torsdag den 1. oktober 2009

Kæreste havde Alf, hvilket er sejt

Jeg kunne overhovedet ikke finde på noget at tegne til i dag, så jeg tænkte, at så kunne man da bare tegne et næbdyr. Og så kom jeg pludselig i tanke om de der nappedyr, der var et stort hit en overgang - for jeg havde den bedste af dem alle - nappenæbdyret. Den var købt i en grænsebutik ved Tyskland og var årsag til kortvarig, men ikke desto mindre overvældende interesse for det æglæggende pattedyr.

9 kommentarer:

Anne Skovbølling sagde ...

Havde han Alf? Eller havde han Alf som klemmedyr? Stor forskel i coolfaktor (håber på den sidste mulighed!)

KirstenK sagde ...

Nappedyr, det ord elsker jeg...

blurine sagde ...

Jeg havde også Alf...den fik jeg i kalendergave : ) Er ret sikker på, at den stadigvæk hænger på en ledning, på mit gamle værelse.

StineStregen sagde ...

Anne: ...det glemte jeg faktisk at spørge om... Jeg HÅBER, det er klemmedyr, alt andet ville være en lille smule ækelt :D

Kirsten: De var et hit, kunne nappe sig fast på alt muligt...

Blurine: Sejt!!! Og det var så som nappedyr og ikke den virkelige? ;D

Uden Relevans sagde ...

Næbdyr FTW! :)

Gustavo sagde ...

Du bist sehr köhl!...
Kuss,

Gustavo
>>¨<<

Unknown sagde ...

Min fascination af næbdyret er stadig intakt. Ikke mindst på grund af dets fabelagtige engelske navn: Platypus, det ruller godt af tungen. Desuden er næbdyret jo ikke blot et af de eneste pattedyr, der lægger æg, det er også et af de meget få giftige pattedyr...uuh jeg kunne blive ved, men mest af alt ser det bare vidunderligt fjollet ud :-)

spunky sagde ...

StineStregn er du ikke lige sød og få styr på essensen bag overskriften, nu har jeg nogle totalt grimme vrangforestillinger kørende i loop...
og jeg er ret sikker på at de vil ride mig som en mare gennem natten.

StineStregen sagde ...

Relevas: Netop!!!!

Gustavo: Vielen Dank :) Es ist schön zu hören, dass du mein Blog gefält (Ich spreche nur ein bisschen Deutsch, ich habe Google Translater gebraucht)

Sune: Hold dig ikke tilbage for min skyld, jeg synes også stadig, det er et af klodens mest fascinerende dyr...

Spunky: Kæreste bekræfter, at der er tale om et nappedyr. Nemlig - et nappedyr. Ikke noget at være bange for *klap klap*