torsdag den 17. december 2009

Lidt arg


Så blev det endelig sidste lange hastedag i denne omgang. Nu kan julefreden med sine ønskesedler, julegaveindkøb, omfattende planer og julekort rigtigt indfinde sig, mens jeg prøver at indhente mit søvnunderskud.I øvrigt, i anledning af meget diskrete hentydninger til, at jeg skylder to tegninger i dag, fordi der ikke kom nogen på i går, vil jeg benytte lejligheden til at rette en kritik mod min kollega, Anders. Det er altså ikke pænt gjort at sende links til musikvideoer, der får en til at græde, mens man er på arbejde.

7 kommentarer:

Maincane sagde ...

Skidt med tegningen, hvad var det for en video? ;)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg fandt lige din blog ved en tilfaeldighed, men kan lynhurtigt konstatere at jeg er vild med din streg, saa jeg vender frygteligt tilbage! :)

Signe sagde ...

Ja, link til video tak! :)

Sarah sagde ...

vil gerne gætte på at det er den med løven!! ;-)

Unknown sagde ...

Beklager Stine, men du må indrømme, at videoen er en tåre eller to værd.

I kan finde videoen her:
http://www.uptheresolution.co.uk/
Under "Commercials and music videos", The Cinematic Orchestra - To build a home.

StineStregen sagde ...

Hannele: Jeg ledte faktisk efter den i går, men kunne ikke finde den, så det er godt, at Anders selv lige har linket...

Tina omme i London: Tak :) Jeg glæder mig til at se dig igen!

Signe: Det er den, som Anders linker til.

Sarah: Uh, nu er du nødt til at poste et link til en tudeværdig musikvideo med løve!!!

Anders: Sandt... sandt.

Lise sagde ...

Jeg kender en god en, med en løve :-) Søg på: "Christian the lion" - på youtube! Den er helt fantastisk :)