søndag den 13. december 2009

Simon siger...Vidste du, at det er det nye nye at tegne sig selv hver dag og lægge det på nettet? Jo jo, den er god nok, se selv Simons fine blog med hverdagshistorier fra hans liv på efterskolen. Og ja, siden er bygget op som min, men Simon kan absolut noget selv med sine fantastiske tegninger - tænk at kunne tegne sådan allerede mens, man går i folkeskole... Der tror jeg stadig, at jeg tegnede heste hele tiden.

17 kommentarer:

Unknown sagde ...

ja manner, man kan sgu godt blive lidt skræmt af talent i så ung en alder . . HELT ærligt maine!!! =)

Infotainer sagde ...

Sådan en tyveknægt, ikke engang at linke til din side. Men dygtig er han, knægten.

Kaja sagde ...

det kan vi li!

Marie Holm sagde ...

Hehe.. ih hvor pudsigt med en blog der ligner din så meget. Dog tegner han godt ja :-)

Anonym sagde ...

Det ligner til forveksling en efterligner ;)

mette b sagde ...

Ja, hold da op han er dygtig.

flo's diner sagde ...

Er måske mest imponeret over, at du tager det så pænt. Måske kan knægten tegne... men det er ikke særlig orginialt at kopiere et koncept ned til mindste detalje.

Kaja sagde ...

hvis man læser lidt i den vil man finde en stribe, hvor han rent faktisk har tegnet stine med :)

Helene sagde ...

Infotainer hvis du kigger efter og læser for mener det oktober skriver han direkte han er inspireret af stinestegen, at siden er bygget op som hende OG han har endda lavet en fin tegning af hende hehe synes det da er en ret fin gestus til vores alles ynglings stine XD

Uden Relevans sagde ...

I suspect a ripoff :)

Cindy sagde ...

Jamen.. Jeg går stadig i folkeskole, 9.klasse, og jeg tegner andet end heste (selvom jeg også får tegnet en del af dem :D!)

>>Cindy

Unknown sagde ...

Ved ikke om det er noget der er kommet på efterfølgende, men han skriver da at han er inspireret af Stinestregen (lige under billedet af sig selv).

Og fedt nok hvis hun har inspireret en til at udvikle sit tegnetalent og synes det er stort af Stine at linke til bloggen :)

Anonym sagde ...

det er da meget sødt, at han sådan lader sig "inspirere"... men det er altså også på grænsen til eller over i plagiat.. og du burde måske liiigge sige det til ham. Når han blir rigtig voksen, er sådan noget strafbart...
- Mette

Seindal sagde ...

Mette og andre: Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til dig, jeg er voksen, kan godt se hvad der er rigtigt og forkert.
jeg tænkte meget om at tegne på den samme måde Stine. Jeg havde ikke selv nogle ny mulighed for at finde på en anden tegne stil.
Det er ikke mig der har stået for layoutet på siden, hvis i lægger mærke til det så er den en "efterskole styrelsens mail den er under"

Jeg har sendt en mail til Stine for noget tid siden om jeg lavede den her blog. I stedet for at det som før kun var tegninger jeg hængte på en opslags tavle hvor det kun var folk for efterskolen der kunne se dem.

Jeg mener heller ikke at stinestregen har copyright på hendes tegninger.

StineStregen sagde ...

Så så så, allesammen, nu skal I være søde ved hinanden :)

Selvfølgelig har jeg copyright på mine tegninger, de er jo mine. Men jeg har ikke copyright på en bestemt tegnestil, og jeg synes heller ikke Simon er mere end bare inspireret af den. Sidens opbygning er en eller lam skabelon i blogspot-universet, så den har jeg da slet slet ikke copyright på.

Eide sagde ...

Jeg er stolt af dig, Simon, og jeg må nu en gang for alle også give en stor ros til Stine! Man bliver jo nærmest i godt humør af at læse dem ^^ Jeg må give folk ret i at de ligner hinanden. Men som jeg kender Simon, så er han bestemt ikke en wannabe, og helt sin egen! Jeg er sikker på at Stine er klar over, at hun ikke skal se det som et rip-off, men nok nærmere som en "tribute" :)
Fortsat god blogging/læsning til alle!

Eide sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.