnet "Det tårnhøje helvede" var nok desværre fortjent. ;)

rené sagde ...

Tina: A og C på samme tid? De der horrible bukser med knapper på, sammen med cowboy-sko.. Rraaauw.. *host*

Fie sagde ...

Åh, jeg husker min egen periode i A, men C virker så specifik, at det må have været C.

Pernille sagde ...

Jeg gætter på B. Jeg afskyede de der knappede joggingbukser og H2O sandaler, til gengæld synes jeg cowboystøvler - med skaft - var superseje :)

Annika sagde ...

Håber sådan at det er C. Jeg husker stadig mine første cowboyboots-støvlet-ting... Jeg slet dem op, og overvejede undervejs at få sat metaltå på for at være ekstra rå. Og så siger du at det ikke var en trend !?! Totaaalt trend!

Line B sagde ...

AAAAAAAAAA :D

Signe sagde ...

Det må være A! Min søster havde vist også sådan en periode..

- Maiken sagde ...

Mit gæt denne gang må være A.. Jeg selv.....hoppede ikke på nogen af dem.. ;) Dog var RØØØØDE bukser meget populære hvor jeg gik i skole, og jeg ønskede mig vildt og inderligt nogle.. Fik dem desværre aldrig.. piv..

Kirsten sagde ...

Uff... Alle tre værdige nominerede, og undertegnede melder med skam og gru at hun har været offer for både B og C.
A.l.d.r.i.g A, for der skulle man vist være en smule sporty, og dér sætter jeg altså grænsen! ;-)

Men du, lille Stine, du har da været en A´er (og måske senere en C´er). Am I right???

Susie sagde ...

B tror jeg:)

Regitze sagde ...

Hmm... Tror jeg siger C :)

Julia Zahle sagde ...

Jeg ville aldeles ikke ses med buffalo´erne. Jeg var til Doc Martins og slidte gummisko, der med vilje var for store.

Så - jeg gætter på C. Fordi har en mistanke om at du ikke var så poppet....

Frk Hagen sagde ...

Jeg gætter på A... Har selv været en B'er :P De sko var simpelthen bare ikke særlig pæne !!

Anonym sagde ...

Jeg har selv altid været glad for det der minder om cowboystøvler. Går i den sko, der minder om støvlen. Har dog også en h2o badetøffel (første gang købt for 2 år siden - men det er kun en hjemmesko...