onsdag den 30. september 2009

Og jeg må garanteret heller ikke tænde bål, hrmpf

Der er lagt i ovnen til en periode med højrøstede diskussioner i det lille hjem - jeg er helt utroligt kuldskær, mens kæreste ikke har haft varme på de sidste to ÅR.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som min familie !! Jeg bruger heller ikke megen varme - min mor heller ikke, men svigerinden er VILDT kuldskær, så vi skruer op t svede-stadiet, når hun skal komme.. Og ALLIGEVEL har hun behov for fleece og termosokker ;-) - mette

KirstenK sagde ...

Synes det lyder bekendt. Skal vinduet stå åbent om natten så der nærmest er frost på dynen, ja det synes jeg, mens ham der ligger i den anden side af dobbeltsengen hellere så en ekstra varmeovn monteret....

Sacha sagde ...

Så må du finde den demonstrative side frem.
Så frem med de fem trøjer, tre sokker osv. osv.

Men jeg misunder dig muligheden for at regulere på varmen, her på stedet er der kun to varme muligheder: Ingen varme den ene halvdel af året og fistelvarme den anden halvdel - som så bliver slugt af det meget meget kolde rum.
:(

Lois Lane sagde ...

I denne twist holder jeg med dig (det ved du). Og ellers, så er det frem med dunfutter, flyverdragt og luffer!

Anonym sagde ...

Hahaha! Jeg har en kæreste, der gerne fryser dagen lang - men så luner sig ved tanken om at spare 17,75 kr på varmeregningen. Jebus! :)
/Line

rené sagde ...

Jeg har noget at erkende... jeg er selv enooormt kuldskær og sover faktisk med sådan et ekstra tæppe oven på min dyne 9 måneder om året.
Jeg har så godt nok ikke varmen tændt mellem en gang i maj og til her i slutningen af september, og jeg kunne måske også overveje at skaffe mig en rigtig vinterdyne istedet for den her mellemting jeg har lige nu.. uhm.. men jeg mener nu stadig at jeg er kuldskær, og holder dermed også med dig, Stine ;)

Minikat sagde ...

Kære Stine - forklar kæresten, at du som kvinde ikke er udstyret med ekstra hårvækst, og derfor har brug for ekstra varme. Det burde han da kunne forstå. Og ellers må han jo strikke dig en trøje af skægget. (Eventuelt kunne han jo prøve at barbere skægget af og opdage hvor koldt, der pludselig er allesteder- men her er influenzarisikoen meget høj, så prøv det kun, hvis han ikke er pylret!)

StineStregen sagde ...

Mette: Jeg er sikker på, at det ikke er med vilje...

Kirsten: Varmeovn.. god idé!

Scient: Aaaurg, jeg ville helt sikkert dø af kulde, hvis jeg var dig!!!

Lois: Jeg ved, du er på det rigtige hold her - og du ved, at det føles dumt at sidde og spise middag med flyverdragt på :D

Line: ...fjollet!

René: Hjælper det ekstra tæppe? I wanna know!

Minikat: Kæreste er mere pylret end selv meget pylrede mænd, så det tør jeg godt nok ikke... :D

rené sagde ...

Stine: Det gør det så absolut. Jeg vågner nogen gange midt om natten og fryser fordi jeg har fået det smidt af mig. Når det bliver rigtigt koldt, så bytter jeg om på dem (dynen og tæppet), da tæppet ikke føles så koldt om vinteren lige når man går i seng.. eh ja.. supermagelig er jer..