lørdag den 26. december 2009

Med nyt hår følger... æhm... noget?Jeg ved ikke, om det er tanken om et nyt år med nye muligheder, angst for at gå i står eller bare en naturlig reaktion på at være født med utroligt kedeligt hår, men hver gang året går på hæld, får jeg en ustyrlig lyst til at ændre mit hårs udseende ganske drastigt.

5 kommentarer:

anette sagde ...

Jeg er vild med dine streger OG vild med drastiske hårskift ;o)

Seindal sagde ...

syntes helt klart bedst om nr 2!!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Jeg havde det på samme måde forleden...

http://twitpic.com/tn9df

Glædelig jul, Stine.

Camilla Laursen sagde ...

den lyst får jeg om sommeren xD og jeg fortryder hver gang, jeg gør noget ved det.

millemilla.blogspot.com

StineStregen sagde ...

Anette: Tusind tak :)

Seinal: Men er det også cool, når man nærmer sig de 30 med stormskridt? Er det ikke lidt teen?

Jeppe: He he he, flot, men æh... ikke lige med i mine overvejelser :D

Camilla: Hm, det er faktisk en god reminder, jeg fortryder også altid de helt drastiske forandringer... Ikke altid lige med det samme, men så i hvert fald, når det går op for mig, hvor meget vedligeholdelse frisurer kræver...